Tangokuninkaalliset pöljäilevät Nenäpäivän hyväksi

Tangokuninkaalliset pöljäilevät Nenäpäivän hyväksi

Ajankohtaista - Ti 6.7.2010, klo 14.04

Mikko Peltola ja erittäin hieno NenäMikko Peltola ja erittäin hieno NenäTangon kuninkaalliset laittavat majesteetilliset itsensä hymyssä suin likoon Nenäpäivän hyväksi torstaina 8.7., kun kaksi iloista joukkuetta myy Nenäpäivän tunnusta – Nenää – joukkuekilpailun muodossa Seinäjoella. Joukkueet jakautuvat kuninkaisiin ja kuningattariin: naisten joukkuetta vetävät tangokuningattaret Arja Koriseva ja Johanna Pakonen, miesten joukkuetta tangokuninkaat Marko Lämsä ja Jukka Hallikainen.

335
tykkää tästä

Nenäjoukkueet liikkuvat ympäri Seinäjokea, ja niiden jäsenet vaihtuvat pitkin iltaa sitä mukaa, kun kuninkaallisia vapautuu lavalta. Naisten joukkueelle tarjoaa auttavan käsivartensa lisäksi kello 18–19 Jouni Keronen, ja miesten joukkueessa samaan aikaan häärää apuna Risto Nevala. Nenän myyntitapa on vapaa, ja vaikka naurettavuuteen suorastaan kannustetaan, tyylipisteitä ei kilpailussa saa, vaan eniten myynyt joukkue voittaa. Kilpailu huipentuu noin kello 22.30 liveyleisön eteen esiintymislavalle, jossa kuninkaalliset saavat vetää vielä viimeisen myyntirutistuksensa ennen kilpailun ratkeamista.

Nenänmyyntikilpailu taltioidaan YLE TV2:n Nenäpäivä-showta varten, johon Ylen Hyvä Säätiö järjestämä Nenäpäivä-kampanja huipentuu perjantaina 5.11.2010. YLE Satumaa lähettää kilpailusta tunnelmia suorana Satumaan verkkosivuille.

Tangokuninkaalliset tukevat kehitysyhteistyötä myös antamalla omaisuuttaan huutokaupattavaksi Tangokadun päälavalle torstaina 8.7. klo 19.00. Perämeren Radion ja Entisten nuorten sävellahjan juontaja, suvereeni suupaltti Jari Vesa on huutokaupan isäntä. Koko tuotto menee lyhentämättömänä Nenäpäivä-keräykseen.

Nenäpäivä auttaa maailman lapsia

Nenäpäivän järjestää Ylen Hyvä Säätiö, joka ohjaa Nenäpäivän tuoton sen toiminnassa mukana oleville järjestöille. Nenäpäivän avusta suurin osa ohjautuu Afrikkaan ja sellaisiin kohteisiin, joissa lapset ovat keskeisiä edunsaajia. Avustusvarat käytetään pitkäjänteiseen kehitysyhteistyöhön lasten oikeuksien, koulutuksen ja terveyden edistämiseen.

Seuraavaa Nenäpäivää vietetään 5.11.2010.

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä