Suoritusohjeet

Opiskelu tällä kurssilla on avointa ja yhteisöllistä verkko-opiskelua ja perustuu paljolti itseohjautuvuuteen. Etenemme yhteisen aikataulun puitteissa siten, että kurssi on jaettu 5 jaksoon. Jaksot kestävät kukin 2 viikkoa, alussa on viikon orientaatiojakso. Koulutus toteutetaan verkossa kurssin verkkoympäristössä, jossa ovat mukana myös kurssin ohjaajat.

Koulutuksen aikana osallistujat tutustuvat Opettaja.tv:n ohjelmiin ja muuhun lähdemateriaaliin sekä tekevät oppimistehtäviä. Oppimistehtävät on pyritty suunnittelemaan siltä pohjalta, että ne tukevat ja kehittävät työtäsi.

Ilmoittautuminen ja aloittaminen

Ilmoittaudu koulutukseen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kurssin aloituspäivänä 18.9.2012 saat sähköpostiisi aloitusviestin, josta löydät tarkemmat aloitusohjeet.

2. Koulutuksen kulku

Opiskelu tapahtuu kurssin verkkoympäristössä, jossa etenemme jaksojen aikataulutuksen mukaisesti. Kunkin jakson alussa ohjaajat laittavat verkkoympäristöön jaksoon liittyvät materiaalit ja tehtävät. Voit syventyä materiaaleihin ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi jaksojen sisällä.

Kirjoita keskustelualueelle keskustelunavauksia tai vastausviestejä jo käynnissä oleviin keskusteluihin videoihin ja muihin materiaaleihin liittyvistä teemoista. Pyri kirjoittamaan perusteltuja näkemyksiä sekä viemään muiden aloittamaa keskustelua kriittisesti, mutta rakentavasti eteenpäin. Oppimistehtäviin liittyy osioita, jotka tehdään omassa koulussa ja luokassa, ja raportoidaan verkkoympäristössä.

Opiskeluun liittyy tällä kurssilla 4 verkkotapaamista, jotka toteutetaan Adobe Connectin avulla. Saat näihin verkkotapaamisiin tarkemman ohjeistuksen kurssin alussa.

• Siirry kurssin verkkotyötilaan http://moodle.educode.fi/
(aukeaa koulutuksen alkaessa)Neuvoja tai lisätietoja voit kysyä ohjaajalta sähköpostitse nina.merivirta-koykka(at)educode.fi.

< Paluu