Ralliviikolla yli miljoona latausta Radio Keski-Suomen sivuilla

YLE Radio Keski-Suomen rallikylläiset nettisivut saavuttivat ennätyssuosion ralliviikolla. Viikolla 31 radion sivuja ladattiin reilusti yli miljoona kertaa. Tarkka luku on 1.037817. Palveluissa kävi yhteensä stadionillinen eli liki 53.000 eri kävijää. Määrä on yli kymmenkertainen vertailuviikkoon 27 verrattuna.

Nettiyhteisö suosituin

Suosituin sivuista oli juuri tämä Ralliradion yhteisösivu - liki 624.000 latausta. Toiseksi suosituimmaksi nousi YLE Radio Keski-Suomen Ralliradion etusivu - yli 510.000 latausta. Lisäksi nettisurffailijoita kiinnostivat mm. rallin ajankohtaisjutut, pikahaastattelut kisan edetessä, Ralliradion tiimin esittely ja rallin aikataulu.

Perjantaina kuunneltiin eniten

Ralliradioa kuunneltiin netissä myös ennätyksellisesti. Vilkkain päivä oli perjantai 3. elokuuta, jolloin nettikuuntelijoita oli noin 17.700. Suurin yhtäaikainen käyttäjämäärä oli noin 4.300 kuuntelijaa. Viime vuonna yhtäaikaisia kuuntelijoita ei voinut olla lisenssimäärästä johtuen yli kolmea tuhatta. Tänä vuonna lisenssimäärä nousi sitä mukaa, kun nettiin tuli kuuntelijoita. Vielä rallin päätöspäivänäkin Ralliradion nettissä oli parhaimmillaan yhtäaikaa noin 2.900 kuuntelijaa.

Suomi, Eesti ja Ruotsi kuuntelukärjessä

Ralliradion nettilähetystä kuunneltiin tänäkin vuonna kaikissa maanosissa. Eniten kuuntelukertoja eli liki 750.000 ladattiin Suomesta. Kakkoseksi kiri Eesti liki 53.000 latauksella ja kolmoseksi Ruotsi 5.600 latauksella. Muut TOP-10 maat kuuntelukertatilastossa ovat Puola, Saksa, Englanti, Yhdysvallat, Kiina, Uruguay ja Norja.