YLE
www.yle.fi/mundo
mundonuoliMUNDOmundonuoliMundo-projektimundonuoliMundo-ohjelmamundonuoliOpiskelijatmundonuoliLinkitmundonuoliYhteystiedotmundonuoliPalaute


TIINA MADISSON (s. 1966)

Olen kotoisin Viljandista, pienestä kaupungista Kaakkois-Virosta. Olen tullut Suomeen noin yksitoista vuotta sitten.

Olen opiskellut taidegrafiikkaa Tarton Taidekoulussa Virossa. Suomessa olen opiskellut vaatetussuunnittelua Taideteollisessa korkeakoulussa ja tietojen käsittelyä Adultassa. Datanomiksi valmistuin oppisopimuskoulutuksen yhteydessä vuonna 2004.

Olen työskennellyt harjoittelijana suomalaisissa jälkituotantoyrityksissä, tehnyt graafista suunnittelua kulttuurikeskus Caisassa, taittanut lehtiä, suunnitellut ja toteuttanut julisteita, logoja ja esitteitä. Lisäksi kuvaan paljon ja käytän sekä valokuvaa että videokuvaa erilaisissa tuotannoissa ja tehnyt musiikkivideoita.

Olen erityisen kiinnostunut liikkuvan- ja still-kuvan välimuodoista. Grafiikassani olen tutkinut ajan kulumisen tunnetta sekä sarjallisena liikkeenä että etenevän kerronnan keinoin. Haluan laajentaa grafiikan perinteisiä rajoja ja tehdä omasta grafiikastani liikkuvaa ja liikkuvasta kuvasta grafiikkaa. Haluan tehdä kuvia, joiden äärellä voi vaipua omiin haaveisiinsa ja ajatuksiinsa – ja päästä siten ehkä lähemmäs itseään. Myös julkaisugrafiikka ja mainoksien ja musiikkivideoiden tuotanto kiinnostavat minua tulevaisuudessa.

Mottoni on:"Kaikki ei ole mahdollista, mutta mikään ei ole mahdotonta."

Takaisin edelliselle sivulle >>


mundonuoli Työssäoppimisjaksot
mundonuoli Koulutus



YLE Asiaohjelmat | MUNDO | PL 50 | 00024 Yleisradio | www.yle.fi/mundo | mundo@yle.fi