Kuopion nuorisokuoro on eläväistä porukkaa

Kuopion nuorisokuoro on eläväistä porukkaa

Suomen Paras Kuoro - Ma 7.9.2009, klo 15.52

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
307
tykkää tästä

Kuopion nuorisokuoro pääsi Suomen paras kuoro –kilpailun jatkoon. Nuorisokuoro pääsi kilpailuun mukaan 50 kuoron joukosta nuorimpana. 15-21 -vuotiaiden laulajien itse hallinnoima kuoro on toiminut vuodesta 2005 lähtien.

"Olemme valmistautuneet ihan perusharjoittelulla. Jonkun verran sitten tehdään muutakin koulutusta, kuten opetetaan nuoria olemaan kameroiden edessä, harjoitellaan eloisuutta ja muuta", kertoo kuoronjohtaja Jussi Mattila.
Suomen paras kuoro  -kilpailussa kuoroille annettaan etukäteen kappaleita tehtäväksi. "Esimerkiksi Suurlähettiläiden kappaleesta me saimme vain nimen paperilla. Nuoret sitten itse sovittivat sen", kertoo Mattila.

Mattila uskoo kuoron erottuvan joukosta sävelpuhtaudellaan ja elävyydellään. "Kaikki laulajat ovat valtavan musikaalisia ja uskon, että kuoro räjähtää elämään televisiossa."

Haastattelu on tehty 5.9.2009

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (4)

Samaa mieltä Justeerin kanssa - yleisön aliarvioimista vitsailla nuorten ihmisten kustannuksella alatyyliin, ja vielä läpi ohjelman.
Toivon, että Koivusalo tajuaa parantaa tilannetajuaan fiksumpaan suuntaan. Hauska voi olla ilman pervoilua.
Siitä olen iloinen, että Koivusalo on tosiaan tasapuolinen, ja tsemppaa kaikkia hirmu hyvin.

Anonyymi Ma 21.9.2009, klo 23.03

Loistavaa laulantaa ja upeita kuoroja edelleenkin mutta hra Koivusalo kyllä jakaa mielipiteitä toiseenkin suuntaan. Jees, hänellä on nopea kyky reagoida kuulemaansa ja heittää jotain siitä ja jees, hän on omalla tavallaan luonteva itsenään ja vieläpä tasapuolinenkin mutta kyl hää on sit rasittavakii. Vitsit on joko toissapäiväsiä tai sitten seksistisiä. Pleeeeeez, hra tk ei varmaankaan osaa olla erilainen (tollanenhan se on ollut telkkarissa aina, vai tuntuuko se entistäänkin rasvasemmalta) joten eikö eikö eikö seuraavalle vuodelle edes saatais jotain toista, jonka mielestä rentous ja hauskuus voi olla jotain fiksumpaa. "pistetäänkös näitä tyttöjä ja poikia päällekkäin, ehhehehe hehe". Joopa.

Justeeri Ma 21.9.2009, klo 12.50

tosi upeaa esitystä kaikilta kuoroilta ja mikä parasta Timo Koivusalo puolueeton juontaja
todella tasapuolista esittelyä kaikista kuoroista kuinmyös tasapuolista kannustusta.Tässä jos missä niin Koivusalo oikealla paikallaan! -Kuopion Kuoronjohtajalle tiedoksi että kannattais mainostaa kuoroa mediassa tänne Pohjois-Karjalan maakuntiinkin,ollaanhan tässä samaa
Itä-Suomen lääniä ja täällä mediassa muualla kuin tv:stä ei kuorosta tietoo .siis Karjalaiseen juttua kuorosta,kaikilla ei ole nettiä jne.

kyllä kelpaa!!! Su 20.9.2009, klo 08.33

Hyvä maakuntien kuorot!

Anonyymi Ti 8.9.2009, klo 17.26

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä