Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Tulee vaan kateltua näitä linnanjuhlia ja pukuloistoa. Olisihan sitä niin mielellään halunut vilahtavan siellä toisenkin ”mustapään” Tähkän lisäksi, tällä toisella mustapäällä olis lisäksi ollut hyvin kiiltävät niskakiehkurat ja korvassa linnan kattokristallivaloista säihkyä saava timantti. Jospa, jospa, jospa vaikka ensvuonna.
Tähkä oli muuten hyvin söpö.
A.

A Ti 7.12.2010, klo 21.56

TiistaiEhtoota KunkkuKuntaan!!!!! ...Vaiko SuuriRuhtinasKuntaan?????

Täällä Taitaa Taas Olla Pienoisia Teknisiä Ongelmia ...Pahus!!!!!

Tuota,Tuota ...Arki On Taas Alkanut ...Ja AmadeusRintamalta Ei Mitään Uutta:(:(:(:(:( ...VIELÄKÄÄN!!!!!

Odotaan Ja Kaipaan TAAS Hra Hurrrrmion"Bloggailua"!!!!! ...Oletettavasti Miljoonan Muun SatuMaahisen Lailla...

Toivottavasti Raskas Kiertue Ei Ole Saanut Amajandroamme Palamaan Loppuun!!!!! ...Olen"Hiukan"Huolestunut...

Ettäpä Tällaiset Mietteet"Liljuskaisella"Tänään ...Ja Kuka Se Kehottikaan Muutama Päivä Sitten Kaikkia Fanituisia Pysymään Kärsivällisinä:):):):):)

Antoisia Ja Tietenkin Amppusemme Lauleloiden Tahdittamia JoulunValmisteluTuokioita Kaikille!!!!!

laaksonlilja Ti 7.12.2010, klo 19.47

Kiva kun radiosta tulee vielä oikeita tangoja, eikä niitä uusia sovituksia, joissa alkuperäiset sanat eivät oikein sovi uuteen melodiaan. Tangokuninkaalliset kaikki kyllä varmasti osaavat laulaa sen verran kova on seula ennenkuin pääsee edes loppukarsintaan. Siitä kiitos Auraviihteelle, joka näitä järjestää. Seinäjoella sitten loppukilpailussa valitaan voittaja, siellä varmasti on tuomaristo ajantasalla jotka kuulevat ja näkevät tarkasti.

Anonyymi Ti 7.12.2010, klo 14.36

Onni että on näin pimeä joulun odotusaika päreen polttaminen tuo vain sitä lisätunnelmaa.
A.

A Ti 7.12.2010, klo 11.29

Tuosta konsertista vielä, toivoin että mukana olis ollut Jukka H,Marko L, Tommi S ! Pohjosen Mikan....en oikein tykännyt,kyllä Taavisaista kuuntelee,mutta katsominen onkin toinen juttu,minusta hän liikaa nauraa laulaessaan,sekä kiemurtelee....Mutta hyvä konsertti,kohtahan se nähdään sitten TV:ssä

Anonyymi Ti 7.12.2010, klo 11.13

Halooo "A" ei hätiämitiä vaan sammuta päre jossei se ehtiny jo kokonaan palaa:) Älä vielä rimputtele kiukkuisena Yleen, koska viikon päästä se selvinnee ohjelmatiedoista. Voimia toivottelee *tytti*

Anonyymi Ti 7.12.2010, klo 10.09

Apua, nyt kuunneltuani toistamiseen Areenalta tätä konserttia niin nyt vasta kuulen, täällä tämä ylen kuuluttaja (mies) sanoo jotta tämä kyseinen konsertti tulee telkkarista 15.1
Miten on, eikös tään pitänyt tulla Tapanina. Mitä,hä?????? Nyt meni yöunet!!!!
A.

A Ti 7.12.2010, klo 01.35

Huomatkaahan tää juttu (vaikka kyllähän te olettekin jo huomanneet) tätä Tangon suurkonserttia voi kuunnella Ylen areenalta kuukauden ajan.
Minä kuuntelin jo Ampun osan verran..
A.

A Ti 7.12.2010, klo 00.24

LumiPyryistä Maanantai(!!!!!)Iltaa SatuMaahisille!!!!!

Hyvää ItsenäisyysPäivää Toivottelen Hieman Myöhässä Täältä NapaPiiriltä TangoSuuriRuhtinaallemme,Ruhtinattarelleen Ja Koko Kuninkaalliselle Perheelle!!!!! ...Ja Kaikille TosiIkiAinaisKestoHardCoreFanituisille!!!!!

P.S. Ruhtinaan AlAMAisilla On Kyllä Nyt Ollut Kunnia Viettää KertaKaikkisen AinutLaatuista ItsenäisyysPäivää!!!!! ...Harvoinpa LiljanKukka Kukkii Ja Taivas Salamoi JouluKuun Kuudentena:):):):):)

P.P.S. PowerParkista Ei Ole Kuulunut Vieläkään Mitään ...Mrrrr... Ja Todella... Kuinkahan Muutos Alejandrosta Takaisin Amppulaiseksi On Sujunut Herra Hurrrrmiolta????? ...Ja Käyttäähän Hän Taas Käsi-Ja JalkaTahdistintaan,Oi Käyttäähän?????

Leppoisaa IllanJatkoa Kaikille!!!!! ...Linnan Juhlien Parissa Tai Ilman Niitä...

laaksonlilja Ma 6.12.2010, klo 18.56

HärmäLandian AlabAMAsta ei kuulu mitään? Onkohan kukaan SatuMaahinen eksynyt sinnepäin ollenkaan?! Olisi kiva kuulla, vieläkö Amppu taitaa ne omimmat maneerinsa;););) T. KT

P.s. Koska Amppu ei vieläkään ole keikalla LinnaBileissä, arvostellaan siihen asti muita - ainakin mielessämme NYT!

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 18.35

Tangokonsertin myötä palattiin hetkiseksi viime kesään, muistattekos enää kuinka lämmin kesä oli.

Näin radiosta kuultuna konsertissa esiintyjät KAIKKI ovat todella hyviä, silti minulle Amadeuksen Taivas salamoi on ylitse muiden.
Olipa hyvä yllätys tämä esitysjärjestys, Ampun kappaleet ei tulleetkaan peräkkäin, onneksi Ampun toinen kappale ”ihku” tulikin myöhemmin loppupäässä, minulla oli käsitys jotta ne tulee molemmat heti alkuun.
Juontaja oli hyvä.

Nyt sitte on kiva odottaa Tapaninpäivää ja telkkarilähetystä.
A.

A Ma 6.12.2010, klo 17.29

Hyvä radiokonsertti, tuli oikeita tangoja sekä kaikki laulajat olivat hyviä.

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 17.23

Vanha sananlasku, sitä saa mitä tilaa, on hyvinkin totta. Muunnoksia: Sitä saa, mistä puhuu. Sitä saa, mitä näkee. Olen surullinen niiden puolesta, jotka näkevät, kuulevat ja huomioivat vain negatiiviset ja ikävät puolet, koska oma elämä alkaa täyttyä niillä ja samankaltaisilla ihmisillä ja sellainen elämä on aikamoisen raskasta. Harva tuollaisia negatiivisiä tyyppejä jaksaa.

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 16.35

Olisin ehdottanut että Anneli Sari järjestäisi konsertin, jossa siis tangomusiikkia, siis Anneli, Raikku, Saska, Sepastian, Toni ja tietenkin Amadeus salit on täynnä.Kiitos hyvästä....Taivaanportit. Hyvää loppuvuotta.
Nalle

Anonyym Ma 6.12.2010, klo 16.33

Sehän on hyvä että montaa mieltä ollaan toinen tarkkakorvainen löytää virheet mutta ns. hurmosfani ei niitä välttämättä huomaa tai ei halua ! Onhan täällä kuitenkin tarkkakorvaisia fanejakin ! Nyt on hyvä arvioida kun konsertti tulee radiosta eikä nähdä itse esiintyjää !

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 15.33

Aiemmin harmitti lukea näitä negatiivisia kannanottoja, mutta päätinkin itse muuttua sen sijaan että vaadin sitä toiselta. Yritän ymmärtää että meitä on moneksi, on yltiöpositiivista ja toisaalta supernegatiivista, suurin osa siltä väliltä. Nämä on ihan luonnekysymyksiä, että miten suhtautuu mihinkin. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 13.09

11:43 No olipa se nyt sitten vaikkapa Jaakko Teppo taikka Andrea Bocelli, joka on "jostakin syystä" keikkatauolla, niin kappas vaan kun sinulle pälkähtää päähän heti se kaikkein negatiivisin vaihtoehto "onko ollut kysyntää" eli viittaat heti siihen surkeimpaan vaihtoehtoon, että artisti olisi tauolla koska ei ole kysyntää keikoille. Ota sinäkin vähän positiivisempi näkökulma asioihin ja varsinkin jos ne asiat koskevat nuorta tulevaisuuteensa panostavaa ihmistä.

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 12.57

Kyllä ainakin Pohjoisessa väkeä riittää kirkkoihin on sitten kyseessä kauneimmat Joululaulut tai eturivin artistit esiintymässä !

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 12.01

Kyllä näin joulun alla järjestetään kirkoissa todella paljon kaikenlaisia kauneimmat joululaulut- tapahtumia ja yhdessä ja samassa kirkossa saattaa muutaman päivän välein esiintyä useitakin eri artististeja joululauluja laulamassa. Eli ei se suinkaan ole mikään itsestäänselvyys , että kirkkokonsertit vetää väkeä, kun just näihin aikoihin on sitä ylitarjontaa joulukonserteista kirkoissa niin valtavasti .

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 11.56

10:21 Eihän se oo nälvimistä jos kommentoi "onko ollut kysyntää",yleensähän artisti tilataan esiintymään,kaikkien kohdalla niin vain ei ole,en tarkoita kuitenkaan Amppua tällä kirjoituksella,vaan yleisesti ,koska ei tiedetä mitkä suunnitelmat hänellä on. Ei kaikki tee esim.kirkkokeikkoja ja ne jotka tekee vetää väkeä ,koska kirkossa laulu kuulostaa tosi hienolta.

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 11.43

Hyvää itsenäisyyspäivää! t: LapinNoita

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 11.27

Oliko kukaan siellä Alabamassa, vai oliko se Alahärmässä? Mitä Amppu lauloi? Oliko hän vielä osaksi Alejandro?

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 10.49

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille Satumaalaisille, tehkäämme tästä todella Satumaa, jossa on mukana liikkua. Amadeukselle intoa uusissa suunnitelmissa ja lykkyä tykö!!!!

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 10.30

Hyvää Itsenäisyyspäivää Ampulle, läheisilleen ja kaikille faneille ja muille suomalaisille! Hyviä konserttihetkiä myös! -Elisa-

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 10.22

5.12. klo 11:32 Ei minulla ole aavistustakaan keikkaileeko Amppu esim. tammikuussa. Viittasin vaan siihen, että jos suosittu artisti jättää vaikkapa joulukonsertit väliin, niin melko varmasti hänellä on muita suunnitelmia sille ajanjaksolle, olipa se sitten lomamatka tai mitä tahansa. Suositun artistin kohdalla tuskin tarvitsee heitellä tuollaisia "onko ollut kysyntää" juttuja ja muutenkin kannattaisi ottaa vähän positiivisempi asenne, niin ettei aina vedetä esiin sitä negatiivisinta vaihtoehtoa Amadeusta koskevissa asioissa. Toivottavasti edistystä tapahtuu myöskin siinä, että kahdesta eri artistista pystyttäisiin kirjoittamaan samassa kommentissa nälvimättä toista!

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 10.21

Kirkossa yleensä laulu soi kauniisti, että varmasti, jotka sinne menevät pitävät kuulemastaan. Oikein hyviä konserttihetkiä.

Anonyymi Ma 6.12.2010, klo 09.52

Alahärmä vapisee, Amppu hyppää aikatarkasti kohta lavalle Kuutamon kera, soikohan siellä ”tulipusu”
A.

A Ma 6.12.2010, klo 00.54

Olishan se kamalaa jos yhden artistin varassa olis tuo musiikkimaku ? Hienoja kirkkokonsertteja on monella artistilla,minä ainakin aion niistä nauttia,sillä musiikki on parasta elämän eliksiiriä !

Anonyymi Su 5.12.2010, klo 23.09

Koska "Amppulaisuus" ei ole lahko eikä kultti, niin ei meiltä faneilta vaadita uskollisuudenlupauksia. Saadaan kuunnella muutakin musiikkia kuin Ampun. Ja ehkä jopa mainita muita nimiä täällä Satumaassa.

Anonyymi Su 5.12.2010, klo 22.33

Niin...eihän pikkusieluisuus ole koskaan kannattanut millään areenalla! Olen oppinut Ampun aikakaudella sen, että esiintyjältä voi vaatia hyvää suoritusta, enkä enää suostu huonoihin näytöksiin. Luulen, että kaikilla SatuMaalaisilla on rima korkealla vaikka joulukonserttienkin suhteen juuri Ampun esiintulon jälkeen. Kun A-sivuilla mainitaan muitakin artisteja, Amppu saa kuvaa fanien muista musiikkimieltymyksistä ja siitä "kontekstista", jossa häntä käsitellään ja arvioidaan. Jos itse mainitsen vaikka Kirka-vainaan, Loirin ja Tuiskun, niin kovassa porukassa liikutaan.

Koska Ampun joulukonsertteja ei nyt ole, täytyy edelleen toivottaa nautinnollisia muitten artistien joulukonsertteja kaikille, koska kuka sitä nyt ilman musiikkia eläisi - en minä ainakaan päivääkään! Ei Amppukaan halua, että fanit hylkää muut musiikilliset intressit ja nautinnot! Rehellisyyden nimissä...KT

Anonyymi Su 5.12.2010, klo 22.16

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä