Karttanavigaatiota varten tarvitset Flashin. Voit ladata sen täältä.


Punk-sanastoa:

Kaulapanta

Koiran kaulapantaa muistuttava, usein niittejä sisältävä kaulakoru, joka usein mielletään vapauden symboliksi.

Lähde: Ritva raippa / TEE-SE-ITSE oma elämäsi

« Takaisin edelliselle sivulle

1976-77

Paikkakunta: Kotka

Olin 6-luokalla ja pidin hurrikanesista, olin 12v. ja maailma oli mystinen paikka. TV.uutisiisa alkoi tulla Englannista tietoja bändistä nimeltä Sex Pistols tekivät veijarit kaikenlaista pahuutta herättävää toimintaa!

Kitarariffit, laulujensanat, agressiivisuus tämä kaikki veivät nuorukaisen siihen pisteeseen että oli tilattava suosikki lehdestä c-kasetti never mind the bollocks. Pesrkutarallaa repesi taivas ja mutsin hermot.

Eka kasetti kuunneltiin puhki ja kun ei ollu levaria niin piti ostaa uusi! Olen läpikäynyt kaikki punkin vaiheet myös tämän rokkari aikakauden joka oli helvettiä kun ihminen joutuu suomessa tappelemaan ( ja usein)maailman katsomuksensensa takia!

Tuli oikes ja suomen laki tutuksi pahoipitelyiden osalta ja läheskään aina ei olleet kyseessä rokkarit vaan n.40v. miehet. jotka hakivat ravintolaillan päätteeksi riitaa ja kun saivat turpaansa niin syy olin aina minä. Näin vanhempana on tullut siihen tulokseen etten tarvitse uniformua kun lähden bändejä katsahtamaan. Tosin kaikki vanhat nahkatakit ja niitivyöt on tallessa!

Mutta parasta punk-biisä on tosi mahdoton valita suomen ehkä kovimpia vetoja on Lama: totuus löytyy kaurapuurusta Tai unicef: Käkimassaa. HC-Vaari


« Takaisin edelliselle sivulle