Radiomafian sivuja ei enää päivitetä - Tervetuloa 13.1. alkaen YLEX:n nettisivuille www.ylex.fi!
 Radiomafia > Ohjelmat > Leila ja Annukka


Leila ja Annukka

MA 14.03-15
SU 14.03-15 (uusinta)Leila ja Annukka

Tiedotus kaikille kaupungilla liikkuville:

Viranomaisten raporttiseurannassa on ilmennyt, että naiskopla Leila ja Annukka aiheuttaa häiriöitä yleisillä paikoilla. Havaintoja naisten melupäästöistä on tehty mm. Stockmannilla, alkoholimyymälöissä sekä lukuisissa ravintoloissa ympäri vuorokauden.

Tuntomerkit:

Leila Makkonen: ikä määrittelemätön, pituus n. 165 cm + korot 10 - 15 cm. Hiukset tummat, silmät siniset ja pistävät. Pukeutuu huomiotaherättävästi ja käyttäytyy samoin. Puheääni nasaali ja kireä, liikkeet arvaamattomat.

Annukka Ahlqvist: ikä 34 vuotta, pituus 173 cm + 8 cm kotipermanenttia -3 cm juurikasvua. Hiukset Natural Blonde -sävy nro 2, erittäin sinisilmäinen. Pukeutuu värikkäästi ja omintakeisesti eli mauttomasti. Puheääni lapsekas ja mankuva. Kehonkieli tahattoman viettelevä.

Yleisöä kehotetaan kiertämään äänekäs kaksikko kaukaa. Jos edellä mainitun naisikon välttäminen ei ole mahdollista tai vaarantaa ihmishenkiä, ohessa ohjeet kyseisen tilanteen varalle:

1. Jos olet mies, vältä katsekontaktia tummatukkaisen kanssa. Mitä suuremmalla todennäköisyydellä sekunninkin liian pitkä silmäys voi vaarantaa parisuhteesi tai jopa tuhota elämäsi. Älä suostu hänen tarjoamaan taksikyytiin äläkä drinkkiin. Mikäli kuitenkin joudut hänen asuntoonsa niin rukoile, että aamu koittaa pian.

2. Koplan vaalea tähtisilmä on vaarallinen kummallekin sukupuolelle. Hän on erittäin taitava sepittämään surkeita tarinoita varastetusta lompakosta tai myöhästyneestä tilistä. Ennen kuin huomaatkaan, olet lahjoittanut lompakkosi sisällön tälle viattoman näköiselle huijarille. Siis pidä lompakko visusti piilossa vaikka ruiskukan siniset silmät kuinka anelisivat kyynelten takaa.

3. Jos olet palveluammatissa ja joudut työsi puolesta Leilan ja Annukan kanssa tekemisiin, pyri palvelemaan heitä ensiluokkaisesti ja ripeästi. Lahjakortit ja ylimääräiset alennukset tekevät palvelutilanteesta turvallisemman ja minimoivat mahdolliset konfliktit. Mikäli koplan tumma osapuoli äityy kuitenkin käyttämään roisia kieltä ja haistattelee alapäätermistöllä, ohita tilanne mahdollisimman viileästi. Itke vasta kotona. Toki voit unohtaa lahjakortit tässä tilanteessa.

Viranomaiset suosittelevat kansalaisia seuraamaan naiskaksikon liikehdintää Radiomafian välityksellä!