Paradise Oskar nautti Euroviisuissa "kuokkimisesta"

Paradise Oskar nautti Euroviisuissa "kuokkimisesta"

Ajankohtaista - Ma 16.5.2011, klo 10.20

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1305527684045

266
tykkää tästä

Paradise Oskar palaa arkeen pikkuhiljaa, joskaan kokonaan euroviisurumba ei ole ohitse. ”Pitää vielä vähän jatkaa tätä mediahommaa, mutta sitten saa nähdä, mitä tapahtuu”, Paradise Oskar sanoo. Nuorta muusikkoa lopullinen finaalisijoitus ei harmita, vaikkei hän kärkikastiin yltänytkään.

Paradise Oskar jäi Eurovision laulukilpailuissa sijalle 21. Omassa semifinaalissaan hän keräsi kolmanneksi eniten ääniä. ”Mä en hirveesti mieti noita juttuja, koska en lähtenyt siihen kilpailuhengellä mukaan, mä lähdin viemään musiikkia maailmalle ja näyttämään, mitä Suomesta löytyy”, Pradise Oskar toteaa.

Media innostui Suomen kandidaatista etenkin semifinaalin jälkeen. Paradise Oskar olikin kansainvälisen lehdistön suosikkiesiintyjä Eurovision laulukilpailussa. ”Lehdistö tykkäsi tosi paljon siitä mun biisistä. Olin joka päivä paljon tekemisissä lehdistön kanssa ja moni pääsi syvemmälle siihen mun kappaleeseen. Se ei välttämättä ollut sellainen, jonka heti ymmärtää, jos kuuntelee kerran nopeasti lauantai-iltana telkkarista”, Paradise Oskar arvelee.

Esiintyminen ei jännittänyt

Viisufinaalista Paradise Oskarille jäi hyvät muistot. ”Oli älyttömän hauskaa olla lavalla, ainakin fiilis oli kohdillaan. Tuntui tosi hyvältä, niin kai se näyttikin ihan hyvältä.”

Paradise Oskar arvelee, että esiintymisen rentous johtui osittain siitä, että hän pääsi Euroviisuihin mukaan ikään kuin vahingoissa. ”En oo koskaan miettinyt sitä, että menis Euroviisuihin, eikä ne oo koskaan ollut kovin iso juttu omassa elämässä. Oli vähän, niin kuin kuokkisi toisten bileissä ja on siellä vaan pitämässä hauskaa. Ja paras juttu, mitä voi tapahtua, on ettei sua heitetä ulos sieltä”, Paradise Oskar naurahtaa.

Paradise Oskar oli aamu-tv:n vieraana 16.5.2011.

Lisää artisteista:Paradise Oskar

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä