Ajankohtaista

 • Nenäpäivä-kampanja keräsi kehitysmaihin yli 2 miljoonaa euroa

  Nenäpäivä 2011, Duudsonit (Jarppi Leppälä ja Jukka Hilden) - Kuva: Yle kuvapalvelu

  Punaiset nenät päässä pöljäiltiin taas rahaa kehitysmaiden lasten hyväksi. Tänä vuonna lahjoitukset rikkoivat 2 miljoonan euron rajapyykin. Nenäpäiväkampanja huipentui perjantaina 4.11. järjestettyyn Nenäpäivä showhun. Artistivieraina suorassa lähetyksessä esiintyivät Lauri Tähkä, Samuli Edelmann, Erin, Anna Abreu, Arttu Wiskari, Katri Helena, Jonne Aaron, Riki Sorsa ja Paradise Oskar.

  Ajankohtaista - (Pe 4.11.2011, klo 10.55) - 198 - 2
 • Chisu on löytänyt seesteisyyden tekemiseensä

  Chisu - Kuva: Yle Kuvanauha

  Suomen tämän hetken ehkäpä kuumin naisartisti Chisu nauttii menestyksestään, mutta pitää sitä samaan aikaan uskomattomana. Kolmas levy Kun valaistun on myynyt lyhyessä ajassa lähes tuplaplatinaa.

  Ajankohtaista - (To 3.11.2011, klo 15.17) - 178 - 1
 • Suvi Teräsniska haaveilee Provinssirockin päälavasta

  Suvi Teräsniska - Kuva: YLE / Sari Törmikoski

  Suvi Teräsniskalla on tavoitteita tulevaan, vaikka hän on jo 22-vuotiaana saavuttanut huikean suosion. Haaveet liittyvät keikkailuun ja ajatuksissa on myös omien kappaleiden sanoittaminen.

  Ajankohtaista - (To 3.11.2011, klo 12.48) - 181 - 0
 • Freeman: Vuorotteluvapaalla on lupa olla luova

  Freeman - Kuva: YLE / Sari Törmikoski

  Suomalaiset tunnistavat Freemanin äänen useassa ikäpolvessa. Tandemiajeluista ja Menneisyyden vangeista tutuksi tullut laulaja luo uraa jälleen soolona takanaan konemusiikkibändi Uusi Fantasia. Kuusikymppinen Freeman julkaisi juuri neljännen albuminsa.

  Ajankohtaista - (Ke 2.11.2011, klo 16.19) - 170 - 1
 • Suvi Teräsniska ei laula liirumlaarumia

  Suvi Teräsniska - Kuva: Aki Roukala

  Suvi Teräsniskan uusi levy Pahalta piilossa on tunnistettavaa Teräsniskaa. Laulaja kertoo, että uutukaisella hän on kuitenkin yhä enemmän keskittynyt sanoituksiin. ”Teksteissä pitää olla joku pintaa syvempi tarkoitus, joku merkitys, että ei oo semmoista liirumlaarumia”, hän sanoo.

  Ajankohtaista - (To 27.10.2011, klo 10.41) - 206 - 4
 • Matti Esko teki ”katuhengellisen” levyn

  Matti Esko - Kuva: YLE / Sari Törmikoski

  Matti Esko on miettinyt pitkään hengellisen levyn tekemistä. ”Rekkamiehelle” hengellisiin lauluihin tarttuminen vaati pohdintaa, mutta nyt aika oli kypsä ja "Luojan luomaa" -albumi on ulkona. ”Tää on katuhengellistä. Siellä on erittäin hyviä uusia lauluja ja sellaisia, joita voi laulaa muuallakin kuin kirkossa, mutta sanoma on ihan selvä”, Matti Esko kertoo.

  Ajankohtaista - (Ke 26.10.2011, klo 13.25) - 165 - 2
 • Topi Sorsakosken viimeinen Tummansininen sävel

  Vain yksi laulu jäi laulamatta

  Keskiviikkona 26.10.2011 julkaistiin postuumisti Topi Sorsakosken viimeiseksi jäänyt levy Tummansininen sävel. Albumi on myynyt platinaa jo ennen julkaisuaan. Sorsakosken managerina tunnettu Juhani Mansikkamäki uskoo, että levystä olisi tullut menestys, vaikka taiteilijan kohtalo olisi ollut toinen.

  Ajankohtaista - (Ke 26.10.2011, klo 13.15) - 176 - 4
 • Musiikin tehtävä ei muutu teknisessä murroksessa

  Musiikki on tunnetta ja eliksiiriä

  Riku Mattila - Kuva: YLE / Sari Törmikoski

  Teknisessä murroksessa elävällä musiikkiteollisuudella on tulevaisuutta, uskovat musiikkialan asiantuntijat. Ihmiset kuluttavat musiikkia enemmän kuin aiemmin, vaikka fyysisten levykopioiden myynti on laskussa. Artistin ympärille tarvitaan kuitenkin taustajoukkoja, jotta yksittäinen muusikko saa äänensä kuuluviin lukuisten muiden joukossa.

  Ajankohtaista - (Ma 24.10.2011, klo 12.30) - 160 - 1
 • Jorma Kääriäinen: Rakkaus on suurin asia maailmassa

  Jorma Kääriäinen - Kuva: YLE / Sari Törmikoski

  Jorma Kääriäinen on kotiutunut Riku Niemi Orchestran vakituiseksi solistiksi. Kääriäisen ja Niemen välille on syntynyt luja ystävyys ja yhteisymmärrys ja siitä esimerkkinä yleisölle on muun muassa uusi levy ”Kaikki tiet” sekä syksyn konserttikiertue.

  Ajankohtaista - (Pe 21.10.2011, klo 07.00) - 216 - 2
 • Tuure Kilpeläinen:

  "Menestys on työvoitto"

  Tuure Kilpeläinen - Kuva: YLE / Sari Törmikoski

  Tuure Kilpeläinen on kiireisempi kuin ehkä koskaan aiemmin. Kaihon Karavaanilta tuli vastikään toinen levy ulos, joka on keikkunut listojen kärjessä. Keikkoja riittää niin oman orkesterin kanssa kuin muillakin kokoonpanoilla. Lisäksi Kilpeläinen on kirjoittanut lauluja muun muassa Katri Helenalle.

  Ajankohtaista - (Ke 19.10.2011, klo 13.43) - 229 - 5
Yhdistele sisältöä
Muualla Yle.fi:ssä