Yö-yhtyeen Olli Lindholm tänään Radio Suomessa

Yö-yhtyeen Olli Lindholm tänään Radio Suomessa

Ajankohtaista - To 22.9.2011, klo 12.25

Olli LindholmOlli Lindholm

214
tykkää tästä

Radio Suomen suorassa erikoisillassa on tänään torstaina 22.9. vieraana legendaarisen Yö-yhtyeen Olli Lindholm. Ohjelmaa voi seurata Radio Suomessa kello 18.06–20.00. Kerro omat muistosi ja tarinasi omasta Yö-historiastasi. Voit myös kysyä Ollilta vaikkapa oman toivekappaleesi taustoista.

Suomen suosituin yhtye Yö viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan. Porin punk-piireistä ponnistanut Olli Lindholmin luotsaama yhtye juhlistaa merkkivuottaan lokakuussa alkavalla suurkiertueella.

Osallistu Radio Suomen lähetykseen:

Puhelimella
Suoran lähetyksen puhelinnumero on 0203-17 600. Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu plus 2 snt. minuutilta, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8.21/puhelu+14,9 snt/minuutilta

Tekstiviestillä
Matkapuhelimen kautta voi lähettää kysymyksen tekstiviestinä, tekstiviestitunnus on RS TEEMAILTA kysymyksesi. Lähetä viesti numeroon 16149. Palvelu toimii seuraavilla liittymillä: Armas, DNA, Elisa, Kolumbus, Saunalahti, Sonera, TeleFinland, Zeroforty ja ÅMT (Ålands Mobiltelefon) ja hinta on 40 snt / viesti.

Sähköpostitse
Sähköpostiosoite on radio.suomi@yle.fi

Voit laittaa viestisi myös Radio Suomen nettisivuilta löytyvällä kaavakkeella. Samasta paikasta löytyvät uudestaan myös yllä olevat osallistumisohjeet.

Lisää artisteista:Olli Lindholm

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä