Sisältö


International Maj Lind piano competition on yle.fi from May 16.

Kiirettä, huh kiirettä ja jännitystä!

Ensimmäisen erän viimeiseen päivään sekoittuivat tietysti ilo ja suru niinkuin aina. Myös meillä toimistossa. Heti aamusta suretti ajatus siitä, että yli puolet kilpailijoistamme tippuu joukostamme! Samalla kuitenkin kihelmöi jännitys siitä, että kilpailu etenee ja tiivistyy. Kummalliselta tuntui kuitenkin huikata tippuneille sellisteille "bye" tuttuun tapaan, ja sitten "BYE!" uudestaan kun ymmärsin, että se huudahdettiin viimeistä kertaa... Nyyh.

No, katse on siis ollut tänään kuitenkin eteenpäin. Miten voikin tilanne muuttua, kun eilen tuntui siltä että pystyn keskittymään vain hetkeen. Tästä eteenpäin me sihteerit hajaannumme viikoksi ympäri Suomen. Olemme jakaneet välieräkaupungit sihteeristön kesken siten, että minulla on ilo mennä Jyväskylään kilpailun kanssa. Hoitelen siellä kilpailijoiden asioita samalla tavalla kuin ennenkin. Finaalien koittaessa palaamme taas yhteen pystyttäen toimiston Finlandia-talolle.

Kirjoitan tätä blogia kotonani. Päässä pyörii menneen päivän ja ensi viikon tapahtumat yhtä aikaa, kummallinen tunne. Minulla on huomenna vapaapäivä, mutta muut sihteeristön jäsenet joko loihtivat kilpailua Kuopioon tai pitävät vielä toimistoa R-talolla auki. Edessä on taas hevosen vuokraus ratsastusta harrastavalle tuomariston jäsenelle, ja muuta sellaista mukavaa! Tällaisen istumisrupeaman jälkeen kuka tahansa tuomariston (tai sihteeristön) jäsen tarvitseekin vetreää liikuntaa ja ulkoilmaa!!

Terveiset huomiseen asti,

Eeva

Recent comments