Saara Aalto haluaa parantaa maailmaa

Saara Aalto haluaa parantaa maailmaa

Ajankohtaista - Ti 8.11.2011, klo 14.19 - Toimittaja: Sari Törmikoski

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1320755572021

196
tykkää tästä

Saara Aalto haluaa laulaa mahtipontisia kappaleita isoilla estradeilla ja olla positiivisen sanoman lähettiläs. Saaran ensimmäinen sooloalbumi julkaistiin kesän kynnyksellä. Heti debyytin julkaisun jälkeen alkoi marraskuussa ilmestyvän joululevyn työstäminen. Saaran mukaan hänen tulkitseminaan joululaulutkin saavat persoonallisen säväyksen. Niissäkin kuuluu eeppisyys ”Disney-sovituksineen”.

Saara Aallon joululevyllä on kymmenen kappaletta. Näistä seitsemän ovat perinteisiä joululauluja ja kaksi Saaran omia sävellyksiä. ”Ne kaikki kertovat jollain tavalla välittämisestä, rakkaudesta ja miten joulu voisi olla sellaista aikaa meille, että miettisimme, miten tehdä parempaa maailmaa. Kyllä se mun musiikkini edelleenkin on eeppistä rakkauspoppia”, hän kertoo.

Yhdessä joululevyn kappaleista Saara duetoi Tomi Metsäkeon kanssa. Neljässä kappaleessa mukana puolestaan on viulisti Linda Lampenius. Saara ja Linda tapasivat viime talvena euroviisukarsinnoissa ja naisilla synkkasi heti. ”Linda on pyytänyt, että jatkaisimme yhteistyötä ja että mä säveltäisin meille yhteisiä juttuja. Se ois varmasti todella mielenkiintoista", Saara sanoo.

Isojen estradien musiikkia

Saara Aalto on päässyt esiintymään isoille yleisöille tänä syksynä, sillä hän oli yksi Tattoo-kiertueen solisteista.  ”Kiersimme eri kaupunkien jäähalleja kaksi viikkoa. Se oli massiivista, semmoisia viiden tuhannen hengen yleisöjä joka ilta”, hän kertoo.

Saara haaveilee isoista konserteista myös sooloartistina. Hän uskoo, että hänen musiikkinsa sopisi isoille estradeille. ”Haluaisin nähdä itseni ulkomailla isoissa halleissa tai konserttisaleissa, jossa se mahtipontinen musiikki olisi edukseen. Tosi tärkeetä mulle on myös sanoman välittäminen, eli yrittää tuoda juuri sitä turvaa ja rakkautta ihmisille. Haluaisin olla positiivisen sanoman lähettiläs kyllä edelleen. Mää oikein pakahdun, kun mietin, mitä kaikkea voisi saada aikaan, kun pääsisi inspiroimaan ihmisiä sekä puhumalla että laulamalla.”

Nyt Saara on päässyt levittämään rakkauden sanomaa myös kiinaksi. Katso Blessed With Love -biisin kiinankielinen versio videolta!

Lisää artisteista:Saara Aalto

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä