Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Onneksi ehdin sen livelevyn tilaamaan. Sain tilausvahvistuksen ja
levy tuli postiennakolla. Vahvistuksessa oli etteivät he tallenna
tilaajan tietoja ja poistavat ne kun ovat lähetyksen toimittaneet.
Mistähän syystä Amadeuksen kotisivut ovat poissa? Mutta eikö kotisivuja voi tehdä uusia, en ole asiantuntija, mutta olen nähnyt
sellaisia mainoksia, nykyään kaikki on helppoa netissä.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 16.47

verkkotunnus.fi taas kertoo kenelle verkkotunnukset kuuluu.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 16.25

amadeuslundberg.com ei ole enää Amadeuksen hallinnassa. Ei ainakaan vuoteen. Kukin voi tarkistaa vaikkapa @ http://who.is/whois/amadeuslundberg.com/

Joko osoitetta ei rekisteröity 18.5. erääntymisen jälkeen tarkoituksella tai sitten vahingossa.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 16.19

Armi,tiedät minun nimeni,en ole sitä salaillut,IPPA on lempinimeni.SINUN ei tarvitse olla minun ystäväni,en vain tiedä miten olen SINUA loukannut.MINÄ en tiedä ,kuka olet.ANTEEKSI,jos olen tietämättäni loukannut SINUA!!

ippa Su 22.5.2011, klo 16.08

Minä en tietojani anna Amasing -firmalle. Piste!

Kyllä nyt viimeistään meni luottamus! Sivut salaperäisesti kadonneet ja verkkokauppa sen myötä! Täällä sitten joku anonyymi ilmoittaa että laita tilauksesi tähän ja tähän sähköpostiin. Huh hei. EI tuu mithää!

Miksi Anonyymi tilausten vastaanottaja ei laittanut viestin yhteyteen nimeänsä? Miksi toiminta on niin salaperäistä?

Missään ei ole ollut esimerkiksi sellaista mainintaa, että
"emme käytä tietoja muuhun tarkoitukseen" tms.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 15.59

Mietippä sitä!

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 15.17

15:33 Ja mitähän pelkäät heidän niillä tiedoilla tekevän ?

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 15.15

12:46 No kai siellä fanit voi postitella levyjä vaikkei he varsinaisesti palkattuja työntekijöitä olisikaan !

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 15.09

Anonyymi – Su 22.5.2011, klo 01.31 En usko, että ylläpito = Amppu. Eikö se Mediakomppanian mies ollut erään fanin veli eli niin kauan kuin sivut ovat MK:n hallinnassa, niin luottoa ei ole. Satumaa ja Airin komento riittää, kiitos! Tuskin kukaan haluaa omia tietojaan Amasingissa häärivien fanien tietoon, sekin on fakta.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 14.33

Älkää hyvät ihmiset nyt ippa höykyttäkö. Hän ei ole tätä soppaa keittänyt.

Toivottavasti kukaan ei ole murtautunut Ampun sivuille.

Amppu voisi nyt itse astua esiin ja kertoa, mistä on kysymys.

Auli Su 22.5.2011, klo 14.31

Minulla ei ole Ippa-nimistä ystävää. Eikä kiinnosta tutustuakaan.

Armi Su 22.5.2011, klo 14.07

Ystävät,onko vaikea uskoa,että en tiedä kummempaa.Olen aina kertoillut asiat rehellisesti,mutta nyt ei tarvitse olla ruudin keksijä,niin tietää,että uudistuksia tapahtuu.!!!!

Sen tiedän,jos se helpottaa,että Amppu on vähän käynyt facebookissa.Voi olla,että hän painottuu sinne.
Tervetuloa muuten facebookiin,siellä on hyvä keskustella.Siellä ei ole ollut kovin paljon riitoja,siksi olenkin viihtynyt siellä.

ippa Su 22.5.2011, klo 12.17

Amasing OY on virallinen ohjelma ja markkinointi toimisto,eikös silloin henkilötiedot ole kaikkien näkyvillä,ja mitä kukin firmassa tekee ?! Olettaisin että näin on ?!

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 11.46

Niin niin. Uskomme jo että olet ippa amadeuksen lähipiirissä olethan sitä asiaa toitottanut! ja uskomme että sinä tiedät mutta et tietenkään paljasta mitään mutta paljastat sen, että tiedät ja me emme tiedä.
voi miten lapsellista.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 11.38

Turku hoi, Ampun keikkakertomus.

A. Su 22.5.2011, klo 11.33

Ippa, sanoit, että ystävät eivät tiedä mitään tarkkaan. Ovatko ns. lähifanit jo "ystäviä"? Etkö huomaa, että sanomasi paljastaa jo sen, että te tiedätte jotain, mutta ei vaan täysin tarkkaan. Voi tätä touhua taas, eikö tuohon tule koskaan rehellisyyttä ja reilua toimintaa?!?? Jää Amadeus fanittamatta ja levyt ostamatta. Ymmärrätkö Ippa yhtään, miltä meistä Ampun IKI-IKI-IKIfaneista tuntuu???

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 11.08

Jäi edellisestä kommentista pois asia,jota vähän ihmettelen.

Ystävät,kun tilaatte jotakin nettikaupasta,tutkitteko kaupan omistajasuhteet tarkasti?

Minä tilaan ruoan aina sillointällöin Alepan nettikaupasta,mutta en tiedä omistajista mitään.Tavara on ollut loistavaa ja se riittää minulle.

Uskon ystävät,että Amazing toimittaa myös tavarat moitteettomasti,vaikka omistajaluetteloa ei ole näkyvillä.Itse tilasin 3 live lervyä ja sain 3 levyä.

ippa Su 22.5.2011, klo 10.53

Ystävät en tiedä mitään tarkkaan,mutta,kuten sanoin,ennustan,että muutoksia tulee.!!!

ippa Su 22.5.2011, klo 10.44

Eikös Tuiskun tuotteita myy sellainen kun Akun Tehdas siellä no kyllä mainittu kuvien kera ketkä siihen kuuluu !

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 08.57

Antti Tuiskun kotisivuilla on linkki verkkokauppaan, jossa on hänen levyjään ja muita tuotteita myynnissä. Sielläkin mainitaan vain firman nimi eikä kenenkään henkilön nimeä eli ettekö sieltäkään voisi ostaa mitään?

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 08.46

Niinpä niin TAAS! Ippa tietää hyvinkin mitä on tekeillä Amadeuksen sivujen suhteen mutta ei kerro mutta kertoo vähän sen tuollaisella iikävällä tavalla "en ole ennustaja, mutta ..."

EN todellakaan ymmärrä miksi asioista tietävä ei kirjoita tänne viestiä että sivuja päivitetään. TAI miksi siitä ei ilmoiteta klikkaussivulla: sivuja päiivitetään. Tylyä Amadeuksen taholta toimia näin.

Ja samaa mieltä olen Amasing -firmasta, että EN anna osoitetietojani nimettömän ihmisen tietoon! Levy jää sis tilaamatta.

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 07.57

Eikös Ampun pitänyt ottaa omat sivut haltuunsa jo aikaa sitten, kun siellä ilmoitettiin, että ylläpito olisi yhtä kuin Amppu??? Tuo ei ole reilua, kun joku lähijoukko häärää ja Amppua ei näy missään. Onneksi ei tarvitse haikailla muualle, Satumaa riittää oikein hyvin. Amppu unohtuu tällä systeemillä ja se on harmi, iso harmi meille ikifaneille. "Iki" voidaan jättää kohta pois!!!

Anonyymi Su 22.5.2011, klo 00.31

Eikös Ampun pitänyt alkaa itse pitämään verkkokauppaa ? Siellähän piti olla jotain fanituotteita myös myynnissä ? Meniköhän ihan suuruuden hulluksi koko yrityshomma ?

Anonyymi La 21.5.2011, klo 22.41

Hei,

Jokin aika sitten, kun Ampun sivuja päivitettiin, siitä tuli maininta ruudulle, kun sivuille yritti mennä. Nyt tulee aivan oudon näköinen sivu, jossa englanksi toivotetaan tervetulleksi amadeuslundberg.com-nimiselle sivulle.Tuo amadeuslundberg.com on Ampun sivujen nettiosoite Sen alla on valikkoja, joissa on joka kerralla esilaiset otsikot. Ne eivät mitenkään liity Amppuun. Jotenkin on tullut sellainen tunne, että tämä on jonkun ulkopuolisen tahallaan tekemä juttu.

Auli La 21.5.2011, klo 21.33

Jospa Amadeus siirtää vihdoinkin kotisivunsa puolueettomien ihmisten käsiin, vaikka sitä en kyllä usko. Amasing Oy:ssakin häärää muutama fani, joten se näistä luottoasioista.

Anonyymi La 21.5.2011, klo 21.20

Amasing OY käsittää ohjelmatoimisto ja manageripalvelut,senhän varman jokainen fani tietää. Eikös josain aikaisemmin lukenut että keskustelut A:n sivuilta siirtyy fasebookkiin !? En kuitenkaan ymmärrä jatkuvaa sivujen muokkausta /päivitystä jos siitä nyt on kyse ?

Anonyymi La 21.5.2011, klo 21.02

Iltaa ystävät!

Täällä pohdiskellaan ja arvaillaan.

Amazing Oy on rekisteröity firma,jonka tarkoituksena on auttaa Amadeusta käytännön touhuissa,mm.LIVE levyn markkinointi ja myynti on firman töitä. Firman tiedot löytyy rekisteristä,jos uteliaisuus kovasti vaivaa.

En ole ennustaja,mutta luulen,että Ampun omat sivut muuttuvat jotenkin tyyliltään.Jos sivujen tyyli vaihtuu,vaatii se hieman aikaa.
Täällähän on hyvä vaihdella ajatuksia,vanha hyvä paikka!!

ippa La 21.5.2011, klo 20.41

En onnistu pääsemään Ampun sivuille!!!

Anonyymi La 21.5.2011, klo 19.58

Se näkymä, johon minun koneelta päätyy, kun yritän Ampun kotisivuille, näyttää jonkun tekemältä. Onko joku bittinikkari rehnyt meille jekun?

Auli La 21.5.2011, klo 19.09

15:41 Totta haastelet, mm. Tuiskun Kotisivuilla on on mainittu moderaattorit nimellä! Onhan se mielenkiintoista ettei kukaan (edes lähifanit) tiedä mistä kaikki johtuu ?

Anonyymi La 21.5.2011, klo 18.19

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä