Kuorokisassa pelkkä laulaminen ei riitä

Kuorokisassa pelkkä laulaminen ei riitä

Suomen Paras Kuoro - Ti 8.9.2009, klo 14.26

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
591
tykkää tästä

Millainen suhde laulamiseen on Suomen Paras kuoro  –ohjelman juontajalla, Timo Koivusalolla? Paula Jokimiehen maanitteluista huolimatta Koivusalo ei suorassa radiolähetyksessä suostu luikauttamaan. Koivusalo kuitenkin tunnustaa, että ”kyllä olis pirun kiva laulaa hyvässä porukassa, - vaikka vain soraääntä”.

Ensimmäisen kuoro-ohjelman jälkeen kilpailussa siirrytään ”tositoimiin”. Jatkoon yltäneille kuoroille tulee eteen yllättäviä tilanteita, tiukkoja harjoitusaikatauluja ja kuuluisien artistien säestystehtäviä.

Koivusalo korostaa, että kaikki nyt jatkoon päässeet kuorot ovat taitavia laulajia ja kilpailun edetessä pidemmän korren vetää sellainen ryhmä, joka taitavan laulamisen ohella, on hyvä esiintymään ja sopeutumaan erilaisiin eteen tuleviin tehtäviin.

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (8)

KIITOS SUOMEN PARAS KUORO OHJELMASTA.TOIVON SEN INNOITTAVAN NUORIA LAULAJIA TULEMAAN KUOROLAULAJIKSI .OLEN LAULANUT YLI 30 V. KUOROSSA JA SE ON ANTANUT MINULLE TOSI IHANIA MUISTOJA JA ELÄMYKSIÄ.TUOMARISTO ON OLLUT HYVÄ ERITYISESTI SEPPO MURTO ,JONKA OPETUKSISTA ITSEKIN OLEN PÄÄSSYT NAUTTIMAAN.EDELLISESSÄ OHJELMASSA LAULANUT jARI SILLANPÄÄ OLI TOSI HYVÄ KIITOS!SANAVALMIISTA TIMO KOIVUSALOSTA OLEN AINA PITÄNYT.
SUOMEN PARAS KUORO ON PHILOMELA TIETENKIN .OLEN KUULLUT HEITÄ LIVENÄ MONTA KERTAA,MUTTA HYVÄ ÄÄNIPÄÄT TEISSÄ ON ASENNETTA..KIITOS

RIVILAULAJA La 24.10.2009, klo 16.49

Kilpailu on mielenkiintoinen,mutta olisiko mahdollista saada esille aikaisemmista kuorojen yleisön äänestyksen tuloksia, nyt niitä ei ole missään vaiheessa käynnyt ilmi.

Anonyymi Su 11.10.2009, klo 10.33

Pitäähän kisassa olla viihteellisyyttä, kyseessähän on viihdeohjelma.Minun mielestäni Timo Koivusalo osaa tämän asian, mutta ohjelma itsessään on erittäin hektinen. Puolentoista tunnin mittaiseen ohjelmaan on ämpätty täyteen kaikki mahdollinen.Tästä syystä itse laulaminen jää vähemmälle huomiolle.Paras kuorohan tarkoittaa sitä, että on parhaiten laulava kuoro!Huonompikin kuoro kovalla treenillä voi opetella hienot koreografiat sun muut heilumiset.

Anonyymi To 8.10.2009, klo 17.26

Kisan pilaa juontajan pakkomielle saada kelvottomiksi osoittauneilla täytekommenteilla huomiota itseensä. Koivusalo vetää lokaan ohjelman taiteellisen formaatin ala-arvoisella kaksimielisillä heitoillaan - yäk. Nopeasti Koivusalo vaihtoon!!!

Juontajalle Ma 5.10.2009, klo 08.50

Kuorot on upeita ja todella taitavia, tuomaritkin asiantuntijoita. Hyvä kisa. Mutta mutta, juontajan "öykkäöinti" ei sovi tähän kuvioon. Tuntuu siltä, että tää onkin juontajan show eikä kuorokisa....tylsää!

Kuorot on upeita.

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 16.19

Ohjelmaa mielen kiinolla seurannut,mutta missä mainitaa pohjoisen kuorojen nimet ja "mainintaa".Ovatat oleet piilossa ohjelman kulun ajan ,miksi? Eikö kunnon kuorolaulun ole tasapuolista ,arvostan kuorolaulun perinnettä. hieno kappale täytyy puhutella kuuliaa tietyn laisella visuaallisella ajatuksenjuoksulla vaikka simät kiinni ,toivon näkeväni sellaisia esityksiä.

iikku La 19.9.2009, klo 22.34

Voi herra Koivusalo, miten ala-arvoista kielenkäyttöä!

Viehättäviä osaavia nuoria ja te puhutte päällekkäinolosta ja muutenkin haette jotakin rivoa vitsiä kaikkiin kommentteihinne.

Onneksi herra Metsäketo jättää omaan arvoonsa ohittamalla tuon verbaalisen lahjakkuuden jutut. Halpaa! Mautonta!

Olettehan itsekin isä?

terv. Nuoria arvostava toinen vanha pieru

Anonyymi La 19.9.2009, klo 19.11

Eivät tainneet herrat Koivusalo, Metsäketo ja Murto aavistaakaan mihin lokaan nimensä vetävät... Ohjelma on tähän asti ollut aivan farssi näitä nettisivuja myöten. Pelkkää sekavuutta ja yleisöä kunnioittavasta tasavertaisesta alkuasetelmasta ei ole tietoakaan. Olisivat edes nimensä ja naamansa käytön vastineeksi vaatineet kunnon ohjelmaa ja osallistuneet vaikka omasta vaatimuksesta kaikkiin karsintoihin! Se on se sama yleisö tällä ohjelmalla kuin on näiden herrojen elannon ehtona. Jos ei ohjelman tekijät skarppaa niin voivat nämä herrat alkaa viettää hiljaiseloa joksikin aikaa itsensä ja nimensä nolattuaan. Eikös formaatin omistajankin pitäisi vaatia jotain minimitasoa toteutukselta?

pelkkä nimi ja naama ei riitä Ke 9.9.2009, klo 09.20

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä