Arttu Wiskari iskee tarinaa sekä radiossa että lavoilla

Arttu Wiskari iskee tarinaa sekä radiossa että lavoilla

Ajankohtaista - Ma 18.7.2011, klo 10.11

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1310718234879

221
tykkää tästä

Arttu Wiskari on tarinankertoja, jonka koskettavat laulut ovat soineet reippaasti radiossa. Se, mitä nuoren muusikon omasta elämänkokemuksesta puuttuu, löytyy havainnoimalla ympäristöä. ”Oon saanut blokattua hyviä tarinoita ystäviltä, sukulaisilta ja ylipäätään ympäriltä. Tarinoita oon aina halunnut tehdä ja vaikkei kokemusta ja elämää ole vielä kuin 26-vuoden verran, niin on kuitenkin mukava laulaa ihmisten kohtaloista”, Arttu Wiskari sanoo.

Musiikkia Arttu tekee ystävänsä Janne Rintalan kanssa. Keikoilla kaveruksia nähdään niin duona kuin bändin kanssa. Festarikeikkoja varten lavalla nähdään myös taustalaulajia, saksofonisti ja viulisti. Keikkoja Wiskari tekee radiosoiton myötä rutkasti aiempaa enemmän. ”Heinäkuussa ollaan melkein koko ajan keikalla. Kaikki viikonloput ja melkeinpä viikotkin ollaan reissussa. Mielenkiintoista aikaa nyt eletään. Saa ensimmäistä kertaa tosissaan paiskii hommia tuon keikkarintaman puolella.”

Vaikka keikkoja ja radiosoittoa piisaa, kokonaan Arttu Wiskari ei ole vielä luopunut päiväduunistaan rautakaupassa. ”Silloin kun viikolla on aikaa, koitan mennä aina töihin. Muuten tulee vaan nukuttua myöhään ja oltua himassa kahvikupposen ääressä. Alkuviikot käyn vielä töissä ja viikonloput keikoilla.”

Arttu Wiskaria haastatteli Juha Peltoperä.

Lisää artisteista:Arttu Wiskari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Onne Artulle Kultalevyn johdosta,sillä lailla :))

Anonyymi Ke 27.7.2011, klo 12.32

Tuntematon potilas on kaunis ja koskettava sanoitus! Se iskee minun tajuntaani ajankohtaisuudellaan. Elämänmakuinen. Kiitos Arttu.

Marja Ma 18.7.2011, klo 20.41

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä