Vieraat, rekisteröitykää ralliyhteisöön & harjoitelkaa kuvien lähettämistä ;-)

Tässä Ralliradion yhteisössä on jo kutakuinkin 1.500 rekisteröitynyttä käyttäjää. Kertakaikkiaan hieno homma! Täällä käy varsin runsaasti myöskin vierailijoita. Suosittelen heillekin rekisteröitymistä. Varsinkin, jos tarkoituksena on osallistua keskusteluihin, mailata sisäistä sähköpostia, kerätä aktiivisuuspisteitä mahdollisia bonuksia varten, lähettää digikuvia yms. Yhteisön sisällä viestintä ja yhteydenpito sujuu varsin kätevästi.

Tulevasta digikuvakilvasta vielä sen verran, että ohjaamme kuvaajia lähettämään fotot tämän yhteisön kautta, koska se on meille kiireisille radiolaisille miljoona kertaa helpompi tapa hallinoida tuhansien kuvien virtaa. Sähköpostitse emme todennäköiesti enää ota kuvia vastaan.

Järjestelemme vielä kuvien galleriajakoa uusiksi ennen kisaa. Varsinaiseen kuvakisaan emme luo monia sarjoja - kaksi riittää: a) auto- ja kuskikuvat b) muu rallitohina. Sarjat ovat samanarvoisia eli kaikki kuvat arvioidaan kuitenkin yhteisin kriteerein.

Viime vuonna kisaan tuli paljon ns. autokuvia ja vähemmän mm. fiiliskuvia. Toivomme, että kameranne olisivat herkkiä löytämään myös muuta tohinaa rallin sisältä ja ympäriltä. Onhan kyseessä varsin suuri kansanjuhla ;-).

Itsekritiikki on myös tarpeen kuvia lähettäessä. Lähetä kuvakisaan mielestäsi vain parhaat otokset. Lisäksi voit lähettää kuvia kilpailun ulkopuoliseen galleriaan muuten vain ihmeteltäväksi...

Jotta itse kisan aikana kuvien tekninen lähettäminen ei tuottaisi ongelmia, voit harjoitella niiden lähettämistä vaikka nyt. Eli jos sinulla on arkistoissasi vähänkään ralliin liittyviä kuvia - ei muuta kuin näytille vaan tänne yhteisöön! Gallerian valinnalla ei tässä vaiheessa ole juurikaan väliä, sillä järjestämme galleriat ojennukseen, kun varsinainen kuvakisa alkaa torstaiaamuna klo 8, kun Laajavuoressa ajetaan 2006 Neste Oil Rallin testierikoiskoe eli shakedown!

T: Arvo