Vesa ja Tytöt – seuraava suomalaisen musiikkitaivaan kiintotähti?

Vesa ja Tytöt – seuraava suomalaisen musiikkitaivaan kiintotähti?

Ajankohtaista - Ti 30.8.2011, klo 14.57 - Toimittaja: Airi Saastamoinen

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1314708910865

203
tykkää tästä

Kesän aikana Radio Suomessa on soinut tiuhaan vanha Wigwam-rumpali Ronnie Österbergin alun perin levyttämä kappale ”Ei kauempaa”. Asialla ei kuitenkaan ole ollut Ronnie-vainaa, vaan aivan uusi bänditulokas Vesa ja Tytöt.

Vesan ja Tyttöjen musiikissa soi -60-70 –luvun ”taiteellisempi” iskelmä. Itse he luonnehtivat musiikkiaan Hippi-iskelmäksi. Laulusolisti Vesa Pitkänen kertoo, että Vesa ja Tytöt sotkee aika iloisesti musiikin eri tyylilajeja. Tärkeintä kuitenkin ovat tarinat.

Vesa ja Tytöt koostuu nimekkäistä soittajista. Yhtyeessä ovat mukana basisti Antti Hytti, rumpali PP Kortelainen, kitaristi Ossi Saarikko, trumpetisti Antero Priha ja kosketinsoittaja Mikko Rintanen. Valmisteilla on ensimmäinen albumi, jonka on tarkoitus ilmestyä 2012 alkuvuodesta. Laulusolisti Vesa Pitkänen paljastaa, että tulossa on hyvin monipolvinen kattaus.

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Termi "kiintotähti" on näinä musatulvan aikoina aika paljon sanottu. No, ei se mitään, aika näyttää. Jotakin peräti persoonallisen kestävää artistissa tai bändissä pitäisi olla, että kiintotähteyden kriteerit täyttyvät. Tähteyden alaraja on noin 10 vuotta huipulla, suunnilleen, tai vähintään. Semmosta, ja tsemppiä yrittäjille.

pel To 1.9.2011, klo 06.42

Magee ääni laulajalla.

Anonyymi Ti 30.8.2011, klo 21.01

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä