Yön Olli Lindholm: Valtava sähkö ja lataus hämmensi

Yön Olli Lindholm: Valtava sähkö ja lataus hämmensi

Ajankohtaista - Ma 10.10.2011, klo 09.43

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1317889313612

215
tykkää tästä

Yö on tänä syksynä 30-vuotisjuhlakiertueella ja juhlakokoelma nimeltään ”Kiitos ja kunnia” myi kultaa päivässä. Kiertueen ensimmäinen keikka Tallinnassa oli uran hienoimpia, kertoo Yön keulakuva Olli Lindholm. Hän oli yleisön reaktiosta niin otettu, että alkukeikka meni hämmennyksen ja liikutuksen vallassa. Laulu kulki, mutta ajatukset selkiytyivät vasta ensimmäisten biisien jälkeen.

”Keikalla oli niin sähköinen ja valtava lataus sekä yleisöllä että bändillä. Tätä oli myös odotettu ja rakennettu puolitoista vuotta. Sitten kun startti-ilta saapui ja vastaanotto oli tuommoinen, niin kyllä se hämmensi minut”, Olli Lindholm kuvailee.

Vuosittain Olli Lindholm istuu autossa yli 60-tuhatta kilometriä keikoilla kiertäessään, joten Tampereen Ylen studion seinältä löytynyt kipukoukku piti ottaa kokeiluun. Mari Siltanen jututti Olli Lindholmia Yön vaiheista.

Lisää artisteista:

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Kiitokset upeasta 30-v.konsertista vain telkusta katsottuna! Voimallisia biisejä ja voimakastunnelmaisia tulkintoja, jotka puhuttelevat edelleen. Suomi-rokki on sitä parasta musiikillista antia tässä maailmassa! KT kiittää tyytyväisenä, hyvin tyytyväisenä

P.s. Yleensä pidän vain hyvistä lauluäänistä, mutta Suomi-rokki tekee aina poikkeuksen. Ollin äänikin siinä just menettelee raivokkaan upeitten biisien siivittämänä. Hyvä näinkin, oikein hyvä!

Anonyymi Ma 9.1.2012, klo 08.57

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä