Yö-yhtyeen Olli Lindholm ja kuulijoiden tarinat

Yö-yhtyeen Olli Lindholm ja kuulijoiden tarinat

Ajankohtaista - Ma 26.9.2011, klo 13.22

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1316765164623

145
tykkää tästä

Suomen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Yö viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan. Porin punk-piireistä ponnistanut Olli Lindholmin luotsaama yhtye juhlistaa merkkivuottaan lokakuussa alkavalla suurkiertueella.

Lukuisia listahittejä ja levytyksiä tehnyt Yö on kiertänyt Suomea ahkerasti vuodesta toiseen ja suosio on ollut aina taattu. Radio Suomen Teemaillassa kuullaan sekä Lindholmin itsensä, että myös uskollisten Yön seuraajien muisteluita ja tarinoita 30-vuotisen taipaleen varrelta.

Olli Lindholm oli vieraana ja kuuntelijoiden tavattavissa Radio Suomen erikoisillassa 22.9.2011. Toimittajana oli Tarja Närhi.

Lisää artisteista:Olli Lindholm

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Kiitokset upeasta 30-v.konsertista juuri äsken telkusta katsottuna! Voimallisia biisejä ja voimakastunnelmaisia tulkintoja, jotka puhuttelevat edelleen, ja miksipä ei?! Suomi-rokki on sitä parasta musiikillista antia tässä maailmassa! KT kiittää tyytyväisenä, hyvin tyytyväisenä

P.s. Yleensä pidän vain hyvistä lauluäänistä, mutta Suomi-rokki tekee aina poikkeuksen. Ollin äänikin siinä just menettelee raivokkaan upeitten biisien siivittämänä. Hyvä näinkin, oikein hyvä!

Anonyymi Su 8.1.2012, klo 21.22

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä