Suvi Teräsniskalle sylin täydeltä palkintoja Iskelmä Gaalassa

Suvi Teräsniskalle sylin täydeltä palkintoja Iskelmä Gaalassa

Ajankohtaista - Ma 14.2.2011, klo 10.44 - Toimittaja: Airi Saastamoinen

Suvi TeräsniskaSuvi Teräsniska

305
tykkää tästä

Radio Iskelmä jakoi tunnustuksia vuoden 2010 ansioituneille musiikin tekijöille 13.2.2011 pidetyssä Iskelmä Gaalassa.

Suvi Teräsniska voitti vuoden naisartisti-, vuoden albumi- ja vuoden viihdyttäjäpalkinnot. Vuoden Iskelmäksi valittiin Jenni Vartiaisen ”Missä Muruseni on”. Vuoden 2010 tulokkaaksi äänestettiin Laura Närhi. Miesartistin tittelin vei Olli Lindholm ja vuoden yhtyeenä palkittiin Lauri Tähkä & Elonkerjuu.

Vuoden 2010 Pro iskelmä –palkinnon sai sanoittaja, musiikkituottaja- ja yrittäjä Ilkka Vainio. Raati perusteli valintaa seuraavasti: ”2000-luvullä hän on ollut mukana tuottamassa ja sanoittamassa satoja kappaleita ja kymmeniä kulta- ja platinalevyjä. Legendat Kari Tapio ja Paula Koivuniemi nousivat viimeisen vuosikymmenen aikana elämänsä kukoistukseen tehdessään yhteistyötä hänen kanssaan. Vainio on aina antanut itsestään artistiensa eteen enemmän kuin pelkän työminän. Pro Iskelmä palkinto myönnetään ennen kaikkea suurelle sydämelle, joka sykkii innokkaasti suomalaisen kevyen musiikin puolesta.”

Lähde: iskelma.fi

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (3)

Jonkun olisi ehkä kannattanut mainita, että siinä palkintona olleessa Tivoli Model One -radiossa on kaiutin siellä alapuolella, joten sen käsittelemisessä pitää olla varovainen, ettei sitä saa vahingossa rikki. Kyseessä ei muuten ole mikään kirpputoriradio.

Anonyymi Ma 21.2.2011, klo 13.04

Suvi se vaan oli illan gaalakuningatar niinku pitiki <3 Ja hienoo oli olla paikan päällä. :) Ja sain kokee siellä yhen niin mahtavan ja itelle suuren asian :) ONNEA SUVILLE voitoista, jokaisen olet ansainnut.

Memmu To 17.2.2011, klo 17.13

Onnea teille voittajat,miesartistin palkinnon olisin suonut Antti Tuiskulle !

Anonyymi Ma 14.2.2011, klo 11.43

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä