Anssi Kela valmistelee viidettä albumiaan

Anssi Kela valmistelee viidettä albumiaan

Ajankohtaista - Ke 3.8.2011, klo 16.21 - Toimittaja: Airi Saastamoinen

181
tykkää tästä

Anssi Kela hioo biisejä luonnon helmassa. Anssi kertoo, että kappaleita on valmiina levyllisen verran, mutta ”ehkä ne eivät vielä kaikilta osin täytä kaikkia laatukriteerejä”. Niinpä hän on päättänyt erakoitua muutamaksi päiväksi mökille,  ”kehä kolmosen ulkopuolelle” ja tehdä muutaman kappaleen lisää ennen kuin itikat ehtivät imeä hänet kuiviin.

Anssi on aloittanut nettisivuillaan videoblogin, jossa hän kertoo levynsä valmistumisprosessista. Sarjan ensimmäisessä osassa Anssi on mökillä ja on asettanut tavoitteekseen tehdä kolme laulua. Tavoite täyttyy, ja videolla Anssi esittää myös aikaansaannoksiaan. Lisäksi saamme tutustua mm. siihen millaiset ovat lauluntekijän eväät sekä kuulla terävää itseanalyysiä lauluista ja niiden tekemisestä.

Lisää artisteista:Anssi Kela

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (6)

No voi hertsyytteli kumminkin!!! Ei kai kukaan täyspäinen voi kuvitellakaan sanovansa Anssi Kelaa lahjattomaksi musiikissaan! Anssilta tulee hyviä lyriikoita ja sävelkulkuja, ja on muutenkin varsin miellyttävä ja viehättävä tyyppi! Pidän myös hänen mietinnöistään haastatteluissa! Pekka ja susi -vaiheen jälkeisestä soolouran alusta muistan aina, kun radiot alkoivat soittaa Kahta sisarta, mikä oli ennen muita Nummela -levyn kipaleita. Elämä on juuri tuollaista - vähintään kahtiajakautunutta!;) Öitä t. KT

Anonyymi Ma 29.8.2011, klo 00.23

Anonoomi: ovatko lahjakkuus ja myyntimenestys mielestäsi synonyymeja? Joissain piireissä niitä pidetään jopa toisensa poissulkevina ominaisuuksina. Anssia en missään tapauksessa lahjattomiin luokittelisi. BTW: katsoitko Anssin videoblogin? MItä tykkäsit biisien aihioista?

airi_yle Su 14.8.2011, klo 08.11

No koitetaas sitten toisella tavalla. Kelan suurin menestys oli 10 vuotta sitten, jos miehellä olis todellista lahjakkuutta, niin jotain merkittävää olis sen jälkeen tapahtunut. Kotisivullaan mies on useampaan kertaan kommentoinut (usein itseironiseen sävyyn) edellisen levynsä huonoa myyntiä.

Anonoomi La 13.8.2011, klo 23.56

Anonoomi / Anonaama. Mikäli jatkat samalla linjalla kommenttisi tullaan jatkossa poistamaan.

airi_yle Pe 12.8.2011, klo 13.04

Miksi tää lahjaton enää edes yrittää, edellinenkin oli täys floppi, mies itsekin myönsi sen.

Anonoomi To 11.8.2011, klo 15.37

Onpa kiva odottaa uutta plättystä! Luonnonhelmassa luovuus pääsee kukoistamaan ja hyvät ideat hioutuvat juuri oikeanlaiseksi. Hyvä! Terv. KT

Anonyymi Ke 3.8.2011, klo 22.21

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä