YLE
www.yle.fi/mundo
mundonuoliMUNDOmundonuoliMundo-projektimundonuoliMundo-ohjelmamundonuoliOpiskelijatmundonuoliLinkitmundonuoliYhteystiedotmundonuoliPalaute


MUNDO TV1:SSÄ - UUSI OHJELMAPAIKKA SYKSYSTÄ ALKAEN KE KLO 18.30, UUSINTA LA KLO 12.30

Kymmenminuuttinen Mundo on osa Basaarin ohjelmapaikkaa ja siinä esitetään aina sataprosenttisesti Mundon maahanmuuttaja-taustaisten ohjaajien itse ohjaamia dokumentteja. Leikkauksesta vastaavat ohjaajat yhdessä Terhi Koiviston kanssa. Kuvaajina toimivat Terhi Koiviston lisäksi mm. Nadezda Pojasnik ja Davide Pavone.

Ohjelma rakentuu kahdesta tai kolmesta eri lyhytdokumentista, joiden aiheet, näkökulmat ja käsittelytavat vaihtelevat. Silloin tällöin saatetaan nähdä myös laajempia erikoisteemoitettuja kokonaisuuksia, joissa kaikki ohjelmat käsittelevät samaa ajankohtaista aihetta.

Lisäksi yksittäisiä Mundo-lyhytdokumentteja nähdään myös muun ohjelmiston välissä YLE TV1:ssä.


Mundo 5.12. ke klo 18.30
--------------------------------------------------------------

Syksyn – ja sarjan – viimeisessä Mundossa nähdään uusintana esitettävä Pilvi-san lyhytdokumentti. Lyhytdokumentti on sarjan ensimmäisiä tuotoksia; se on esitetty TV1:ssä ensikerran 31.10.2005.

Tonislav Hristovin ohjaama lyhytdokumentti Pilvi-san esittelee 14-vuotiaan suomalaistytön, joka on löytänyt intohimon ja pukeutumistyylin Japanista.

Pilvi Meriluoto pitää historiasta, animesta ja mangasta, japanilaisesta kulttuurista ja musiikista – ja antaa sen myös näkyä! Hän puhuu jo jonkin verran japania ja pukeutuu Sweet Lolita -tyylisiin historiallisiin, tyttömäisen viattomiin ja hienostuneisiin asuihin. Lolita-suuntaus on Suomessa vielä toistaiseksi niin harvinainen, että vaatteet täytyy joko ommella itse tai tilata Japanista. Jonakin päivänä Pilvi matkustaa vielä itsekin rakastamaansa maahan.

Lyhytdokumentin on tuottanut YLE Asiaohjelmat.


Mundo toimitus kiittää katsojia yhteisistä hetkistä TV:n ääressä vuosina 2005-2007!


Vielä tänä syksynä saamme kuitenkin nähdä kaksi Basaarin pitkää dokumenttia. Joulukuun 12. päivä esitettävä Basaari: Savustajan tango ja 18.12. Basaari: Musta Saara. Lue lisää Basaarin netistä!

Uusi Basaari aloittaa uudella ilmeellä 9.1.2008. www.yle.fi/basaari


mundonuoli Mundo 28. marraskuuta
mundonuoli Mundo 21. marraskuuta
mundonuoli Mundo 14. marraskuuta
mundonuoli Mundo 7. marraskuuta
mundonuoli Mundo 17. lokakuuta
mundonuoli Mundo 10. lokakuuta
mundonuoli Mundo 3. lokakuuta
mundonuoli Mundo 26. syyskuuta
mundonuoli Mundo 5. syyskuuta
mundonuoli Mundot YLE TV1:ssä kesällä 2007
mundonuoli 2007 kevät
mundonuoli 2006 syksy
mundonuoli 2006 kevät
mundonuoli 2005 syksy
mundonuoli Basaari-ohjelmaYLE Asiaohjelmat | MUNDO | PL 50 | 00024 Yleisradio | www.yle.fi/mundo | mundo@yle.fi