Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Niin olikin Antti vasta 19v!! Eikös antti pitäny taukoakin vuoden ja heti kun palasi, palasi suoraan suosion huipulle! Tykästyin anttiin heti kun näin ja kuulin, ajatelkaas oon kuitenkin jo mummoikäinen! Hän on loistava ja lahjakas artisti. Showt on upeita. Ja mikä parasta: ei ole noussut menestys hattuun. Sympaattinen, iloinen, empaattinen. siis sanat eivät riitä kertomaan!

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 14.48

Eikös Tuskun poika ollut 19v kun nousi Idolsissa suosioon,ja ura vaan jatkuuuuu :)

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 14.10

Kävin Äskettäin Kaikessa EpäToivossani NaAMAkirjan A-Sivuilla Huhuilemassa SalaPeräisenMystisesti Kadonnutta TainnuttajaTenoriamme!!!!! ...Toivottavasti En Tuloksetta!!!!! ..."Peukut"Ja Kai Varpaatkin Nyt Pystyyn"Liljuskaiselle",SatuMaahiset:):):):):)

laaksonlilja Ma 23.5.2011, klo 14.00

Kuulehan tytteli,ei täällä ole mollattu Amppua,on vaan ihmetelty missä mättää !! miksi yrität vääristellä asioita,jossain sanoit ettei laiva,lavakeikat,eikä kapakat edistää Amppua eteenpäin ?? mikä sitten ? Sitten A. kannattaa lukea tarkemmin mistä syystä kotisivuille ei pääse.aiemmin siitä on kirjoitettu,joten eiköhän se ole ainoastaan Ampun vika ?!!

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 13.59

Juu juu tytti-nimim. kirjoittaa: "Antakaa hänen nyt ees yrittää muitten nuorten artistien tavoin elämässään ja urallaan etiäppäin"

Siinäpä yrittää. Kuten ovat tiensä tähtiin raivanneet ja menestyneet nuoret Antti Tuisku, Pete Parkkonen, Olavi Uusivirta, Johanna Kurkela jne jne.

Kyll niitä hyvä-äänisiä kavereita löytyy tästä maasta. Asenne ratkaisee paljon menestymisessä. Harmi kun Kaija K:n mainiot viestit ovat nyt kadonneet. Hän antoi Amadeukselle roppakaupalla hyviä ohjeita. Oli todellinen aarrearkku neuvoja ja vinkkejä. TOivottavasti AMadeus olet tallentanut Kaija K:n neuvot. Hyvät neuvonantajat ovat nyt arvokkaita siulle. Me täällä kirjoittajat ollaan vaan pikku piikasii ja likkasii, ei ymmärretä mitään, kuten näkyy.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 13.04

10:13 Et ole tainnu pahemmin Amadeuksen haastatteluja lukea:) Käsittääkseni useempikin ammattitenori on antanu hänelle tunnustusta laulutaidoista ja vinkannu et ainesta olis vaikkapa klassiselle puolelle. Esmes "Amadeus tähtää tahtoonsa"-jutussa hän mainitsi siitäkin mahdollisuudesta vain, et on hänelle oopperaakin ehdoteltu eikä mitenkään brassaillu:) Sitä minä vaan taaaas vingun et ton tasoselle 22vee laulajalupaukselle täälä joku Lyylikki hokee päivittäin mantraansa "Ei sinusta ole suuri yleisö kiinnostunu, olet menneen talven lumia ja jäät unholaan kun uusi tangokunkku, uusi idolstähti tai uusi mikä hyvänsä valitaan..." Voin vaan huudahtaa kuin Mertaranta TAIVAS VARJELE antakaa hänen nyt ees yrittää muitten nuorten artistien tavoin elämässään ja urallaan etiäppäin ilman jatkuvaa mollausta! vieläkin kiukkuisemmin terveisin *tytti*

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 12.17

11.59 Niinpä Antti Tuisku on aina ollut nöyrä, oikealla tavalla kuunnellut faneja ja ottanut palautetta vastaan. Muistattekos tanssikisassa miten aitoa ja vilpitöntä se hänen ilonsa oli ja se suhtautuminen kritiikkiin! Upea luonne! Ja lahjakas taiteilija.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 12.02

Rakas A. Tuisku on hyvä. Amadeus tarvitsee nyt esimerkkejä, ja Antti Tuiskusta kannattaisi Amadeuksen ottaa mallia!! Suomen menestyneimpiä artisteja tämä ANtti Tuisku. Ura ponnahti nousuun heti Idols-kisan myötä.

Koskaan Antti ei ole antanut haastatteluja joissa moittsi eri tahoja tuen puutteesta. Vaikka vastoinkäymisiä on ollut!

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 11.58

Voi hyvä jyssäys että se Tuisku nyt kaikessa on niin hyvä ja sillä kaikki on niiiiiiin oikein, mekää sitte se Tuiskulle sanomaan mitksi sitä täällä sanotte.

A. Ma 23.5.2011, klo 11.45

Amadeukselle paljon, paljon voimia, niitä nyt tarvitaan tämän vaikean ajan yli pääsemiseen. Tähän kaikkeen emme me fanit syytä tiedä, arvailemme kuka mitäkin ja sekin sinusta tuntuu varmaan tosi pahalta.
Toivottavasti saat uudet kotisivut järjestettyä sillä sieltä käsinhän asiat hoidetaan annetaan tietoa meille faneille eikä tämän satumaan kautta.
Arvuutteluksi jää kyllästyikö Mediakomppania sinuun, meihin faneihin sillä fanit ”rökitti” aika paljon Mediakomppaniaa vai jokin muu syy etkä suinkaan ole tilivelvollinen meille miten asia on sillä se on sinun yksityisasia.

Uusia kotisivuja odotellaan jotta me ”fanimummot” päästään uudestaan hehkuttelemaan. ja saadaan ”elämä” takaisin.

A. Ma 23.5.2011, klo 11.23

Piti käydä Tuiskun sivulla katsomassa,siellä oli kommenttiosio "mikä ärsyttää Antissa" ja fanit vastailivat :) Ampusta ei saa sanoa mitään kritiikkiä :)) joopa joo.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 10.59

10:03 Eiköhän kaikilla suosituilla artisteilla ole omat Kotisivut,toisilla vaan monipuolisemmat,sieltä saa monenlaista tietoa tulevasta ja monet vastailevat fanien kysymyksiin jne.Kyllähän Amppu TV:ssä ilmoittaa käsi sydämmellä kuinka rakastaa fanejaan,jokaista halitaan ym,ym ! Mennään tästä eteenpäin matalammalla liidolla !

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 09.54

Liika suitsuttaminen ja jalustalle nosto on pahinta mitä nuorelle ihmiselle voi tehdä. Siinä katoaa realismi.
Siihen olen minäkin syyllistynyt. Olen pahoillani.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 09.19

juu 9.53 samaa mietin että kun 2-3 fanimummoa hehkuttaa että voi kun olet ihana ja sinusta tulee kansainvälinen tähti, niin alkoiko itsekin uskoa siihen?? että menestys tulee eikä siihen tarvita ison yleisön suosiota. mä oon vaan.

voi jestas sentään kun käy kattomassa aritistien kotisivuja niin moni artisti VASTAA JOKAISELLE FANILLE JOKA KYSYY JOTAIN! Kun tästä oli puhetta niin suolahden mummo jo totes täällä, että eihän meidän ampun tarvitse sellaista tehdä, kun se on niin kiireinen tähti.

Ne muut artistit tekee sitä fanityötä just siksi, että fanithan ovat kullanarvosia koskapa he ostavat niitä levyjä, käyvät keikoilla ja saavat aikaseksi sen, että radiokanavat soittaa!!! Ja rahaa ropisee artistin kassaan, kuten pitääkin, hyvin tehdystä työstä!

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 09.13

Faneja on turha syyttää, vaikka jotkut katsovat aina kaiken fanien syyksi. Amadeus on itse vastuussa toiminnoistaan joka tapauksessa ja hoitaa juttunsa miten sitten hoitaakaan. Kai työtä voi tehdä ilman kotisivujakin ja onhan Ylen Satumaa-sivut, tänne vaan kaikki ja facebookiin. Kotisivut olivatkin "ylimääräiset", vai???

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 09.03

09:32 Eikös sivut sulkeutuneet juuri sen takia ettei hoidettu sopimusta uusiksi !

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 08.56

Nyt sitten syytellään kirjoittajia,kyllä kritiikkiä täytyy kestää ja mitä olen kommentteja lukenut aivan asiallisia ovat olleet. Mutta jos ei kehuta tai ylistetä niin et ole fani joten tässä sitä nyt ollaan ! Minusta tuo fanien hehkutus on joskus ollut vähän yliampuvaa,sitten artisti tajuaakin ettei hän niin suosittu olekkaan (kun katsotaan esiintymisiä) tuleehan sitä pettymyksiä kun huomaakin ettei suuri yleisö ole kiinnostunut !

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 08.53

Kyllä Amadeuksen sivuilla kävi sellaista porukkaa, kun oli vapaa pääsy, etten yhtään ihmettele vaikka sivut olis suljettu. Jos minulla
olisi ollut kotisivut, niin en kyllä sellaista arvostelemista olisi sietänyt.
Eivät ne kävijät monikaan kyllä faneja olleet, kirjoituksista päätellen.
Katsotaan nyt, kyllä hän varmaan jonkinlaiset kotisivut avaa, eihän
niissä välttämättä tarvitse olla mitään keskustelusivua. Kaikille faneilla
oikein hyvää kesää, katsotaan mitä tulee.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 08.32

No en ihmettelisi vaikka Amadeus olisi polttanu lapasensa neverending-nälvinnän ristitulessa! Hautaa Amadeus ne sivusi jonnekin suonsilmään ja syvälle sittenkin äläkä avaa niitä enää:) Mikähän se sivujen arvo ja merkitys on enää siinä vaiheessa kunnei fanit uskalla esmes oikeen mitään positiivista Amadeukselle kirjoitella, puhumattakaan konsertti- taikka keikkaraporteista taikka joku "eukko" siellä jatkuvasti luennoi mikä häntä millonkin tympii muissa faneissa. Loppuupahan sekin nälvintä ja jokainen voisi funtsata millon ne sivut alasajettiin ja kenen toimesta? kiukkuisin terveisin *tytti*

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 08.21

Nythän se pikkuhiljaa paljastuu,mikä heppu hän on ? valitettavaa !

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 07.54

Hei 21.09 Kyllä Amadeus itse on vastuussa tästä "sivujen alasajosta" ja osoitteen menettämisestä! Mediakomppania on firma joka hoiti teknisen toteutuksen, ei firmalla ole vastuuta tästä asiasta. Tokihan AMadeus itse vastaa sopimuksesta sivujen osoitteen amadeuslundberg.com käyttämisestä.

Mutta onkos tässä nyt mitään uutta? Amadeus on ollut koko ajan hyvinkin etäinen ja eihän hän ole edes käynyt keskustelupalstalla vastaamassa fanien kysymyksiin. Joten mikä sivujen arvo ja merkitys nyt sitten oli tässä kaikessa?

Tämä menettely vaan tosiaan jättää pahan maun. Tulee tunne että livelevyä kaupattiin kiireellä siellä sivuilla että ehdittiin ennen sivujen sulkemista. Eikä mitään ilmoitusta faneille, että sivut suljetaan!
Tökeröä.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 07.30

Näin siinä käy kun hommat ei ole hanskassa,ei auta itku markkinoilla !

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 21.20

Minä olen nyt ihan ymmällä, mitä tämä oikein tarkoittaa, onko Amppu tehnyt konkurssin, miten muuten yks kas tosta vaan sivut muuttuis toisten hallintaan.
Onneksi ehtiin levyn tilata.

Mitä nyt sitte Ampulle sinulle onkaan tapahtunut, olen sinun puolella nyt ja aina tapahtui mitä tapahtui.

A. Su 22.5.2011, klo 20.10

Siis vuokra-aika umpeutui....Eipä ole kovin luotettava jos Mediakompania sivuja hoiti ? tai kuka ?

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 20.09

No jopas jotakin. Olisi siitä voinut ilmoittaa. Tämä on nyt sitä fanien arvostamista. Että silleen, jäi paha maku.

Auli Su 22.5.2011, klo 18.20

hei 17.19 no jopas jotakin. justhan muuttivat uudet kuvat yms.
Ei ole kovin vakuuttavaa touhua, ei todellakaan!

EN ole kenellekään artistille kuullut että olisi tapahtunut tuollainen moka! Miksi ihmeessä tässä on niin paljon räpeltämisen makua?

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 18.09

painovirhepaholainen iski. verkkotunnukset.fi eikä verkkotunnus.fi.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 17.30

Toki voi tehdä uudet sivut ja vanhatkin ovat varmasti tallessa, mutta eivät osoitteessa amadeuslundberg.com. Se osoite kuuluu nyt yritykselle http://en.wikipedia.org/wiki/ENom.

Verkko-osoitteilla on "vuokra-aika" ja sen umpeuduttua ne on kaikkien ostettavissa. ENom osti nyt sitten amadeuksen osoitteen, kun kellekään muulle ei kelvannut.

Ja verkkotunnus.fi voi tarkistaa vain .fi-osoitteita, ei .com-osoitteita, joten kyseisen kommentin jättänyt voisi taas harkita hetken mitä sanoo ennen kuin sen sanoo.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 17.25

Uskoo ken tahtoo.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 17.03

Eikö toisaalta olis hyvä että ainakin sähköposti jäis tallelle? Siten kaikille vois lähettää postia jos tulee jotain ajankohtaista tiedotettavaa. Tuli vaan mieleen.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 16.51

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä