Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Minulla jäi mietityttämään, että milloinkahan se Airi aikoo julkaista niitä kotikriitikoiden tekstejä?!!!!!!! Tarkoitan, että kun sovittiin, ettei liikoja paljastella liika aikaisessa vaiheessa jännityksen turvaamiseksi. Toistan vielä, että idea sinällään on minusta aivan mahtava, odotan jo nyt innolla BaariKärpästen sepustuksia. On tosi kiinnostavaa lukea "maallikkoarvosteluja", kun kaikki koemme asiat tavallamme. -Elisa-

Anonyymi Ke 20.10.2010, klo 09.33

@9.48: Ihan oikein tulkittu, - ja sitä paitsi tällä tavalla saadaan Satumaan artikkeleistakin sellaisia, joissa kuuluu myös Satumaan asiakkaiden ääni. Rohkeasti vaan kirjoittelemaan konserttiarvioita! Tässä vielä linkki kommenttiin, jossa huutelin halukkaiden avustajien perään.

http://satumaa.yle.fi/ajankohtaista/2010-10-19/anneli-sari-ja-amadeus-yh...

Airi S.

airi_yle Ke 20.10.2010, klo 09.24

Kyllähän Anneli olis Suomessakin varmasti menestynyt,kun kuuntelee hänen vanhempia levytyksiä todella kaunis ääni.Nykyään ääni on koulutettu ja erilainen,itse en välttämättä tykkää,mitä pari näytettä kuultiin aamu tv:ssä ! Romani naisissa on paljon hyviä laulajia,mutta ei vaan heistä kukaan ole Annelin jälkiä seurannut ?!

Anonyymi Ke 20.10.2010, klo 09.01

Eikös Airi S. tarkoittanut kaikkia Satumaan lukijoita, että saa Hänelle kirjoittaa. Tuskin ne toimittajat joka konsertissa on paikalla, ehtona oli se, että on ollut konsertissa. Airi S. lupasi vielä tarkistaa ennenkuin julkaisee kirjoitukset, hän on alan ammattilainen ja osaa varmasti erottaa oikean kritiikin ja herjan toisistaan, jos sellaisia kirjoituksia ilmaantuu. Hyvä irea.

Anonyymi Ke 20.10.2010, klo 08.48

Kyllä Anneli Sari on hieno ihminen ja rautainen alan ammattilainen. Kyllä meidän Amadeus fanien olisi syytä ajatella vähän laajemmin, että kuinka Anneli on antanut Amadeukselle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää itseään. Uskon nyt kun kiertue alkaa niin Amadeus ja kaikki muut esiintyjät antavat meille korkeatasoista kuunneltavaa ja katseltavaa. Odotellaan hyvää on tulossa !!

Anonyymi Ke 20.10.2010, klo 08.26

Pitää aina muistaa, että konserttisalien pitkään hiotut esitykset ovat kokonaan toinen laji kuin lavakeikat. Jos ja kun taiteilija haluaa koskettaa aidosti suomalaisten sydämiä, on syytä olla henkisesti "lähietäisyydellä" suuren yleisön kanssa. Tanssilavoilla ja ravintolakeikoilla se on mahdollista. "Elvistely" ja tekopyhä "hienostelu" ei ole eduksi. Jos laulutaiteilija nostattaa itsensä "sfääreihin" omassa erinomaisuudessaan, hän valitsee yksinäisen tien. Se ei välttämättä ole yhtään huonompi tie kuin "kansansuosio", mutta se on silti yksinäisempi polku.
Nuori laulaja tekee oman asemansa "pohjatyön" ns. suuren yleisön parissa, ei korokkeella, etäällä yleisöstään. Pienet kuppilakeikat ja suuret loisteliaat konsertit ovat tasan yhtä arvokkaita asioita.
Menestystä joka tapauksessa tälle arvattavasti upealle kierueelle. Voimia iltoihin, Anneli ja Amadeus, ja kaikki taidokkaat muusikot, tanssijat, näyttelijät ja muu konserttiväki. Myös roudarit ja autokuskit, tietysti !!!

estradilla10 Ke 20.10.2010, klo 08.16

Airilta hyvä idea,nyt vaan Satumaan"toimittajat" kynät sauhuamaan !

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 21.36

Anonyymi – Ti 19.10.2010, klo 17.43 hih, satumaafanit valvoo samalla kun Ampunkin likistelyä.

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 18.07

Tämäkin SokeriSirkku lennähti nyt tälle uusimmalle Satumaan oksaselle. Olipa mukava saada vielä haastattelu ja kuulla Pariisin matkan sujuneen hyvin. Iloiselta vaikuttivat molemmat TyyliTaiturit. Kohta pääsemme sitten nauttimaan harjoittelun tuloksista, mielenkiinnolla ja jännitykselläkin odotellaan. Toivotan Onnea ja Voimia raskaalle Kiertueelle!
T: LapinNoita

Ps. Airipa oli haasteella heittänyt:) Nyt vain kaikki KriitikonAlut, SanaSepot ja –Sirkat tarttukaa tilaisuuteen.

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 17.39

Hupaisa kommentti a:lta totta tosiaan, mihin vauhtiin?, tuo haastattelu ei kyllä vauhdikas ollut, jos siltä näytti suosittelen hankkimaan isomman kuvaruudun tai silmälasti, kovin oli jäykkää puhetta aamutv:ssä, voi jestas sentään! Amppu yritti parhaansa mutta jos toinen kuin patsas niin mitäs teet!

Siis mulle oli tosi yllätys ettei Anneli Sari olekaan sellainen eläväinen ja lämpimänoloinen vaan oikeesti pidättyväinen, ja Amppuhan totesi siinä halausrepliikissään että Anneli ei ole halaajatyyppi! No ei tuollaista lähesty, yleisö pysykää kaukana, pliide. Huh!

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 16.43

Minun mielestäni Anneli on tuossa taustakuvassa tosi paljon Ampunnäköinen. Ihan tosi tosi paljon! -Elisa-

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 16.25

Onhan tämä kiertue Amadeukselle niin suuri mahdollisuus,ettei sen merkitystä Amadeuksen uralle voi vähätellä.Varmasti aivan upea juttu kaikenkaikkiaan.Anneli Sari on erilainen persoona,kyllä uskoisin,että meidän Amppu tulee pysymään omana ihanana itsenään.Tottakai Anneli on varautunut ja liikkunut paljon maailmalla,ehkä siinä rakentaa jonkinlaisen"suojamuurin".Pidän Annelia suurena taiteilijana,olen aina ihaillut häntä. HL

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 15.58

Anneli on hyvin tyylikäs, ei etäinen, yks kaks telkkariin ja parikymppisen veljenpojan vauhtiin. Kuukaudenpäästä he hyvin tuntevat toisensa.
A.

A. Ti 19.10.2010, klo 15.56

Hei. Minä niin toivon ettei tuo Anneli Sarin etäinen tyyli ja pienoinen ylimielisyyden vaikutelma tee hallaa Amadeuksen uralle. Ei täällä ole ennenkään menestytty noilla eväillä. vrt Korisevan rempseys, Katri Helenan herkkyys, Paula Koivuniemen kähisevä seksikkyys... ja miehistä Sillanpään läsnäolo, Antti Tuiskun veikeys jne jne.t. McBear

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 15.30

Ei ne varmaan kovin paljon yhteydessä ole olleet Anneli ja muut sukulaiset,Annelihan kertoi että näki vasta loppukilpailussa Ampun esityksen,vaikka olivathan karsintavideot olivat pitkään nähtävillä ! Ehkä Anneli on oman tiensä kulkija,muistan hämärästi hänen alkuajoilta jotain hämminkiä pukeutumisen suhteen,olisko ollut niin että Romaniväestö olisi halunnut että hän käyttäisi heidän perinteistä asuaan esiintyessä,tai jotain sinne päin ! Tälläinen muistikuva mulla olis !

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 14.48

hei sinä klo 15.05 kuule ei se yhteydepito Ranskasta ole yhtään sen vaikeampaa kuin muualtakaan. Onkos tuo veljenpoika tätiänsä fiksumpi kun Amadeushan laittoi Pariisista käsin viestiä tuonne omille sivuilleen, että sillä viissii voi pitää yhteyttä Suomessa asuviin ystäviin, sukulaisiin ja kylän pelimanneihin. Ja täältä sitten samoin ranskisten suuntaan.

Ja niinhän se Anneli Sari totesi että netistä huomasi Amadeuksen laulaneen tangokisoissa. Että ihan oikeasti nettiinkin on pääsy ja luultavasti sitten semmoinenkin kuin sähköposti on toiminnassa.

Joku täällä kirjoitti että ei syty Anneli Sarille, kylläpä saman allekirjoitan, olivat kuin yö ja päivä, Amadeus miun silmissä vaivaantunut tätinsä kanssa istuessaan. Huomasin kun toimittaja kysyi auttavatko sukulaiset musiikkiammattilaiset karikoissa uran varrella: Amadeus ei vastannut, vaan alkoi sökeltää jotain että täytyy ajaa niin ettei osu karkoihin tms.

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 14.24

Kommentoija 14.26,ymmärsin,että Anneli ei ollut tietoinen Amadeuksen laulamisesta.Kyllä varmasti musiikki harrastuksesta muuten.Amadeushan on ihan pienestä harrastanut musiikkia.Anneli on kyllä maininnut,että yhteyden pito on jäänyt vähäiseksi,hän kun on asunut jo vuosia Ranskassa.Nythän tämä asia muuttui.
Onnea kiertueelle!
Taivaanportteja odottava Amppu fani.

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 14.05

Niin Satumaalaiset varmaan tietävät Taivaan Portit kiertueesta, mutta jos kysyy sellaisilta ihmisiltä, jotka eivät ole konserteista kiinnostuneita eivät taida tietää. Nämä televisiolähetykset ovat olleet aamuisin, en olisi tiennyt katsoa ellen olisi täältä Satumaasta saanut tietoa. Hyvä olisi, että kaikki jotka haluaisivat konsertteihn osallistua nyt tietäisivät.

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 13.44

klo 13.41 juu, minua vaivaa anneli sarin etäisyys, sama etäisyys oli niissä videoissa, outoa myös se ettei tiennyt veljenpoikansa viulunsoittoharrastuksesta mitään, kuuli amadeuksen harrastavan musiikkia vasta tämän ollessa jo 20v!

Minusta heidän väliltään puuttui jotenkin lämpö ja semmoinen hauska, hyvä fiilis.

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 13.26

On tosi ihanaa, että Taivaan Portit kiertue on jo näin lähellä, vielä pitää odotella täällä noin kaksi viikkoa. Lähetys TV:ssä oli hyvä saimme nähdä kuinka levollisia Anneli ja Amadeus olivat.

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 13.13

Pakko vielä kommentoida Airin juttua. Hyvä, loistava Idea! Kiitos! -Elisa

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 12.58

Onpa mukava nähdä omin silmin, että Ranskanmaalta on selvitty ehjinä takaisin. Kiitos ja Tsemppiä, Taivaan Portteja ootellaan! -Elisa-

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 12.54

Hei!

Olisiko satumaalaisissa halukkaita avustajia Taivaan portit -kiertueen tiimoilta?

Minusta olisi mukavaa, että saataisiin julki konsertin kokeneiden arvioita siitä.

Arviossa pitäisi kertoa missä konsertissa oli ja milloin. Mikä oli hyvää, mikä huonoa ja mihin seikkoihin kannattaisi kiinnittää huomiota erityisesti. Musiikki, laulusuoritukset, tanssi- ja draamaosuudet, puvustus, konserttipaikan järjestelyiden toimivuus, jne. ovat myös kiinnostavia seikkoja. Pelkkä fanitus-näkökulma ei siis ole ihan riittävä. Kriittisyyttä saa olla, mutta kannustavaan sävyyn kirjoitettua juttua on mukavampi lukea. Arvion pituus saisi olla mieluusti 1000-2000 merkkiä.

Mikäli joku avustajan hommasta kiinnostuu, niin kirjoitukset voi lähettää minulle sähköpostilla airi.saastamoinen@yle.fi. Mukaan kirjoittajan oikeat yhteystiedot.

Käyn arviot läpi, ja tarvittaessa muokkaan niitä, eli tekstiasun "ammattimaisuudesta" ei tarvitse olla huolissaan. Sitten julkaisen ne Satumaahan joko kirjoittajan oikealla nimellä tai kirjoittajan niin halutessa nimimerkillä.

Julkaistujen tekstien kirjoittajille lähetän vaivan palkaksi jonkun mukavan pikku lahjan.

Miettikääpä! Liian korkealle ei kannata rimaa itselleen asettaa, mutta tällaista pidempää kirjoitelmaa kannattaa kuitenkin puntaroida normaalia keskustelukommenttia monipuolisemmin.

Kiitos jo etukäteen!

T. Airi S.

airi_yle Ti 19.10.2010, klo 12.51

Kyllähän Anneli vaikuttaa aika etäiseltä,ehkä johtuu siitäkin että suurimman ajan on esiintynyt ulkomailla ja Suomessa vähemmän,mene ja tiedä !! Jäi epäselväksi kauanko Amppu mietti että lähtee kiertueelle mukaan ? Toivottavasti salit täyttyvät ainakin huomiota konsertti on saanut ! Kyllähän kiertue on rankka ja toivotaan että eivät sairastu syksyiseen flunssaan !

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 12.14

Kiitos tästä haastattelusta on kiva nähdä teitä vielä ennen kiertuetta nyt vielä pieni lepo ja sitten matkaan. Odotan malttamattomana hetkeä jolloin saavutte tänne meidän nurkille.
A.

A. Ti 19.10.2010, klo 12.05

Olipa mukava, kun ei tarvinnut odottaa iltaan asti, että näkisi Ampun ja Annelin haastattelun, KIITOS! Hyvältä näyttivät ja kuulostivat! Pian päästään näkemään harjoittelun tulosta, IHANAA!!! Tsemppiä esitykseen t. KT

Anonyymi Ti 19.10.2010, klo 11.22

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä