Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Noista joululauluista vielä, että tuo Katri Helenan " Taivas sylissäin ", siinä on kaunismelodinen uusi tulokas joululaulujen joukkoon.
P.s. KT ja Elisukka paistaa pipareita ahkeraan, Satumaa on unhoon jäänyt kokonaan?? A-K H.

Anonyymi Su 12.12.2010, klo 19.57

Sunnuntaita!!!!! ...Käsittääkseni Kolmatta AdventtiSellaista...

"Liljuskaisennehan"Se Taas Roikkuu Linjoilla ...Siispä Ei Ole Mikään Ihme,Että Hänellä On Vielä Tuhat Ja Yksi JouluAskaretta Tekemättä...

Eipä Minulla Taida Olla Tällä(kään)Kertaa Mitään Erityistä Asiaa ...Kunhan Toivottelen AmadeusLandian Väelle Kanelin- Ja PiparinTuoksuista Alkavaa SuperHyperExtraKiireistä Viikkoa...

P.S. Paaaaljon Pusuja Ja Haleja MestariTonttusellemme!!!!!

P.P.S. IkiAinaisHurmosAMAtarTonttuLeidikät KT Ja Elisa ...HuHuu...

Nauttikaamme Kiireistämme Huolimatta Kirkkaista TähtiTaivasPakkasIlloista!!!!! ...Huomiseen...

laaksonlilja Su 12.12.2010, klo 19.42

A-K H kyllä täällä saa ja pitää Amppua Hehkutella, joten äläpäs yhtään vaivu HiljaisEloon siellä. Onneksi tuo HerneKeittoAika tulee vasta joulun jälkeen, kun kinkun loppuja keitellään:D Haloo, haloo Elisa Kainuutar, raapustahan kiireittesi keskeltä jotain ElonMerkkiä tänne. Sinusta ei ole kuulunut hiiskaustakhan aikhoihin:) Löysin tuubista Tuupasen version ”Aavistuksesta”, liekö sama kuin K-H:n!? Kaunis oli sekin. JouluMyyjäisissä tuli käytyä ja Kauneimmat JouluLaulut joikhattua. Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille ja Tuoville nimpparia (jos satut vilkaisemaan)! t: LapinNoita

Anonyymi Su 12.12.2010, klo 17.33

Liljuskaiselle vain tiedoksi, että hengissä ollaan. Hiljaistahan täällä tuntuu olevan. Syitä on varmaan monia, jouluvalmistelut, myös tuo Kari Tapion poistuminen veti hiljaiseksi, hyvä laulaja lähti liian varhain. Kuului suosikkeihini, siinäkin aito ihminen, vailla turhaa ylpeilyä.
Omalla kohdallani tämä hiljaisuus johtuu yksinomaan halusta olla vähän hiljaa, ettei kukaan häiriintyisi, siinähän saattaapi mennä koko hernekeitto nenännypykkään, kun tällainen YltiöPositiivinenHurmosFani oikein Ampusta hehkuttaa. Enkä kyllä nytkään poikkea tavoistani, olen nimittäin kuunnellut monesti tuota suom.tangon suurkonserttia, " hyppää kohtaan Amadeus", käsky kuuluu, ketään toista yhtään väheksymättä. Kiire kun on, ei ehdi kokonaan kuunnella, mutta Amppua ei voi olla kuulematta, LiljuskanKukka ja Taivas salamoi, kohokohdat tuossa konsertissa, älkää nyt syökö sitä hernerokkaa, ettei käy huonosti!!
Suuret kiitokset myös järjestyksenvalvoja Airikalle, kun saamme kuulla piakkoin mitä kuullaan tuosta Tarjan ja Amppusen saunareissusta!!! Se on kiva asia, kun Amppu on niin nuori, hänellä on aikaa, kiire ei ole mihinkään. Onkohan ketään tangokunkkua seurattu näin intensiivisesti ennen Amppua, epäilen, joten annetaan Hänen hieman levätä, muistaen, että hyvää kannattaa odottaa.
Vielä sinulle, joka kehuit tuota Katri Helenan " aavistus " joululaulua, olen samaa mieltä, yksi kauneimpia, vaikka onkin aika uusi tulokas, silti tuo jouluntunnelman.
Tulipa taas pitkältä, no jatkakaa samaan malliin, niin ei täällä ole niin pysähtynyt tunnelma. A-K H.

Anonyymi Su 12.12.2010, klo 15.28

Nythän on tilaisuus kysyä Ampulta tulevasta ! Airihan tuolla aikaisemmin kirjoitti asiasta "Saunoo tähtien kanssa" ohjelmasta joka tulee Satumaahan !

Anonyymi Su 12.12.2010, klo 11.43

Onko Amadeuksella suunnitelmissa pitää ensi vuonna konsertteja?

Anonyymi Su 12.12.2010, klo 11.01

Jouluisia lauleloita kuunneltavaksi erittäin kaunis Katri Helenan "Aavistus" !

Anonyymi La 11.12.2010, klo 23.29

Kyllä täällä Liljuska AMPPUhistaan JouluValmisteluissa ja PakkoPullaa työnnetään niin pirusti;)
http://www.youtube.com/watch?v=fn_LiYxovkQ&feature=related

Amppuisia JouluLauleloita odotellessa, Noitukka

Anonyymi La 11.12.2010, klo 22.52

Tunnelmallista Kynttilöiden Lepattavien Liekkien Ja Tietysti Erään Hurrrrmaavan HerrasMiehen Valaisemaa PakkasLauantaiEhtoota Taas,Joka Ainoa TangoSuuriRuhtinaan LumoAMA Ja TainnuttAMA SatuMaahisTonttunen!!!!!

"Hiljaa Hiipii Joukko Varpahillaan..."

Kaamos Tuntuu Hyydyttäneen Sivut Totaalisesti!!!!! ...Uskallanpa Kuitenkin Taas Kaipailla KT:ta,"Noitukkaa",A.-K.H.:ta Ja Elisaa...

Toivottavasti JouluValmistelujamme Tahdittaa Vuoden Kuluttua AMADEUS-JouluAlbumi!!!!! ...Tai,No ...Ei Tietenkään Mitään Arkisia Askareita,Vaan Niiden Välisiä LepoTuokioita!!!!! ...Aivan Liian Pyhähän Tuollainen Kaikkien Aikojen JouluTunnelmanLuojaLevy Tietysti Olisi Siivouksen Ja Leipomisen TaustaMusiikkina Soitettavaksi!!!!!

P.S. Airille Ja Koko SatuMaaTiimille Vielä Kerran Lämpöiset Kiitokset JouluViikolla Ilmestyvästä SaunaJutusta!!!!!

P.P.S. Älkäähän Nyt Tyystin Vaipuko TalviUneen,Rakkaat SatuMaahisKollegat!!!!! ...Antakaa Edes JonkinLainen Ilmoitus OlemassaOlostanne!!!!!

laaksonlilja La 11.12.2010, klo 19.32

Youtube sillähän on lisää Ampun musiikkia !

Anonyymi La 11.12.2010, klo 10.25

Tässä oikein harmittaa, kun Amadeuksen musiikkia on niin vähän tarjolla. Toivottavasti saamme pian lisää, hänen levynsä on jo kuunneltu toistasataa kertaa.

Anonyymi La 11.12.2010, klo 08.45

Airiin voi luottaa, hyvä ratkaisu! ;)
Kiitos jälleen!!

Anonyymi Pe 10.12.2010, klo 21.42

"Puolueettomalla maaperällä" haastattelu ihan ok :)

Anonyymi Pe 10.12.2010, klo 21.16

Perjantaita,Perjantaita!!!!! ...Toiseen Amppuiseen JouluAattoomme On Aikaa Enää Kaksi Viikkoa!!!!! ...Ohhoh Sentään...

Airille Ja Muille Ylen Ihanille Yleläisille Taas Miljoonat Ruusut Ja Kiitokset!!!!! ...Olette AjatustenLukijoita!!!!! ...Olen Nimittäin Pitkään Toivonut,Että Tuossa Sauna-Sarjassa Saataisiin Kuulla TangoSuuriRuhtinaamme Mietteitä!!!!! ...En Vain Ole Kaikessa PahuksenMoisessa AikaanSaamattomuudessani Tullut Lähettäneeksi Teille SähköPostia!!!!! ...Hölmö Mikä Hölmö AMAtar...

Ja Entäpäs Nuo FaniTapaamiset????? ...Ryhtykäämme Ideoimaan Niitä Heti,Kun JouluKiireet Jäävät Taakse!!!!! ...Hmmmm ...Tuota Noin,Arvoisat Fanaattiset IkiFaniLyylikit ...Mistäköhän Päin Pohjoista Kunkku(Vaiko Ruhtinas)Kuntaa Löytyisivät Parhaiten Tarkoitukseemme Soveltuvat ExtraYlelliset SaunaTilat????? ...Ehkäpä Kemiläisen Hotelli MeriHovin PohjaKerroksesta:):):):):) ...Ei,"Liljuskaisenne"Tukkii Turpansa Heti Eikä ViidesToista Päivä,Jotta Järjestys ValtaKunnassa Säilyisi Eikä Meno Yltyisi Kerrassaan"Sortittomaksi"!!!!! ...Heippa Taas!!!!!

laaksonlilja Pe 10.12.2010, klo 16.49

Kauniit kiitokset Airi! Olet huippu!

Anonyymi Pe 10.12.2010, klo 14.54

Suuret kiitokset Airille!

Anonyymi Pe 10.12.2010, klo 14.22

Fanitapaamisiin ovat tervetulleita tietysti kaikki Amadeuksen fanit, tämänhän me jokainen ymmärrämme. Senkin ymmärrämme, että Suomi on laaja maa ja siksi fanitapaamisia pitää organisoida eri puolelle maata, että niihin olisi mahdollisimman monella helppo päästä. Löytyykö joukosta organisointitaitoisia henkilöitä? Laittakaa ajatuksianne ja ehdotuksiamme sivuille. Kun on katsottuna kokoontumispaikka ja koottuna sopivan kokoinen porukka, on helpompi pyytää Amadeusta mukaan.

Anonyymi Pe 10.12.2010, klo 13.08

Kiitos, saammepa ihanan joululahjan.
Minun hartain toiveeni on saada kuulla Amadeukselta joku kaunis Joululaulu, jota voisin kuunnella joulun aikana, hän saa ihan itse valita laulun, kaikki sopii minulle.
A.

A Pe 10.12.2010, klo 13.03

Kiitos Airi olet oikea aarre..Taas kerran olet ollut meidän kaikkien asialla.Amadeushan on meille Satumaalaisille erittäin tärkeä ja Rakas.Ikävää ,kun kaikki halukkaat ei pääse noihin"fanitapaamisiin".

Kaikille hyvää joulun ja Ampun saunomisen odotusta!!
Kysymyksiä miettimään.

HL Pe 10.12.2010, klo 12.58

Olipa hyvä tieto, kiitos Airi.

Anonyymi Pe 10.12.2010, klo 10.14

Hei!

Minulle tarjottiin mahdollisuutta tulla tekemään juttua Amadeuksen FanClubin järjestämään fanitapaamiseen. Saimme kuitenkin Ampun kanssa sovittua haastattelun "puoluettomalle maaperälle" eli Ylen saunaan.;DD

Saunoo tähtien kanssa -sarjan Tarja vääntää kiukaan kuumaksi ja vie Ampun saunaan ensi tiistaina. Haastattelu julkaistaan jouluviikolla. Nyt on mahdollisuus kysyä Ampulta oikeasti kaikkia niitä asioita, jotka askarruttavat. - ja saunassahan jutellaan sellaisistakin asioista, joista ei muualla paljoa välttämättä huudella...

Kirjoittakaa kysymysehdotuksia tälle kommenttipalstalle, tai jos muiden kommentoijien reaktiot arveluttavat, niin sähköpostillakin voi niitä lähettää. Osoite vanha tuttu: satumaa.toimitus@yle.fi

t. Airi S.

airi_yle Pe 10.12.2010, klo 10.09

Tietääkseni se on lähifanien järjestämä sisäpiiritapahtuma eli ei ole yleinen tilaisuus, koska ei ole avoimesti ilmoitettu aikaa tai paikkaa tapahtumalle. Fun clubissa on pyydetty ilmoittautumaan järjestävälle fanille, jos haluaa osallistua. Tuskinpa siis tulee tänne artikkelia YLEltä, mutta eihän sitä koskaan tiedä jos Airi yllättää...

Anonyymi To 9.12.2010, klo 20.40

Tuleeko Amadeuksen fanitapaamisesta tänne artikkeli?

Anonyymi To 9.12.2010, klo 09.34

Kiva kuulla, että Amadeus on tyytyväinen. Saamme jatkossa nähdä mitä seuraavaksi tulee. Kunnioitan Kari Tapion muistoa ja otan osaa läheisten suruun.

Anonyymi Ke 8.12.2010, klo 09.59

Onko Satumaasta menijöitä fanitapaamiseen ?

Anonyymi Ke 8.12.2010, klo 00.54

Uusi blogi Ampulta. Menkäähän lukemaan!

Anonyymi Ke 8.12.2010, klo 00.06

R.I.P Kari Tapio. Mies ja ääni hiljeni.

Anonyymi Ti 7.12.2010, klo 23.37

todellä ikävää Kari Tapio ei laula enää :(

Anonyymi Ti 7.12.2010, klo 23.18

No nyt on kuulumisia Amadeuksen sivuilla!! Kaikki sinne kipin, kapin, hophop! Tai oikeastaan tipe, tipe tiptap!

Anonyymi Ti 7.12.2010, klo 22.58

Kiitos terveisistä Amadeus! Mukava kuulla, että Olet tyytyväinen (syystäkin) erinomaiseen TP-kiertueeseen ja että Alahärmässä oli hurrrrrmioitunutta HuviVäkeä ja TanssiKansaa. Sepä olisi todella hienoa jos tekisitte joskus tulevaisuudessa jotain yhteistä Riku Niemen kanssa. Toivotan mukavaa joulunodotusta Sinulle! t: LapinNoita

Anonyymi Ti 7.12.2010, klo 22.56

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä