Etusivulle

Osa 1

Asko ja Sanna ovat eronneet kymmenen vuotta kestäneestä suhteesta. Ero on hoidettu tyylikkäästi, ilman suurempia konflikteja. Pariskunta ajautuu uudestaan tekemisiin, kun Sannan uudesta talosta paljastuu homevaurio ja Asko lupautuu tekemään remontin.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa.

Osa 2

Askon ja Sannan ihanne-ero häiriintyy, kun Sanna tulee humalapäissään puhuneeksi ohi suunsa. Remonttityömaalla ja terapiaistunnossa käy kutsumattomia vieraita. Kähkönen hankkii työmaalle valvontakameran, josta näkyy enemmän kuin on suun-niteltu. Mustasukkaisuus nostaa Askossa päätään.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa, Jani Volanen, Jarno Rossi.

Osa 3

Askon isä ja äiti tulevat tapaamaan Askoa. Iloinen vierailu saa ikävän sivumaun, koska Asko on jättänyt erään pikku muodollisuuden hoitamatta. Asia korjaantuu vasta, kun kapteeni Lee van Kähkönen ottaa ohjat käsiinsä.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa, Helen Elde, Tuomo Holopainen.

Osa 4

Sannalla ja Askolla on erimielisyyksiä remontin kulusta. Asko tutustuu itseään nuorempaan naiseen, mutta ei osaa päättää, haluaako aloittaa suhteen vai ei. Kähkönen opettaa Askolle parisuhdetotuuksia leipävertauksin.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa, Mari Lehtonen.

Osa 5

Asko ja Sanna alkavat kartoittaa, missä suhde meni pieleen. Uudelleen yrittämisen mahdollisuus nousee esiin. Asko ja Annukka kokevat mukavan hetken ikävissä olosuhteissa. Kähkönen auttaaa Askoa järjestämään Sannalle yllätyksen.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa,, Helen Elde.

Osa 6

Sanna aloittelee uutta suhdetta. Askon ja Sannan vanha parisänky ilmestyy häiritsemään projektia. Asko tajuaa, mitä on avioliiton myötä menettänyt. Kähkönen ja Sannan uusi mies ajautuvat törmäyskurssille.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jani Volanen.

Osa 7

Lähelle osuva kuolemantapaus osoittaa Askolle ja Sannalle, että on olemassa suu-rempiakin asioita kuin avioero. Asko joutuu kantamaan päävastuun hautajaisjärjestelyistä. Peruskysymysten äärellä järki saa antaa tunteille tilaa.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa,, Jani Volanen, Helen Elde, Tuomo Holopainen, Seppo Majasto.

Osa 8

Asko huomaa, että suhteen uudelleenlämmittäminen ei olekaan niin helppoa. Sanna saa viranomaisilta huonosti ajoitetun kirjeen, joka aiheuttaa ongelmia niin ammatti- kuin parisuhderintamalla. Kähkönen soittaa tärkeän puhelun.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa, Jani Volanen, Konsta Hietanen.

Osa 9

Asko kyllästyy parakkielämään ja päättää antaa järkisyiden väistyä. Tulva hallitsee työmaata ja viettielämää. Kähkönen ja Iiro yrittävät tutustua uudelleen. Sannan ja Askon suhde saa uusia muotoja.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa, Konsta Hietanen, Milka Ahlroth.

Osa 10

Kähkösen masennus aiheuttaa ongelmia työmaalla. Asko ja Sanna törmäävät biologi-siin faktoihin. Perheen perustamiseen ongelmat näyttäytyvät eri tavalla Sannalle kuin Askolle. Kadonneiden parketinpalojen arvoitus selviää ja Asko tekee radikaalin rat-kaisun.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa.

Osat 11 ja 12 on yhdistetty kokonaisuudeksi

Asko näkee pelottavan unen ja ymmärtää jotain oleellista itsestään. Sannan mielestä avain on Askon äitisuhteessa. Remontti valmistuu ja Sanna järjestää päättäjäisbileet. Asko ja Sanna joutuvat kaivamaan esiin eron pohjimmaiset syyt.

Rooleissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, Helen Elde, Robin Svartström, Jaana Pesonen, Matti Onnismaa, Tuomo Holopainen.

[Takaisin]