Lauri Tähkä hehkuttaa soololevyään, Elonkerjuu hyvästelee fanit Häjy-kaupan peijaasissa

Lauri Tähkä hehkuttaa soololevyään, Elonkerjuu hyvästelee fanit Häjy-kaupan peijaasissa

Ajankohtaista - To 21.7.2011, klo 12.37 - Toimittaja: Airi Saastamoinen

Lauri Tähkä & ElonkerjuuLauri Tähkä & Elonkerjuu

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

333
tykkää tästä

Lauri Tähkän ja Elonkerjuu-yhtyeen maaliskuinen pesäero konkretisoituu kohti vääjäämätöntä loppuaan kun Teuvalla sijaitsevassa Häjy- fanitavarakaupassa pidetään lauantaina 23.7.2011 loppupeijaaset. Tarkoituksena on myydä kaikki Lauri Tähkä & Elonkerjuu fanituotteet ”halavalla pois”.

Elonkerjuu toivottaa nettisivuillaan lauritahka.com kaikki fanit ”syrämmellisesti tervetuulleeksi liikkeeseen vielä kerran”.  Nettisivulla kerrotaan, että Elonkerjuun jäsenet tulevat paikan päälle seurustelemaan fanien kanssa ja juomaan Marttojen keittämää kahvia.

Lauri Tähkä taas kertoo tahollaan, että hänen soololevynsä äänitykset ovat loppusuoralla. ”Katupöly on haihtunut äänihuulilta ja laulu tuloo persuuksista asti keviän rennosti”, kirjoittaa Tähkä Facebookissa. Lauri Tähkän soololevyn on tarkoitus ilmestyä loppusyksystä.

Vajaat kymmenen vuotta sitten Lauri Tähkä & Elonkerjuun tarina oli vasta alussa. Toimittaja Tarja Närhi oli saanut kummallisen levyn, jonka kannessa luki vieras nimi: Lauri Tähkä ja elonkerjuuorkesteri. ”Eteläpohjalainen legenda tuli näissä lauluissa eläväksi”, kertoo Tarja Närhi. ”Siispä panin laulut soimaan Radio Suomen ohjelmissa.”

Yle Satumaa tarjoaa nyt kuunneltavaksi palan suomalaisen popmusiikin historiaa. Lauri Tähkä ja Simo Ralli ovat radiohaastattelussa Radio Suomen Valoa ikkunassa ohjelmassa debyyttialbuminsa ilmestymisen alla  15.12.2001. Tämän ohjelman perusteella Lauri Tähkä & Elonkerjuulle tarjottiin ensimmäistä levytyssopimusta levy-yhtiön taholta.

Ohjelmasta on tekijänoikeussyistä poistettu siihen alun perin kuulunut musiikki.

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Onnea Lauri soolouralle :))))))

Anonyymi Pe 22.7.2011, klo 11.49

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä