Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Heinäkuussahan tosiaan menee armeijaan taas joukko uusia alokkaita. Kuka tietää josko Amadeus Lundberg, rivissä seiso!

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 19.09

Ei tämä mielestäni ole mikään kyselysivu, täällä toistetaan jatkuvasti
samoja asioita. Näyttää olevan kiusantekoa tai sitten muistamattomuutta, että mitä on kysynyt.

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 18.55

Olipa kaunis tuo Antin Iltalaulu !

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 18.44

Kyllä Satumaassa on tunnelmaa :)

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 18.30

10:27 Aivan samaa mieltä Satumaa-sivujen tasosta, mutta toisaalta sydämen sivistystä joko on tai sitä ei ole eikä sitä voi kenellekään opettaa.

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 17.23

Hei. Tiedetäänkö täällä onko Amadeus menossa kesällä armeijaan?
Katselin keikkakalenteria ja siellä tilaa.

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 17.04

Voi, Ippa, taidat sittenkin olla salaa vielä TuiskuMuisku-fanikin;););) Tervetuloa siihenkin joukkoon tummaan...tai kummaan! Siinäkään fanituksessa ei häviä mitään, vaan velatkin tuntuu saatavilta samoin kuin Ampunkin fanittamisessa. Musikaalisin terveisin KT, Antin livetykset myös nähnyt ja naaaaattinut...

P.s. Antilla on ihana kevytmetallisen kuulakas äänenväri ja taivaallisen ihana vi-vi-vibraatto ja ääni parantunut vuosien mittaan paljon ja esiintyminenkin. Artikulaatio, nyanssit ja fraseeraukset ja friteeraukset (!) toimii! Ampun keikkoja odotellen...

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 14.54

Olen kyllä uskomaton noiden painovirhepaholaisten kanssa.Biisi,jonka Amppu laulaa on PTK= Pyyhi tuuli kyyneleet.

Antti Tuiskun laulu on ILTALAULU.

ippa Ti 24.5.2011, klo 14.23

http://youtu.be/CAGMN9_u_uc

ippa Ti 24.5.2011, klo 09.58

http://youtu.be/CAGMN9_u_uc

Tässä on biisi,josta pidän yhtäpaljon kuin PKT.
Todella kaunista laulantaa ja teksti koskettaa.

ippa Ti 24.5.2011, klo 09.57

Kannattaa lukea viesti Su 22.05. klo 17.19, jos on mennyt ohi.
Minä kyllä uskoin sen, mutta mitä se sitten tarkoitti, vois tämä tietoniekka selventää.

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 09.56

10:27 Niin,naurulla on monet kasvot ?! ? Sehän on normaalia,jos sivuille ei ole päästy,että jokin on vinossa,saa kait sellaisesta kirjoittaa,vai ? Ainahan neuvot on tarpeen jos omat taidot ei riitä,muuten kyllä ne lähi/liki ym fanit ovat myös ohjeita tarjonneet !! Onhan se tietenkin harmi jos musiikkimaku on suppea,itse kyllä kuuntelen monenlaista musaa,Idolsista suosikkini on Tuisku,niinkuin monen muunkin täällä :) Huumoria kehiin ei kannata olla liian tosikko !

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 09.54

Terveiset sinulle 23.5. 20.37. Kyllä Satumaassa nauraa saa ja pitääkin, muuten on liian tosikkomaista menoa. Parempi olisi arvostella noita viimepäivien kommentteja, missä Amppu oli jo suorastaan mestauslavalle asetettu, SE oli todella ala-arvoista kommentointia. Sitten vielä selvennys, en ole arvostellut Antti Tuiskua koskaan, en hyvässä enkä pahassa, en ole osallistunut keskusteluun, kun en häntä tunne, en edes hänen laulujaan tiedä, fiksu mies tanssikisasta päätellen. Sen sijaan idols-kisasta ponnahtanut Anna Abrey on jäänyt minun mieleeni, hän on suuri tähti, jos saan sanoa, ketään loukkaamatta ?.
Sitten vielä terveisiä KT:lle, sain kuhmun otsaani taannoisesta Amppu-Mozart-kuulasta, että naps!! paranemaan päin on. Vieläkin pysyn kannassani, arvostan kuitenkin myös sinun kantaasi, koska olet vilpittömästi Amppua kannustava fani. Minä tarkoitin, että hän vastaa kysymyksiin vapaaehtoisesti, eikä fanit voi vaatia/pakottaa, ei näkemyseromme kovin suuret ole. Satumaa-sivut on siinä mielessä mennyt ala-arvoisiksi, että tekipä ainutlaatuinen kunkkumme niin tai näin, niin mikään ei ole hyvä, aina vähätellään/verrataan, (esim. ottakoon siitä ja siitä esimerkkiä ) haetaan mitä kummallisimpia aiheita, mikä ei liity artistin työhön ollenkaan ja aletaan taas arvostelemaan, fani toisensa jälkeen saa haukut osakseen, ainakin jos "erehtyy " oikaisemaan vääriä tietoja.
Mutta Amadeus kiinnostaa, siinä onkin asian ydin!
A-K H.

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 09.27

ti. 24.5 klo.01:43,
sitä voi kysyä su.22.5.2011 klo.17:19 anonyymilta mitä hän viestillä tarkoittaa.

A. Ti 24.5.2011, klo 08.04

Mistä ihmeen vuoden tauosta nyt puhutaan? Meni ainakin minulta ohi.

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 00.43

Ja viikko kuihtui lopulta kokonaan sillä sivu olikin jo aukaistu. Iiiiiiiiiiiiiiiiihanaaaaaaaaaaa.

A. Ma 23.5.2011, klo 23.34

klo.20:42 on minun ajatuksia.
Kiitos Ippa ihanasta tiedosta kivi tipahti sydämeltä. Minulle tulee nää viestit viiveellä eikä tuo Ipan viesti ollut näkösällä kun noita edellisiä ajatuksia näpyttelin.
Ihana vuosi lyheni viikoksi.

A. Ma 23.5.2011, klo 20.08

Voihan olla jotta Amadeus ihan tarkoituksella lopetti vuodeksi kotisivun pidon, siitähän tulee nyt kutakuinkin vuosi kun hän kotisivun aukas nyt sopimuksen loputtua ei enää jatka vaan pitääkin tarkoituksella vuoden taukoa ja keskittyy itsensä kehittämiseen, pitää vain feisbookin välityksellä yhteyttä faneihin.
Jokainen voi kyllä mennä itseensä ja miettiä, nykyään mitä Amadeus teki ei mikään fanien mielestä ollut oikein, nämä viimeisimmät, live-levy joka on hyvä, ja kiitos vielä Amadeukselle siitä levystä, niin suurimmalta osalta sitä moititaan vaikkeivät ole etes kuulleet, ja kaiken huippu, viimeinen blogi ei sekään ollut fanien mielestä oikein kirjoitettu.
Minä kyllä olen niin surullinen tästä kaikesta, vuosi iiiiiiikk, hei jospa Amppu menee vaikka sinne armeijaan miettimään itä isona tekis.

Nämä kaikki on minun arvailuja.

Voi kun joku kertois siitä Turun keikasta ja millä mielellä Amadeus oli.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 19.42

Minustakin on lapsellista käyttäytymistä tuo haha,haa,varsinkin kun kyseessä on vanhempi henkilö ? naureskeliko kukaan täällä kun sivut olivat kiinni ? EI ! Haitanneeko tuo mitään jos Tuiskun pojasta on puhuttu fiksu kaveri hänkin! ....Kyllä Satumaassa naureskelijatkin näyttää viihtyvan :)))

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 19.37

Jaaha täällä on meidän Tuiskukka ollut ”hampaissa”, jospa nyt kuitenkin keskityttäis PääAsiaan eli Amppuun, vaikka LapinPoika ihana ja "hehkuttelun arvoinen" onkin. Mielelläni Anttia taluttelen KäsiPuolessa siinä kuin Amppuakin;);)

Hienoa, että KotiSivut ovat kunnossa ja te hyvät A & A-K H pääsette ”kotiinne” ja muutkin saavat MielenRauhan, ei tarvitse Spekuloida ja MieliKuvitella. Ampulle oli sattunut ”kommellus”, kuten itse kertoo. Sen tiedon pitäisi riittää…;) Pidin itse enemmän sivujen aiemmasta UlkoAsusta ja Värityksestä, mutta vaihtelu virkistää kuten sanotaan.

Mihinkäs meidän Elisukka on kadonnut? Viime viikolla pyörähdin siellä TeilläPäin, mutta oli niin kiire
että en ehtinyt huhuilla.

Kovin ovat Annelinkin keikat kaukana, mutta kiitos tiedosta. Ampulle Valoisaa Kesää!

t: LapinNoita

Ps. Näyttää menevän ihan lapsellisuuksiin saakka tämä touhu… no lapsetkin käyttäytyvät fiksummin.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 18.36

Iltaa tähän kamariin!

Amadeuksen omat sivut avataan päivitettynä ensi viikolla,ilmoitti maestro tänään.

Tässä on sitten uunituoretta tietoa Teille kaikille.

Mukavaa iltaa!

ippa Ma 23.5.2011, klo 18.32

Ampun sivut löytyivät, hyvä niin. En kuitenkaan rupeaisi joidenkin tavoin naureskelemaan toisille. Tosiasia on se, että Ampulla ei ole keikkoja kuin nimeksi. Tangomarkkinakeikkojen lisäksi vain yksi keikka ennen heinäkun puolta väliä.

Auli Ma 23.5.2011, klo 18.25

Siellä kotisivuilla Amppu istuskelee rappusilla hyvin mietteliäänä, mihinkähän mummukat on häipässeet, ai, Tuiskun Antin käsipuolessa nuo nyt näyttää olevan, vaan täältäpä tullaan ja täysillä.

A. Ma 23.5.2011, klo 17.20

....Jatkan vielä, että taitaapi jotain " fania " nyt hieman karvastella !! Ei kannata mennä asioiden edelle, kun ei kerran tiedä asioista, omia toiveajatteluja ei kannattaisi tänne tallentaa, tekee itsensä naurunalaiseksi tuolla tyylillä. Heti Amadeusta haukkumaan, kun sivut on hetken näkymättömissä.
A-K H.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 17.10

Kyllä naurattaa minuakin! Sivut ihan enstisellään. Kukas se täällä puhui sivujen osoitteen menetyksestä jollekin toiselle, mitäs nyt sanot?

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 16.54

Hahhaa, kylläpäs minua nyt naurattaa, pääsin kyllä Ampun kotisivuille, siellähän Amppu oli niin kuin ennenkin yhtä sööttinä. A-K H.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 16.25

TuiskuMuisku piti taukoa keikkailusta, mutta sinä aikana esiintyi pääosassa musikaalissa Altar boyz, teki biisejä tuleville levyille, oli töissä ystävällään ulkomailla, etsi itseään ja kävi läpi Idols-hässäkkävuosien alle jääneitä nuoren miehen asioita ja elämänkuvioita. Pysähtymisestä, elämän miettimisestä ja itensä kokoamisesta olen antanut hänelle "terapeuttiset" kiitokset.

Olen kehunut Anttia kaikilla sivuilla ja antanut rakastavaa ja rakentavaa kritiikkiä sekä "tietenkin" ohjeita fanipostiin ja netissä aivan kuten Ampullekin. Taitava ja lämminhenkinen kaveri, ja nuorekkaan sydämeni vienyt hänkin jo kauan sitten kuten Amppukin! Ihana ja mikä helpotus fanittaa jotain nuorta, jolla ura on jo hyvässä jamassa.

Näitten sivujen pääasia kuitenkin näinä AMAdeaalisen epäselvinä aikoina on jännittää Ampun musiikkiura-asioita ja toivoa parasta. Tämän jännityksen melkein liian suurena kokee nyt KT

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 15.45

Näyttää olevan valoa tunnelin päässä.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 15.33

14:04 No näkyy tosiaankin ettei ole pahemmin maailman konserttitaloja kierretty !!! terv.*tytti*

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 15.27

Anneli Sarin kotisivut ovat paikallaan ja toiminnassa ja päivittetynä.

Sarilla näkyy olevan konserttikiertue taas syksyllä!

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 15.25

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä