Eini syttyy diskomusiikista

Eini syttyy diskomusiikista

Ajankohtaista - To 4.8.2011, klo 13.28 - Toimittaja: Sari Törmikoski

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1312458023927

248
tykkää tästä

Eini on työstänyt uutta albumiaan kevään ja kesän ajan. Nyt nauhoitukset ovat loppusuoralla ja uusi diskoiskelmälevy on viimeistelyä vaille valmis. Vaikka kaikki hellepäivät ovat kuluneet studiolla hikoillessa, laulajatar on tyytyväinen. ”Tää on ollut äärettömän innostavaa ja levyn tekemisessä on ollut hirveän hyvä henki”, hän kertoo.

Levyn ensimmäinen single ”Mä jään” on soinut ahkerasti radiossa ja se antaa myös lupauksen tulevasta. Einin uudet kappaleet laittavat lantion liikkeelle. ”Uskon, että tarttumapintaa löytyy ja halua hytkyä mukana. Mä tykkään esittää positiivista musiikkia, sellaista joka saa ihmiset iloiselle tuulelle”, Eini sanoo.

Opintomatka onneen

Diskoiskelmä on aidointa Einiä ja nimenomaan disko saa laulajattaren myös hehkumaan ja innostumaan. ”Tanssi-iskelmänkin esittäminen oli valtavan kehittävää, mutta missä mä sytyn ja missä mä lavalla saan näyttää koko arsenaalini, niin se on kyllä tää musiikki, mitä nyt tällä hetkellä tulee ja tulevaisuudessakin.”

Eini on oppinut levytyksen aikana paljon uutta esimerkiksi rytmiikasta. Uuden oppiminen ja mieluisan musiikin tekeminen tuntuu hyvältä. ”Tää on ollut mullekin opintomatka, mä oon kehittynyt hirveesti tän matkan aikana. Mun pitää itseäni pitää välillä suitsista kiinni, että älä liikaa hehku, mutta kyllä mä oon tosi onnellinen.”

Lisää artisteista:Eini Pajumäki

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Einistä ei saa ikinä tarpeekseen - kiitos Eini!

SamiH. La 6.8.2011, klo 13.08

Hienoa Eini, onnitelut plättysen johdosta.

Discohile Pe 5.8.2011, klo 10.46

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä