Radiomafian sivuja ei enää päivitetä - Tervetuloa 13.1. alkaen YLEX:n nettisivuille www.ylex.fi!
 Radiomafia > Toimitus > Kalle Miettinen


Kalle

Kuka?
Kalle Miettinen.

Mistä?
Olen syntynyt ja sen jälkeen aina asunut Helsingissä. Tosin muutaman vuoden erittäin lähellä Vantaan rajaa, mutta silti Helsingin puolella. Joku voisi pitää moista ummikkoutena, mutta puolustukseksi voin kertoa, että olen matkannut rajan yli moneen kertaan. Ja edelleen aion jatkaa retkiäni pois kotikonnuilta.

Tuntomerkit?
Vaalea ja punainen tukka. Joskus kesäblondi ja välistä talviblondi. Ensi kesänä punapää, ehkä.

Erikoistuntomerkit?
Pari karvaa kasvaa leuassa. Sekä useimmiten ujo silloin kuin ei pitäisi olla ja rohkea puolestaan kun olisi parasta pitää suunsa kiinni.

Historiani?
Synnyin 70-luvun puolivälissä. Muutamaa ensimmäistä vuotta en osaa tarkemmin kuvata johtuen muistikuvien puutteesta, mutta kuulemani mukaan olen asunut linjalla Malmi-Pihlajamäki-Pihlajisto. Sekalaisten vaiheiden jälkeen muutimme Kannelmäen lähelle Etelä-Kaarelaan. Silloin ikää oli jo sen verran että oli tarpeen kokeilla kaikki kiva ja kiellettykin. Onneksi pääsin läpi teini-iän ilman suurempia haavereita.

Radiohistoriani?
En keksinyt mitään tekemistä eräänä talvena, joten menin Peltsin kanssa vuodeksi opiskelemaan HEOon radiolinjalle. Sieltä minut armollisesti otettiin Radiomafiaan työharjoitteluun urheilun erikois-
asiantuntijana. Voin paljastaa, että pari viikkoa takaperin minulle esiteltiin ylpeänä Sami Hyypiän nimikirjoitusta ja kysyin: "Anteeks ny vaan, mutta kuka heppu se on?" Mulkaisusta päätellen minun olisi pitänyt tuntea kyseinen urheilija, mutta en yksinkertaisesti voi sille mitään että aihe ei kiinnosta. Kuulemma kaveri on jalkapallonpelaaja. En kyllä tiedä miten tuo liittyy radiohistoriaani, mutta yhteenvedoksi todettakoon että täällä Radiomafiassa olen pyörinyt vuodesta -97 asti.

Miksi?
Pähkinänkuoressa: rakastan musiikkia.

Työni?
Olen "yleismiesjantunen", perjantai-iltaisen Dancemob Liten lisäksi juonnan ja tuurailen monessa ohjelmassa Radiomafiassa aina tarpeen mukaan. Lisäksi olen huomannut olevani satunnainen tekninen tuki tietokoneiden ja studiotekniikan puolella. Ja minkäs sille voi että tykkään laitteista joissa on mahdollisimman monta nappia.

Hyvää?
Aamu kahvin jälkeen.

Kaunista?
Hymy.

Kivaa?
Nippu uusia hyviä levyjä.

Ei kivaa?
Nippu uusia huonoja levyjä.

Moka?
En huomannutkaan että ne levyt oli huonoja. Tai siis niin huonoja.

Motto?
Elämässä pitää kokeilla.