YLE
www.yle.fi/mundo
mundonuoliMUNDOmundonuoliMundo-projektimundonuoliMundo-ohjelmamundonuoliOpiskelijatmundonuoliLinkitmundonuoliYhteystiedotmundonuoliPalaute


SAMUEL ABAIJÓN-NURMISUO (s. 1972)

Olen puoliksi espanjalainen, puoliksi suomalainen. Puhun äidin-
kielenäni espanjaa, mutta olen asunut Suomessa jo vuodesta 1992 lähtien. Puhun siis myös suomea sujuvasti.

Olen suorittanut vuonna 2004 ARTOssa audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon suuntautumisalanani äänitys ja äänen jälkikäsittely, ja työskennellyt yli 2 vuotta Sinisen Verstaan Studio Animo -tuotanto-
koulussa apulaisohjaajana, äänisuunnittelijana ja animaatio-työntekijänä. Olen ohjannut viisi lyhyttä animaatioelokuvaa ja useitalyhytdokumentteja Mundo-tv-sarjaan. Elokuvastani Rauhallisesti sain kunniamaininnan Morbegno Film Festivaaleilla Italiassa vuonna 2003.

Lisäksi olen rakentanut ja editoinut sekä kuva- että äänimaailman yli viiteentoista lyhytelokuvaan ja neljään dokumenttiin ja saanut siitä työstä sekä kotimaisia että kansainvälisiä palkintoja. Soitan myös aktiivisesti mm. Candy Darling- sekä The Valkyrians -yhtyeissä.

Haluan hallita media-alan kaikki osa-alueet ja mahdollisesti tulevaisuudessa ohjata lyhyitä elokuvia, dokumentteja ja tv-ohjelmia.

Minulla ei ole mottoa, vain suosikkilauseita, joista yksi on Andre Giden ”Usko niitä, jotka etsivät totuutta, epäile niitä, jotka ovat löytäneet sen.”

Takaisin edelliselle sivulle >>


mundonuoli Työssäoppimisjaksot
mundonuoli Koulutus



YLE Asiaohjelmat | MUNDO | PL 50 | 00024 Yleisradio | www.yle.fi/mundo | mundo@yle.fi