Vesa Haajan Agents-bootsit ajettiin sisään eukonkantokisoja kiertämällä

Vesa Haajan Agents-bootsit ajettiin sisään eukonkantokisoja kiertämällä

Ajankohtaista - Ma 13.6.2011, klo 15.10

Vesa Haaja Kaikkien aikojen Agents -kiertueella 2009Vesa Haaja Kaikkien aikojen Agents -kiertueella 2009

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

229
tykkää tästä

Vesa Haaja on siirtynyt musiikin ykkösdivarista sarjajohtajajoukkueeseen. Agents –yhtyeen laulusolistina hän on käynyt maantien korkeakoulua viimeiset kolme vuotta.  Keikkalavoja kiertäessä Agents-bootsit on venytetty vähitellen Vesan jalkoihin sopiviksi ja ensimmäinen Agents &Vesa Haaja pitkäsoittolevy Go Go on ilmestymässä.

Vesa kertoo diggailevansa niin Baddingia, Topi Sorsakoskea kuin Jorma Kääriäisenkin tekemisiä. ”Tiedän, että vertailuja tullaan tekemään pitkään, mutta luotan siihen, että teen silti asiat sillä lailla kuin ne omalta kannaltani on parasta tehdä.”

Agents teki paluun instrumentaalimusiikkiin vuonna 2008. Bändin alkuaikojen kokemukset kuitenkin olivat opettaneet, että ilman laulusolistia keikoille ei kannata lähteä. Niinpä yhtenä kesäisenä päivänä Vesa Haaja sai Esa Pulliaiselta puhelun, jossa vanhaa tuttua pyydettiin apuun. Vesan mukaan yleisön vastaanotto on ollut suopeaa ja hyväksyvää. ”Kaikki merkit ovat olleet positiivisia.” Päämentorina Vesalle on ollut tietysti Esa Pulliainen, mutta pari vuotta sitten tehdyllä Kaikkien aikojen Agents –kiertueella Vesa pääsi seuraamaan myös Topin ja Jörkan työskentelyä mikrofonin käsittelystä lähtien.

Vesa Haajaa haastattelee Jake Nyman. Haastattelu on ote Radio Suomen Lähikuvassa-ohjelmasta, joka lähetetään to 16.6.2011 klo 22.10.

Lisää artisteista:AgentsVesa Haaja

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä