Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Pyydän anteeksi puhettani sabotoinnista. Olen ihan itse se syyllinen, joka sekoittelee koneeni asetuksia. Hätäännyin heti kun Ampun sivuja ei yhtäkkiä enää löytynykkään. Taitaa olla pahemmanlaatuista riippuvuutta kun heti sivujen löydyttyä rauhoituin.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 18.40

Hyvä Laaksonlilja,sinulla nuo isot kirjaimet ovat aivan hurmaavasti kohdallaan.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 16.22

Torstaita!!!!! ...Joka Ei Taida Olla Toivoa Täynnä...

Tarkoitatteko"Sabotaasilla"Sivujen Viimeisintä Uudistusta,Jossa Sivuston YleisIlme Muutettiin Harmaaksi Ja Jonka SeuraukSena Joka Toisen ViestiKetjun Otsikon Sekä Viestien Kirjoittajien NimiMerkkien Lukemisesta Tuli Todella Haastavaa Puuhaa????? ...Tänään Sivuilla Ei Käsittääkseni Ole Tapahtunut Mitään Erityistä Saati Sabotaasiin Viittaavaa...

P.S. Onpas SatuMaaTupasessa Ollut Tänään Vilkas Päivä!!!!! ..."Liljuskaiseltakin"Pärkööntyis'Vaikka Mitä,Mutta Olkoon Nyt...

P.P.S. Toivottavasti Tämän Viestin OikeaKielisyysTaso On Edes Siedettävä:):):):):)

Heippa!!!!!

laaksonlilja To 19.5.2011, klo 16.11

Ideaparkin keikkakin oli peruttu Lempäälässä tässä tai ed. kuussa. Sekin oli suuri harmi!!!

Anonyymi To 19.5.2011, klo 16.06

Jotakin erikoisen outoa on A:n sivuilla tapahtunut. Onko jokin sabotaasi vai mikä lie? Vastatkaa jos tiedätte.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 15.23

Mitäs A:n sivulle on tapahtunut ??

Anonyymi To 19.5.2011, klo 13.55

13:39 no kerroppa sitten miten artisti menee etiäpäin muutoin kuin esiintymällä lavoilla kapakoissa,laivoilla ? runojako lausumalla heh...

Anonyymi To 19.5.2011, klo 13.41

Haluan ystävällisesti huomauttaa.
Amadeus on antanut vastauksen kysymykseen koskien hänen armeija-asiaa, sillä armeijaan menoa on Amadeukselta kysytty jo viime syksynä ja hän on antanut siihen vastauksen, en vaan enää muista mistä tämän vastauksen löytää, sillä kun huomaatte viestejä tulee niin solkenaan jotta vanhat viestit siirtyy nopeesti sinne kauas menneisyyteen.
Vastauksen pitäis löytyä Ampun kotisivulta jos ei jo ole siirretty arkistoon.

Että silleen.

A. To 19.5.2011, klo 13.36

ja miksiköhän amadeus meni tangokisaan jos ei sille tielle sitten nuorena ja voi niin lahjakkaana halunnut? eikös tangikisasta mennä just kohti lavoja ja kapakoita. se on se lappeenrannan klassisen kilpailu sitten erikseen.
mepä luullaan että artisteja on nyt niin paljon että heikommat tipahtelee kops kops vaan

Anonyymi To 19.5.2011, klo 13.30

Justiin toi on sitä Ö-luokan kommentointia, kun ette nää nuorelle lahjakkaalle laulajalle muuta tietä päästä urallaan etiäppäin kuin kapakat, tanssilavat tai laivakeikat:) Lisäksi olette jo verranneet Amadeusta vähättelevästi kaikkiin suo...oooooooops siis ÄSSÄ... Suomen artisteihin eli äläkää siis jatkako silläkään linjalla, terv. Ampunpaaapoja *tytti*

Anonyymi To 19.5.2011, klo 12.39

hei 12.55 siis herran pieksut, keikka peruutettu 3kk sitten ja tieto kulkee vasta nyt.

toukokuussa on siis 1 keikka ja kesäkuussa 2. siis kesäkuussa kaksi keikkaa! tanssilavojen kuuminta aikaa. ja mun piti kaivaa jo pieksut eikun tanssikengät ja mekko naftaliinista. ei tuu mithään.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 12.15

Hupsista keikkaa,johan on kova meno.Tässähän menee ihan,ässät ja ÄSSÄT sekaisin.Sotaveteraanit ja puolustusvoimat sekä kuumat puumanaiset.Amadeus on herättänyt taas tunteita,laidasta laitaan.Vanha viisaushan on,että viha ja rakkaus kulkee käsikädessä,vaikea erottaa kummasta on kysymys.Eikö liene tuo rakkauden vaakakuppi painavampi.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 12.07

.....sillä faneja on Kehäkolmosen ulkopuolellakin !!

Anonyymi To 19.5.2011, klo 11.56

kaks keikkaa peruttu ? Eihän siellä ole kuin Turkua,Seinäjokea ja yks muu ? Ei monellakaan ole mahdollisuus tuonne lähteä ?!

Anonyymi To 19.5.2011, klo 11.55

Ihmettelen niitäkin kommentteja, joissa kirjoitetaan, että Amppu ei näy eikä kuulu. Katsokaa hänen keikkakalenteriaan ja menkää kuuntelemaan ja katselemaan. Vai odotatteko, että Amppu tulee jokaisen ovelle erikseen esiintymään!?

Anonyymi To 19.5.2011, klo 11.50

Sanoisin kaikille ns.uusille faneille käykääpä lukemassa vanhoja kirjoituksia vaikkapa vuoden /puolentoista takaa,sieltä löytyy paljon mielenkiintoista,mm. kuinka kuumia Puuma naiset ovat olleet :)))))

Anonyymi To 19.5.2011, klo 11.27

Meidän kaikkien kommentit täällä ja A:n sivulla ei auta Amppua uralla eteenpäin pätkääkään,kaikki on hänestä itsestään kiinni mitä tekee ja minne menee,ja itse täytyy myös olla aktiivinen ! tietenkin on hienoa lukea ylistäviä kommentteja mutta kritiikistäkin saa oppia.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 11.18

Kaivoin esille viestin sotaveteraanista ja komppaan kyllä kysyjää. En ole mistään lukenut Amadeuksen kantaa Suomen (huom iso S-kirjain) Puolustusvoimiin tai hänen kantaansa sotaveteraaneihin tai aikooko Amadeus suorittaa siviilipalveluksen vai mitä. Miksi muut artistit kertovat näistä asioista avoimesti - myös siis siviilipalveluksestaan - mutta ei Amadeus. Tässä alla tämä kysymys vielä kun otin sen tähän itsellenikin jotta muistan mitä kysyjä kysyi

"Joku kysyi siellä mm aikooko Amadeus mennä armeijaan. Hän ei vastannut mitään! Asia on minulle tärkeä, koska isäni on sotainvalidi. En fanita sellaista henkilöä, jonka kantaa esim sotaveteraaneihin tai Suomen armeijaan ja puolustusvoimiin en tiedä. Jos valitsee siviilipalveluksen ja sen valinnan perustelee, asia toki ok. Amadeus ei vastannut mitään. Joku fani vastasi AMadeuksen puolesta, että eihän Amadeuksen kannata nyt mennä armeijaan, kun ura hienossa vaiheessa. Ura?"

SusSiunatkoon To 19.5.2011, klo 11.07

11:40 Eihän toki mitää tilaisuutta tarvi järjestää kysymyksiä varten höpsis ? ! Kysymykset koskevat vain muutamien fanien lähettämiä ! Ps.Emmehän me tiedä mitä mieltä Amppu on monistakin asioista,kun ei vastauksia saada,vaan Fanit kertovat Ampun puolesta :)

Anonyymi To 19.5.2011, klo 11.03

Ajattelin, että en ota kantaa, mutta pakko sanoa jotain. Tuo sotaveteraani -juttu nosti minunkin karvat pystyyn, koska se oli epäasiallinen. Amppu tai kukaan muukaan ei halveeraa sotaveteraaneja sillä, että ehkä ei mene armeijaan. Ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Kummallinen kunnioituksenpakko sotiamme kohtaan vallitsee vieläkin ja on painolastina seuraaville sukupolville, lähinnä pojille, jotka eivät koskaan pääsee samalle tasolle kuin sodankäyneet pappansa. Surullista perintöä ja turhaa painolastia!

Omat mieltymykset sota-asioihin, politiikkaan, uskontoon ja vaikka sukupuoliseen suuntautumiseen on hyvä jättää muille areenoille, vaikka nettisivut hyvän taistelutantereen tarjoaakin. Eihän laajasieluisuus tarkoita, etteikö olisi mitään mieltä.

Nyt täytyy mojauttaa A-K H:ta parilla Amppu-Mozartin kuulalla otsaan, naps! Kyllä Amppu saisi joskus vastata kysymyksiin, vaikka kukaan ei enää kysymyksiä oikein laittelekaan. Ei tarvii alkaa tiiviiseen kirjeenvaihtoon, mutta joskus pieni vastauksentynkhä olis paikallaan;) Terv. KT

Anonyymi To 19.5.2011, klo 10.45

Kannattaisi mennä ostamaan Amadeuksen livelevy. Se on tilattavissa
Amadeuksen sivuilta verkkokaupasta. Eihän sellaiseen kysymysten
tulvaan kukaan ehtisi vastata, jota varmaan Amadeukselle tulisi, jos
sellainen tilaisuus järjestettäisiin. Seuraava vaihe olisi sitten aika
loputon kysymysten ja vastausten arvostelu.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 10.40

lainaus.....jokainen kommentti kertoo kirjoittajasta itsestään myöskin jotakin.....koskee myös teitäkin A-K.H ja *tytti*

Anonyymi To 19.5.2011, klo 10.36

A-K H oleppa ystävällinen ja anna Amadeuksen itse kertoa kantansa sotaveteraaneihin. Vai oletko saanut Amadeukselta luvan vastata hänen puolestaan? Emme usko sellaista.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 10.23

Mitähän ilkeyksiä A-K.H taas hakee ? Ihan asiaa täällä keskustellaan.Toiset artistit haluavat olla lähellä fanejaan keskustelemalla ja vastaamalla kysymyksiin vaikka esiintymisiä onkin paljon ! sehän on ok ! On Ampulle esitetty monenlaisia kysymyksiä,jos vähänkin kunnioittaa faneja,se ei paljon aikaa vie vastaamalla ! Etkö ole tai halua huomata kuinka A:n sivvuilla arvostellaan Amppua ja kirjoittajia ? Joten kipin,kapin sinne säätämään :)) Niinkuin monta kertaa on sanottu Satumaassa käy paljon ihmisiä lukemassa eri juttuja monista artisteista ja käyvät varmasti tälläkin sivulla lukemassa mitä kuuluu parin vuoden takaiselle Kunkulle,mistäpä muualta he tietoa saavat,missä mennään,kun ei tanssilavoilla näy eikä kuulu !

Anonyymi To 19.5.2011, klo 10.19

11:01 No häslää sinä sen S-kirjaimen kanssa vaikka täältä ikuisuuteen:) Viittasin nimenomaan siihen miten täällä kirjoittavat kohtelevat nuorta tulevaisuuteensa panostavaa ihmistä.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 10.19

Juuri näin: sitä koulutustaustaa ja sivistystä Kaija K peräänkuuluttaa myös Amadeukselta Amadeuksen kotisivuilla, koskien Amadeuksen puutteita esimerkiksi Suomi-sanan oikeinkirjoituksen suhteen. Kävin lukemassa siellä mielenkiintoisen Kaija K:n keskusteluavauksen ja siihen tulleet vastaukset.

Ja kuten Tytti-nimimerkki osuvasti kirjoittaa, jokainen kommentti ja viesti ja kirjoitus kertoo myös kirjoittajasta itsestään. Amadeuksen kohdalla esimerkiksi kirjoitusvirheet kertovat meille Kaija K:n "riveissä seisoville" todella paljon!

Anonyymi To 19.5.2011, klo 10.01

En tosiaankaan nää noissa negatiivisissa "nälvinnöissä" mitään muuta kuin kirjoittajien oman toiveen, et nuori lahjakas ihminen epäonnistuisi tavoitteissaan tulevaisuutensa suhteen. Samaa mieltä A-K H.:n kanssa tuosta kirjoittajien "profiloinnista" ja lisäksi jokainen kommentti kertoo myöskin kirjoittajasta itsestään jotakin. Mutta jokainenhan kirjoittaa oman koulutustaustansa ynnämuun "sivistyksen" pohjalta. *tytti*

Anonyymi To 19.5.2011, klo 09.55

Näillä Satumaa-sivuilla kirjoittelee enää elämäänsä kyllästyneet häslääjät, jotka purkavat täällä Ampun sivuilla omia traumojaan. Vain muutama oikea fani yrittää saada tolkkua noihin ilkeisiin kirjoituksiin. Jotkut saavat täältä sisältöä elämäänsä ja tulevat näille Ampun keskusteluketjun sivuille turisemaan, kun missään muualla ei keskustelua ole syntynyt siitä syystä, että toiset eivät kiinnosta tarpeeksi. Amadeus näyttää olevan kiinnostava ja ihmekös tuo, Hän teki T-markkinoilla 2009 sellaisen ilmaveivin, johon kukaan ei ole vielä pystynyt, siksi Häneltä odotetaan niin paljon ja pitää/täytyy käskyjä tulee joka suunnalta.
Hänen pitäis nyt joidenkin mielestä alkaa kirjeenvaihtoon fanien kanssa netin välityksellä, eli vastata joka helv.... jonninjoutavaan kysymykseen. Minä olen varma, että Hänellä on tärkeämpääkin tekemistä näinä päivinä. Helppohan sellaisen artistin on kysymyksiin vastailla, joilta ei juuri mitään kysytäkkään. Käsi sydämelle kaikki ja ajatelkaa mikä urakka Ampulla olisi alkaa tämän suuren lauman kanssa täällä keskustelemaan päivittäin. Mikä poru syntyis jos Hän ei ehtisikään kaikkien kanssa tasapuolisesti turisemaan, huh...huh..sotaha siitä syttyis.
Ja mitä tulee tuohon eiliseen sotaveteraani-juttuun, niin mitä ihmeen tekemistä Ampulla siinä on, ei Hän ole koskaan sotaveteraaneja vähätellyt, muistan että päinvastoin. Siinä kyseinen kommentoija oli oikeassa, että SM-sivuilla kirjoittelee nykyisin suurimmaksi osaksi Ampun vastustajat.
Me kaikki tiedämme, että Amadeus on harvinaislaatuinen lahjakkuus, ja juuri siksi Hän saa myös vastustusta noin paljon, on aina ihmisiä, joille jonkun menestys " ottaa niin kupoliin " , joten pois pahansuopaisuus/kateus näiltä sivuilta.
Eihän ollut liikaa pyydetty ? Tiedän, että saan taas valtaisan haukkumisryöpyn, olen jo siihen niin tottunut, mutta saahan täällä vaihteeksi olla myös tällaisia Amadeusta kunnioittavia kommentteja !!
A-K H.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 09.30

Onhan muutama vanhempi kuninkaallinen myynyt kultaa ja platinaa,tänä päivänä niihin lukemiin on vaikea päästä,varsinkaan tangokuninkaallisena !

Anonyymi To 19.5.2011, klo 09.16

Miten muiden tangokuninkaallisten levyt ovat myyneet? Uskoisin, että
täällä olisivat fanit kirjoittaneet, jos kultaraja olisi mennyt rikki. Nyt Amadeuksen livelevystä ei kyllä monikaan tiedä, mutta ilmeisesti se
onkin tarkoitettu vain verkkokaupassa myytäväksi. Hänen ensimmäinen levynsä muistaakseni myi yli 8000 kpl. Kyllä tätä Amadeuksen ensimmäistä levyä on radiossa soitettu.

Anonyymi To 19.5.2011, klo 08.44

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä