Club For Five ja UMO tekevät Kärjen ja Monosen kappaleista erilaisen tangokonsertin

Club For Five ja UMO tekevät Kärjen ja Monosen kappaleista erilaisen tangokonsertin

Ajankohtaista - Ma 28.3.2011, klo 15.53

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1301294177435

305
tykkää tästä

Bumtsika-bumtsika-puutikkaat taipuu luonnikkaasti tango-kompiksi a cappella –yhtye Club For Fiven käsittelyssä. Kevään aikana Eeppi Ursinin, Jouni Kanniston,  Juha Viitalan, Maija Sariolan ja Tuukka Haapaniemen muodostama lauluyhtye kiertää Suomea UMO Big Bandin kanssa erilaisella tangokonsertilla.

Club For Five on tehnyt musiikkia laidasta laitaan ja nyt on tangon vuoro. ”Tango on kaikkein suomalaisinta musiikkia mitä me tiedetään. Unto Mononen ja Toivo Kärki ovat sankareitamme. On suorastaan kansalaisvelvollisuus tehdä tällainenkin projekti. Vaikka Club For Five tekee kaikenlaista musiikkia, niin kaikki biisit suodatetaan oman tötterön läpi”, kertoo Jouni Kannisto. Erilaisessa tangokonsertissa tullaan kuulemaan esim. se miten Unto Monosen musiikki kääntyy sukkahousuheviksi. Myös Mozart-vaikutteet sopivat suomaiseen iskelmään konsertissa kuultavissa tulkinnoissa.

Suomalainen viihdemusiikki on ollut Club for Fiven ohjelmistossa mukana aina. Ensimmäinen levy vuonna 2004 koostui suomalaisista iskelmistä ja ihmiset viihtyvät näiden kappaleiden parissa edelleen, tiivistää Eeppi Ursin. UMOn ja Club for Fiven erilaisessa tangokonsertissa suomalaisuus löytyy ulkomailta haettujen vaikutteiden kautta. Jouni Kanniston mukaan näissä tulkinnoissa tangot ovat avarakatseisesti jotain muutakin kuin pelkää tangoa.

Lisää artisteista:Club For Five

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Mieluummin kuuntelen ja fiilistelen alkuperäistä, mutta varmaan "nykykansa" tykkää, hyvä niin.

marj Ti 29.3.2011, klo 14.20

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä