RALLIKUUME! Huomenna Jyväskylään…

Tässä tänään vielä Pasilassa tulee tehtyä kirjallisia hommia että ei tarvitse pyörää keksiä sitten pääkallopaikalla uudelleen. :)
On todella mahtavaa nähdä vanha jengi koossa taas. Sen verran eripuolilta maatamme tämä poppoo on, että ihan joka päivä näitä rallihulluja toimittajia ei tapaa.
Tämä olo täällä Pasilassa on hirveää, kun tekisi mieli olla taas Jyväskylässä, Suomen Ateenassa. Itse olen yrittänyt päästä täällä fiilikseen soittelemalla ja meilailemalla henkilöille jotka ovat jollain tavalla tekemisissä rallin kanssa, kuskeille, toimittajille, ystäville jotka tulevat katsomaan rallia jne. se on pitänyt oman mielenterveyden jotenkin kasassa. Tämä Rallikuume on järkyttävää, mutta rallin alkaessa se viimeistään palkitsee, tosin kuume vaan nousee ja hiipuu vasta joskus joulun tienoilla nousten uudestaan uuden MM-kauden alkaessa. Olo on hiukan masokistinen, ehkä myös sadistinen (mitä tulee kollegoiden ”kiusaamiseen”).

Juttelin äsken Vanhasen Ekin kanssa, mies menee viikonloppuna katsomaan Mika Häkkisen edesottamuksia DTM-sarjassa, laittoi kovasti terveisiä. Edellisessä blogimerkinnässäni mainitsinkin että Lindströmin Kaitsu tulee Ralliradion studioon asiantuntijaksi, isot kengät on täytettävänä.
Ja tuohan taas tarkoittaa sitä että Sohlbergin Krissen kartturina toimii, ennakkotiedoista poiketen, Risto Pietiläinen.

Huomenna keskiviikkona lähdemme kohti Jyväskylää, samassa autossa on myös tv-urheilun Niki Juusela (herra joka selostaa telkkariin torstain Killerin) ja radioon saman tekevä Jussi Eskola. Niki toimii kuskina, eikä pelota yhtään… ha!

huomenna keskiviikkona lisää tarinaa, jos muistan ;)

Marko ÄM