YLE
www.yle.fi/mundo
mundonuoliMUNDOmundonuoliMundo-projektimundonuoliMundo-ohjelmamundonuoliOpiskelijatmundonuoliLinkitmundonuoliYhteystiedotmundonuoliPalaute


PIA BARCLAY (s. 1966)

Olen äitini puolelta suomalainen ja isäni puolelta jamaikalainen – olen syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko ikäni.

Koulutukseltani olen painopinnan-
valmistaja ja valmistunut Käpylän ammattioppilaitoksesta vuonna 1994. Graafiseksi piirtäjäksi valmistuin Vantaan käsi- ja taideteollisuus-
oppilaitoksesta vuonna 1998. Tämän lisäksi olen suorittanut Edupolissa 2002 tekniikan ja sisällön tuottamisen -kurssin.

Olen työskennellyt Tyttöjen Talolla graafisena freelancersuunnittelijana vuodesta 2001 alkaen. Tehtävänäni on suunnitella ja toteuttaa esitteitä ja julisteita. Tätä ennen työskentelin Nuorisoasiankeskuksessa graafisena suunnittelijana. Lisäksi olen tehnyt freelancertöinä erilaisia graafisia toteutuksia ja suunnitellut www-sivuja.

Koulutuksen aikana haluan päivittää tietojani ja osaamistani graafiselta alalta. Etenkin verkkografiikka kiinnostaa. Haluan lisätä verkko-osaamistani esim. 3D grafiikan muodossa ja kasvattaa yleistietämystä kaikista median osa-alueista. Myös taustayö televisio-ohjelmien tuotannossa kiinnostaa.

Ajatustapaani kuvaa ehkä parhaiten kiinalainen sananlasku: "Olkimaja missä nauretaan, on enemmän arvoinen, kuin palatsi missä itketään."

Takaisin edelliselle sivulle >>


mundonuoli Työssäoppimisjaksot
mundonuoli Koulutus



YLE Asiaohjelmat | MUNDO | PL 50 | 00024 Yleisradio | www.yle.fi/mundo | mundo@yle.fi