MUSABUSA KURVAA LAPPIIN.
LUVASSA VAIHDELAATIKOLLINEN MUSIIKKIA JA TYÖPAJOJA LAPSILLE

Musabusa laulattaa, leikittää, tanssittaa ja soitattaa Lapin läänin lapsia Sodankylässä. Ranualla, Savukoskella, Posiolla, Pelkosenniemellä, Sallassa, Kemijärvellä, Rovaniemellä ja Rovaniemen maalaiskunnassa 8. - 12.11.2004.

Musabusa-kiertueesta tuli totta, kun Esittävän säveltaiteen edistämiskeskus (ESEK) myönsi Musiikkia nuorille ry:lle ja Konserttikeskus ry:lle apurahan, jotka yhdistykset nyt käyttävät lasten kulttuuriin. Lapin kouluissa ja päiväkodeissa järjestetään yhden viikon aikana runsaat kuusikymmentä musiikillista työpajaa ja kahdeksan lasten ilmaiskonserttia.

Menon ja meiningin takaavat

¤ Kosti Kotiranta ja Valtteri Bruun

¤ Uulu

¤ Mikko Perkoila

¤ Tohtori Orff ja Herra Dalcroze

¤ FUSE

¤ Mumbo Jumbo

¤ Reetta Ristimäki

¤ Lapin Kamariorkesteri

¤ Stilimba

¤ Ante Aikio


Tarjolla on mm. klassista musiikkia, jazzia, kansanmusiikkia, etnistä ja perinteistä lastenmusiikkia sekä acapella-musisointia.

YLE on mukana meiningissä ja tuottaa ohjelmaa tapahtumista. TV2 ja Radio Suomi välittävät nämä ohjelmat
Kaikille Suomen lapsille.

YLE Lastenohjelmat tekee kiertueelta kymmenen 15-minuutin mittaista ohjelmaa. Ne nähdään TV2:n Lasten aamuissa viikonloppuisin vuodenvaihteen jälkeen.

YLE Radio Suomi taltioi Musabusan päätöskonsertin Lappia-talolta, Rovaniemeltä 12.11.2004. Konsertti lähetetään Radio Suomessa 21.12. klo 18.00.

Musabusa kuuluu kiertueviikolla Lapin alueella myös YLE Lapin Radiossa.

YLE järjestää myös Musabusa-lehdistötilaisuuden Kemijärven kulttuuritalolla 10.11. klo 18.00, ja yleisötapahtuman Rovaniemen Lappia-talon lasten päätöskonsertin yhteydessä.


Löydät Musabusa-tietoa eri paikkakuntien ohjelmista klikkaamalla paikkakunnan nimeä!

Tervetuloa mukaan!