Popkult 29.4. - Suomi

Ismo Alanko ja Paulina Ahokas arvioivat, mihin biisiin ja elokuvaan kiteytyy parhaiten jotain suomalaisuudesta. Löytyykö se Uuno Turhapurosta, Bomfunk MC's:stä vai Aki Kaurismäestä?

Popkult 22.4. - Televisio

Televisiota ja elokuvaa tuottavat Liisa Akimof ja Jarkko Hentula populaarikulttuurin suosituimman ja halveksituimman median äärellä.

Popkult 15.4. - Lama

Timo TA telkkarissa - varma laman merkki, tietävät Wilma Schlizewski ja Kimi Kärki, jotka aateloivat myös itsensä Mikkosen kollegoina turhiksi julkkiksiksi!

Popkult 8.4. - Eläimet

Yhä useamman telkkariohjelman päähenkilönä on lemmikki - ovatko tv:n viihdeohjelmat eläinrääkkäystä? Näyttelijä Kiti Kokkonen ja Nelosen Mikko Silvennoinen vastaavat.

Popkult 1.4. - Auto

Ilmastonmuutos tappaa meidät ennemmin tai myöhemmin, joten miksi populaarikulttuuri piilomainostaa autoilua "24 /7"? Studiossa autoilua puolustamassa ajoneuvos Jussi Halli ja kritikoimassa muusikko Karri Miettinen.

Popkult 25.3. - Identiteetti

Identiteettinsä kimpussa keskustelevat irokeesipäinen tatuoija-äiti ja musta, homoseksuaali tanssija-mies - Jani Toivolan ja Wilma Schlizewskin (ent. Hantta Krause ja Hannele Laine) väittelyssä ei pääministerikään jää solvauksilta rauhaan.

Popkult 18.3. - Sensuuri

Kaksi lukuisia kertoja sensuurin uhriksi joutunutta - Marika Makaroff ja Karri "Paleface" Miettinen Popkultin studiossa!

Popkult 11.3. - Julkkikset

Popkultissa Mariko Pajalahden ja Wallu Valpion RAJU TILITYS! Samuli Putro on Wallun mielestä Suomen turhin julkkis, mutta ketä lööppiludetta Mariko ei voi sietää?

Popkult 4.3. - Poliisi

Poliisiroolien kruunaamaton kuningas, raspikurkku Antti Reini toivoisi ruutuun enemmän itkeviä poliiseja. Studiossa myös elokuvatuottaja Jarkko Hentula. Popkult YLE Teemalla 4.3.2009 klo 22.45. Ohjelman juontaa Silvia Modig.

Popkult 25.2. - Huonoa seksiä

Epäonnistunut seksi on nyt muotia! Studiossa Trendi-lehden päätoimittaja Elina Pirinen ja elokuvaohjaaja Dome Karukoski. Popkult YLE Teemalla 25.2.2009 klo 22.30. Ohjelman juontaa Silvia Modig.

Popkult 18.2. - Versiointia vai varastamista?

Ovatko tribuutit vain helppoa rahaa levy-yhtiöille? Studiossa elokuvatuottaja Jarkko Hentula ja käsikirjoittaja Kaisa Pylkkänen. Popkult YLE Teemalla 18.2.2009 klo 22.25. Ohjelman juontaa Silvia Modig.

Popkult 11.2. - Politiikka

Pystyykö Suomen tv-satiiri ikinä kaatamaan hallitusta? Studiossa asiasta keskustelemassa Anna Perho ja Ruben Stiller. Popkult YLE Teemalla 11.2.2009 klo 22.25. Ohjelman juontaa Silvia Modig.

Popkult 4.2. - Paskaa vai timanttia?

Wallu Valpio haistattelee Suomen musiikkivienti MUSEX:n johtajalle Popkultissa. YLE Teemalla 4.2.2009 klo 22.35. Ohjelman juontaa Silvia Modig.