Etelä-Korea syttyi pronssiotteluun

päivitetty 23.08.2008 klo 11.01

Kuvassa käsipallohalli Etelä-Korea voitti pronssia naisten käsipallossa
Kuva: YLE

Kaksinkertainen olympiavoittaja Etelä-Korea voitti naisten käsipallon pronssiottelun 33-28 ja toi näin maalle kuudennen mitalin naisten käsipallosta. Katkerasti yhdellä maalilla Norjalle semifinaalissa hävinnyt Etelä-Korea syttyi pronssiotteluun pelin lopussa.

Pelin alku oli Unkarin hallintaa, mutta tasoittui hyvin nopeasti. Unkarilaiset menivät johdossa puoliajalle. Toinen puoliaika mentiin tasaisissa merkeissä 24. minuutille asti. Etelä-Korea onnistui tekemään nopeaan tahtiin 6 maalia ja repäisi ratkaisevan eron Unkariin.

Hermostuneen oloinen Unkari yritti kuroa eroa umpeen, mutta sai aikaan vain yhden maalin. Ottelun lopussa nähtiin urheilun draamaa suurimmillaan, kun Unkarin joukkue purskahti summerin soidessa itkuun. Samaan aikaan Etelä-Korea juhli ja heitteli valmentajaansa ilmaan.