Chisu on löytänyt seesteisyyden tekemiseensä

Chisu on löytänyt seesteisyyden tekemiseensä

Ajankohtaista - To 3.11.2011, klo 15.17

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1320217441944

178
tykkää tästä

Suomen tämän hetken ehkäpä kuumin naisartisti Chisu nauttii menestyksestään, mutta pitää sitä samaan aikaan uskomattomana. Kolmas levy Kun valaistun on myynyt lyhyessä ajassa lähes tuplaplatinaa. Chisu itse säveltää, sanoittaa ja tuottaa kappaleitaan, mutta silti hän kiittää menestyksestään ammattitaitoista työryhmää.

”Uskon siihen, että hyvällä tiimityöllä saa paljon aikaiseksi. Mulla on mielestäni Suomen parhaat ihmiset tekemässä tätä hommaa. Ja sitten mulla on oma visio ja kun sitä visiota on työstämässä monet muut ihmiset, jotka tietävät, mitä tekevät, tässä ollaan”, Chisu toteaa.

Chisu pitää uutta levyään seesteisenä ja hieman uhmaavana. Hän myöntää, että kolmas albumi on edeltäjiään hieman synkempi. Päällimmäisenä on kuitenkin seesteisyys, joka kumpuaa siitä, että Chisu saa työstää omaa visiotaan. Myös kokemuksesta ja oman tyylin löytymisestä on etua. ”Tietää jo vähän, että tää on mun linja ja kun sitä linjaa pitkin kulkee tarpeeksi kauan, kaiken hakeminen yhdelle levylle rauhoittuu. Oon myös ihmisenä vähän vanhempi ja ehkä tiedän oman paikkani maailmassa paremmin ja se rinnastuu teksteihin.”

Vapaudesta luopumiseen

Kolmannen levyn yhtenä teemana on luopuminen. ”Mulla on sellaisia periodeja, että tartun johonkin aiheeseen. Edellisellä levyllä oli vapaus ja luopuminen on ehkä sen toinen puoli.” Itse Chisu on joutunut luopumaan muun muassa runsaasta vapaa-ajasta ja hengailusta menestyksen myötä. Ystäviä ja perhettä näkee harvemmin, artisti harmittelee. Tilalle on kuitenkin tullut paljon hyvää ja Chisu on varsin onnellinen.

Nyt kalenterissa on paljon keikkoja, mutta keikkaputken jälkeen Chisu arvelee pitävänsä hengähdystaukoa, jonka aikana voi miettiä tulevaa. Chisu uskoo, että musikkillisesti edessä on uudistumisen aika. ”Tuntuu, että tämä levy on trilogian päätösosa ja sitten pitää kehittää jotain uutta.”

Chisu oli vieraana Aamu-tv:ssä.

Lisää artisteista:Chisu

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Onnea Chisulle ;)

Valitettavasti,en tahtonut saada selvää sanoista,Emma -Gaalan esityksessä :/

Anonyymi Pe 20.1.2012, klo 21.52

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä