Antti Tuisku ei ole tähdenlento

Antti Tuisku ei ole tähdenlento

Ajankohtaista - To 30.12.2010, klo 13.05

Antti TuiskuAntti Tuisku

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

494
tykkää tästä

Lokakuun 2010 lopulla ilmestyi Antti Tuiskun seitsemäs studioalbumi Kaunis kaaos. Albumi on pysytellyt Suomen virallisen albumilistan kärkikymmenikössä ilmestymisestään lähtien. Levyn julkistuksen kanssa samoihin aikoihin alkoi Tanssii tähtien kanssa –kilpailu, jossa Antti pyörähteli parinsa kanssa loppujen lopuksi voittoon. Nyt Antti on valittu myös Vuoden rovaniemeläiseksi ja Emma-palkintokin oli tarjolla kahdessa eri kategoriassa.

Antti myöntää, että Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun osallistuminen oli harkittu veto ja sen mukanaan tuoma julkisuus oli tervetullutta. Aikaisemminkin Anttia oli kisaan pyydetty, mutta vasta tänä syksynä hän koki, että musiikillinen ura on jo niin vahvassa nosteessa, että TV:n tanssikilpailuun osallistujaa ei voida leimata pelkäksi julkisuustyrkyksi.

Antti Tuisku on saanut kuulla olevansa tähdenlento jo uransa alusta saakka. ”Tässä sitä kuitenkin vaan porskutetaan”, hymähtää Antti.  Seuraava haaste on vakuuttaa epäilijät biisintekotaidoista.

YleX:n Hanne Valtari haastattelee.

Lisää artisteista:Antti Tuisku

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (33)

..niin tulee. Jatka vaan ylpeänä omaa juttuasi!

 

Airi S.

airi_yle Su 27.2.2011, klo 18.21

Kyllä se Emma sieltä vielä tulee joskus Antillekin, ei epäilystäkään.

Anonyymi Su 27.2.2011, klo 16.51

Hyvä, että muistutatte äänestyksistä. Itse äänestin jo aikaisemmin. Antti on ansainnut äänet tässäkin! Antti on taitava ja karismaattisin suomalainen nuori laulaja ja niiiiin iiiihana, sydämellinen ja AITO ihminen!!! AT-fani

Anonyymi Ke 26.1.2011, klo 10.10

Maikkarilla on myös Idols-äänestys menossa ja Antti on johdossa. Hyvä, hyvä!

Anonyymi Ti 25.1.2011, klo 23.21

Myöskään KT, ent. nuori, ei täällä voi olla iloitsematta Tuiskun Antin Idols-äänestyksen tuloksesta! Musiikillisen uran ja nuoren miehen kehityskaarta on tullut seurattua Idols-mittelöistä alkaen. Emma pokataan seuraavaksi, eikö niin?! Hyviä tuiskutuksia Antille uraan ja kaikkeen elämään!

Anonyymi Ma 24.1.2011, klo 22.49

Hyvä Antti voitit suosituin Idols äänestyksen :)

Anonyymi Ma 24.1.2011, klo 22.04

Hyvä, hyvä, kaikki äänet Antille! Hän on ne ansainnut!!!

Anonyymi To 13.1.2011, klo 23.11

No niin,ääni Antille annettu :)

Anonyymi To 13.1.2011, klo 22.31

Emma-gaala 2011 yleisöäänestysohjeet tuolla sivulla, jolla Anttia äänestä nro:lla 3. Antti kai on ehdolla kahteen Emmaan, tarkistelkaa itse kukin asia.

http://www.emmagaala.fi/2011/aanestys/

Antille Emma nyt viimeistään, joten kaikki äänestämään!!!

Anonyymi To 13.1.2011, klo 19.49

Ei se voittaminen aina tuo suosiota,moniko Idols voittaja on kansan suosiossa tällä hetkellä ? .......taitaapa vaan Hanna olla ! kakkoset ja kolmoset jyräävät listojen kärjessä ! Antti on aivan ihana ihminen,ja tekee hienoa musiikkia !

Anonyymi Ke 12.1.2011, klo 10.25

Antti on aito Lapin poika, niin aito ja lämmin persoona, ettei silmät ja korvat todeksi uskoa saata. Hänet valittiin juuri Suomen seksikkäimmäksi mieheksi (maikkarin nettisivut). Seksikkyys koostuu paitsi lihaksista ja hyvästä kunnosta, myös juuri aitoudesta, sydämellisyydestä, inhimillisyydestä ja luonnollisesta karismasta, laulutaiteilijalla vielä hyvästä ja tunnistettavasta lauluäänestä sekä esiintymistaidosta. Hyvä, Antti, olet IHANA JA TAITAVA kaikessa, mitä sitten teetkin. Voimia Sinulle kaikkiin koitoksiin! Terv. fanejasi kaikista ikäluokista

Anonyymi Ti 11.1.2011, klo 11.54

Antti on kaikissa haastatteluissa todella asiallinen,ei mitää "löpinöitä" välissa,vaan todella hyvä ulosanti,ihana persoona tuo meidän Lapin poika :))

Anonyymi Ti 11.1.2011, klo 11.17

Loistaavaa, nähdään keikoilla, Antti !!!

Anonyymi Ma 10.1.2011, klo 13.17

Korjaan edelliseen, että OLET hieno aarre.......!

Anonyymi Ma 10.1.2011, klo 13.16

Hienoa, Antti! Olemme ylpeitä Sinusta ja menestymisestäsi! Olen hieno aarre artistien joukossa, upea laulaja, taitava esiintyjä ja mielettömän karismaattinen ja lämmin persoona. Olkaamme onnellisia, että meillä on tuollainen Antti! Toivomme pitkää ja loisteliasta uraa ja onnellista elämää joka suhteessa!!!

Anonyymi Ma 10.1.2011, klo 13.15

Miksi ei näy aikaisemmat kommentit? Olenko niin kömpele, etten saa
niitä näkyviin?

Anonyymi Ma 10.1.2011, klo 09.48

Antti on platinansa ansainnut aivan takuulla! Kaunis kaaos on erittäin mallikas albumi ja ehdottomasti parasta Anttia tähän mennessä. Live-esityksiä on jo kuultu monia versioita ja aina on kuulostanut eriomaisen hyvältä...ja näyttänyt erinomaisen hyvältä;) Sympaattisin ja taitavin nuori artisti Suomessa, kerrassaan ihastuttava tapaus, huh! Kiitos, Antti, että olet! Terv. MIE fanitan

Anonyymi Ma 10.1.2011, klo 08.37

Tuleekin mieleen esim. kuninkaalliset,jotka ovat tapetilla sen vuoden,moniko heistä on myynyt kultaa/platinaa muut kuin Sillanpää ja Koriseva !? Sitten joku uusi kyky tekee sen eka levyllä ! Mutta enemmän ihmettelen kuitenkin Radio Suomen listaa ?

Anonyymi Su 9.1.2011, klo 13.33

Kyllä minunkin on käynyt niin,että yhtäkkiä olen kuullut, että jokin
levy on myynyt kultaa, enkä ole edes kuullut, että sellainen olisi
ilmestynyt.

Anonyymi Su 9.1.2011, klo 13.14

Varmaan jokainen artisti toivoo että levy/levyt myy,mutta miten on soitetuimpien levyjen lista ,esim Radio Suomen ? kuka valitsee kenen levyjä soitetaan ? Pitääköhän paikkansa että suurimmat levy-yhtiöt määrää ? joskus jää miettimään että ykkösenä saattaa olla artisti josta en ole kuullut mitään,niinkuin tämänkin hetken ykkösenä oleva ?!

Anonyymi Su 9.1.2011, klo 12.11

Hienoa Antti olet "platinasi" ansainnut !

Anonyymi La 8.1.2011, klo 23.24

Hei ! Käykääpä kaikki Satumaalaiset äänestämässä omaa suosikkia/yhtyettä/mies ja nais artistia jne, www.Iskelmä,fi sivulla !

Anonyymi La 8.1.2011, klo 00.49

Kiirettä pojalla riittää,kun katsoo mikä on keikkatahti,totuushan on että koko ajan pitää olla ajan hermolla,sitähän suuri yleisö odottaa !

Anonyymi Pe 7.1.2011, klo 11.31

Onnea platinasta Antti! Kohtauspaikka-ohjelmasi oli koskettava, kiitos. Se antoi varmasti ajattelemisen aihetta monelle kiusaajalle ja voimia kiusatuille. Voimia ja jaksamista sinulle kaikissa elämän tulevissa haasteissa, olet sydämellinen ja ihana ihminen!!

mie Pe 7.1.2011, klo 11.30

Hyvä, Antti, platinaa tuli, kertovat kotisivusi! Varsin mallikkaan Kaaoksen...anteeksi Kauniin Sellaisen saittekin väsätyksi! Albumissa on paljon hyviä helmiä, syvällisyyttä ja menoa. Vahinko, että vain muutamaa soitetaan radioissa ja telkkareissa ja vain muutamasta tehdään niitä taiteellisia videoitasi.

Suosittelen tutustumaan AT-tuotantoon levyjen ja vaikka youtubenkin kautta, jos on jäänyt vieraaksi, koska vain silloin LapinPojasta saa kokonaiskäsityksen + tietysti livekeikat, jossa kaikki näyttäytyy kymmenen kertaa paremmalta ja kuulostaa. Antilla on hyvä työote ja yleisö syö hänen kädestään, kuinkas muutenkaan vielä, kun on vielä tuollaisella superupealla luonteella varustettu! Eipä tällaisia toista liene!

Mm. yksi "hitaimmista" unohdetuista helmistä on "Keskeneräinen" -biisi, jossa on samaa syvällisyyttä kuin uuden albumin biiseissä:

"Keskeneräinen" (kokoelmalevyltä aikaisemmin)
http://www.youtube.com/watch?v=7UeLVii1M-w

"Minä näen sut" (uusimmalta)
http://www.youtube.com/watch?v=7g_QWkCIt3A&feature=related

"Yksinäinen" (uusimmalta)
http://www.youtube.com/watch?v=yma0c9PKygQ&feature=related

ja vielä "Revontuliyö" joikhuineen tuoreesti keikalta
http://www.youtube.com/watch?v=Vzyb4O_zFHM

Saikohan näitä laittaa, aprikoi KT?! Perehtykää loppuihin jatkossa ilman vinkkejä ja nauttikaa...

Anonyymi Ti 4.1.2011, klo 11.50

Tykkään todella Tuiskun pojasta,aivan ihana persoona,osaava,asiallinen taitava jne. Ei mikään ihme että mummutkin tykkää :)

Anonyymi Ma 3.1.2011, klo 22.51

Kiitos eilisiltaisesta, sydämellisestä ja todentuntuisesta ohjelmasta Kohtauspaikka! Koulukiusaamiseen ja muihin ihmisen koko elämään vaikuttaviin lapsuudenajan asioihin olisi ehdottomasti puututtava ajoissa. Olet toiminut järkevästi, Antti, kun myöhemmin pysähdyit miettimään ja laittamaan elämääsi järjestykseen ammatti-ihmisenkin kanssa, kun on nuo julkisuuspaineetkin tavallisen nuoren miehen "murheitten" lisäksi.

Olen pitänyt laulustasi, tanssillisuudestasi, sydämellisyydestäni ja energisyydestäni jo Idols-mittelöistä lähtien! Kiitos vielä kerran kahdesta sykähdyttävästä joulukirkkokonsertista muutamia viikkoja sitten ja ehdottomasti syksyn kohokohdasta, tähtitansseistasi! Kannustavin terveisin KT + fanejasi yhteensä neljässä polvessa

P.s. Olisit vain ohjelmassa soitellut sen Pocahontas -biisin loppuun asti, koska varmasti "voit laulaa äänin jylhän Isä Vuoren...ja tanssia myös. Ja "ne tuulen värit", nehän Sinä maalaat aivan itse - sekä musiikkiurallasi että yksityiselämässä! Kaikkea Hyvää Sinulle!

Anonyymi Ma 3.1.2011, klo 15.37

Todellakin Antti Tuisku valloitti myös kypsemmän iän naiset Tangokisassa esiintyessään. Hyökyaalto on hyvä kapppale sanoo mummoni 80v!!!

Anonyymi Ma 3.1.2011, klo 12.46

Antti kertoo kokemuksistaan koulukiusattuna http://areena.yle.fi/video/1583137

airi_yle Ma 3.1.2011, klo 10.20

Antti on aivan ihana artisti !

Anonyymi Su 2.1.2011, klo 23.24

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä