Näin työskentelemme

Näin työskentelemme

- teemoihin johdattelevia verkkotapaamisia
- case -työskentelyä omassa opetusryhmässä ja raportointia
- vuorovaikutusta ja ajatustenvaihtoa kollegoiden kanssa

Opiskelu tällä kurssilla on avointa ja yhteisöllistä verkko-opiskelua ja perustuu paljolti itseohjautuvuuteen. Etenemme yhteisen aikataulun puitteissa siten, että kullakin teemalla on oma käsittelyaikansa. Teemojen käsittelyaikaa on varattu riittävästi, jotta sinulla on mahdollisuus valita, milloin opiskelet ja teet tehtävät.

Kurssiin liittyy online-verkkotapaamisia, jotka toteutetaan AdobeConnectPro:lla. Tarvitset vain tietokoneen nettiyhteydellä sekä mikrofonilliset sankaluurit kiinnitettynä tietokoneeseesi. Verkkotapaamisten alussa on varattu aikaa yhteyksien testaamiselle. Ennen verkkotapaamista saat tarkemman ohjeistuksen kurssin ohjaajilta. Ensimmäisestä verkkotapaamisesta (12.9.) saat ohjeistuksen aloitusviestissä 12.9.2012.

Opiskelu tapahtuu kurssin verkkoympäristössä, jossa etenemme teemojen aikataulutuksen mukaisesti. Kunkin jakson alussa ohjaajat laittavat verkkoympäristöön teemaan liittyvät materiaalit ja tehtävät. Voit syventyä teemaan ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi teemojen sisällä.

Kirjoita keskustelualueelle keskustelunavauksia tai vastausviestejä jo käynnissä oleviin keskusteluihin ja muihin materiaaleihin liittyvistä teemoista. Pyri kirjoittamaan perusteltuja näkemyksiä sekä viemään muiden aloittamaa keskustelua kriittisesti, mutta rakentavasti eteenpäin. Oppimistehtäviin liittyy osioita, jotka tehdään omassa koulussa ja luokassa, ja raportoidaan verkkoympäristössä.

Opiskeluun liittyy tällä kurssilla 4 verkkotapaamista, jotka toteutetaan Adobe Connectin avulla. Saat näihin verkkotapaamisiin tarkemman ohjeistuksen kurssin alussa.

• Siirry kurssin verkkotyötilaan http://moodle.educode.fi/
(aukeaa koulutuksen alkaessa)Neuvoja tai lisätietoja voit kysyä ohjaajalta sähköpostitse nina.merivirta-koykka(at)educode.fi.

< Paluu