Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Ajankohtaista - Ti 22.9.2009, klo 13.56

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2190
tykkää tästä

Amadeus oli viikonloppuna keikalla Lapissa. keikat menivät hyvin ja mukavia ihmisiä tuli taas tavattua. Jo viime viikolla ensioireita osoittanut flunssa tosin haittasi ja toistuvien ääniongelmien syyksi on nyt selvinnyt ahdas poskiontelo. Tällä viikolla Amadeus on joutunut perumaan arkikeikat, mutta viikonloppuna olisi tarkoitus taas nousta lavalle.

Amadeus kertoo myös millainen tausta on hänen ristimänimillään. - Toimittajakin teki kotiläksynsä: vastaus on ”Jumalan rakastama”.

 

Airi S. haastattelee.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2954)

Pieni korjaus edelliseen kirjoitukseeni, että Al-tauti pitää olla AL-tauti(isot kirjaimet). Kiitos!

Anonyymi To 24.9.2009, klo 11.17

Suomessa on tavattu kesästä lähtien aivan uudenlainen I-luokan A-virus, mikä on aiheuttanut ennennäkemättömän hysteria-aallon, jonka harjalle olemme päässeet. Tauti on ollut 20 vuoden ajan piilevänä ja odottanut todellista puhkeamistaan, mikä tapahtui Tangomarkkinoiden yhteydessä. Sairauden olemme nimenneet Amadeussyndroomaksi, -kuumeeksi, -huumaksi tai koko nimensä mukaisesti JGAL- tai Al-taudiksi. Ei kuitenkaan pelkäksi A:ksi, koska taudinaiheuttaja on raitis, reipas ja tupakoimaton. Sairaus on harvinaisen hyvänlaatuinen, toivottu ja se kroonistuu välittömästi. Epidemian odotetaan leviävän lähivuosina pandemiaksi.

Oireet: Kokonaisvaltainen ihanan pakahduttava tunne sydänalassa ja hykerryttävä tunne koko kropassa, mikä vie jalat alta sekä päiväunelmointi ja positiiviset painajaisunet öisin. Erityisen voimakkaita tuntemuksia esiintyy kaikenikäisillä naisilla. Osalla miehistä tavataan vielä toistaiseksi sairaudentunnottomuutta, tavanomaista oireiden vähättelyä tai niiden kieltämistä.

Hoito: Vertaistukikirjoitelmat näillä nettisivuilla tai oma terapeuttinen lähiyhteisö. Eniten taudin oireiden ylläpitoa helpottaa itse taudinaiheuttajan odotettu tapaaminen siellä, missä sitä (lue: hän) esiintyy sekä sydämellinen halaus ihailuksi, kannustukseksi ja kiitokseksi! Halailemisiin!

Anonyymi To 24.9.2009, klo 11.12

Ihanaa, kuinka tällä meidän majasteetillamme on ollut niin lämmin vastaanotto. Usean nuoren äitinä osaan antaa sille suuren arvon. Kunpa vain kaikilla maailman nuorilla menisi hyvin. Toivon upealle Amadeukselle paljon tsemppiä niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä! Ollaan kaikki iloisia hänen puolestaan.

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 17.18

Kaunis kiitos Sinulle, Amadeus, noista sydämellisistä sanoistasi tuossa haastattelussa! Yllätyin todella ja liikutuin syvästi kiitoksistasi, kun noin mukavasti huomioit kannustukseni. Ihanaa, kun osaat noin hienosti arvostaa kotikutoisia "lämmikkeitä", että olet jo niitä käyttänytkin. Niiden tarkoitus on myös tuoda hyvää mieltä niin saajalle kuin antajallekin ja molemmat asiat mitä ilmeisimmin toteutuivat. Kiitos siitä! Toivon Sinulle edelleen kaikkea mahdollista hyvää ja parasta maan ja taivaan väliltä niin urakehitykselle kuin yksityiselämäänkin! Ihailevin ja kannustavin terveisin KT

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 15.24

Olipa ihana haastateltava. Kuinka syvällinen ja hurmaava nuori ihminen voikaan olla. Tässä aivan herkistyy. Koeta kestää meitä ihailijoita,olet saanut meidät"raiteiltamme".

juntti Ke 23.9.2009, klo 11.06

jopas jotain syy selvis? ei se kunkunkaan elämä helppoa ole ja mitä kaikkea onkaan mahtunut kolmeen kuukauteen!!

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 10.26

Anteeksi, tarkoitinkin Jumalan rakastamaa, painovirhepaholainen! Olen samaa mieltä, että vaikka pitäisit välivuoden, niin ei haittaa mitään. Pääasia on, että olet kunnossa ja jaksat viihdyttää meitä kauas tulevaisuuteen. Varjelusta ja onnea vaan kovasti kaikkeen tekemiseen! Tällaisia toivoo yksi suuresti ihastunut

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 07.19

On erittäin fiksua pitää sairaslomat aikanaan, ettei tule mitään kroonisempaa ja vakavampaa. Jaksamme kyllä odottaa Sinua keikoille, joten älä stressaa siitäkään. Emme unohtaisi Sinua, vaikka pitäisit välivuoden nyt heti, sillä hyvää kannattaa odottaa. Paranemisiin! Sinitaivas- konsertissa nähdään viimeistään. Toivottavasti kestät meitä ihailijoita ja jaksat meidän kanssamme. T. yksi miljoonien puolesta

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 07.09

Jumalan rakastama!

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 06.51

Voi hyvänen aika sentään vielä tuota nimenkin merkitystä. Ajatelkaa ystävät, se tarkoittaa Jumalan valitsema. Eikös me oo koko ajan oltu sitä mieltä, että Amadeus on kaikilla mittapuilla mitaten ylitse muiden. Ja miten taianomainen hän vielä onkaan. Hän on ihan oikeasti hyvyyden lähettiläs!

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 21.23

Kiva juttu, että Lapin rundi meni hyvin. Ihanaa, että olet hyvässä hoidossa noiden sairauksiesi kanssa. Parantele vaan ihan kaikessa rauhassa paikat kuntoon,että jaksat taas meitä ilahduttaa. Pidä vsstakin vapaata, jos asiat vaatii, yleisö kyllä ymmärtää. Oikein hyvää syksyä superihanalle Amadeukselle!

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 21.04

Amadeus, singlesi on SUPER. Äänesi pääsee mielestäni oikein hyvin oikeuksiinsa. Tästä huomaa, miten monipuolinen laulaja Sinä olet. Ainutlaatuinen Suomessa.Odotan innolla Sinitaivas-konserttia, jonne tulen vain Sinun takiasi, tietenkin. Parantelehan poskiontelotulehduksesi kunnolla, äläkä anna tulla krooniseksi, kuten minulla on. Hienoa on myös, kun levysi ilmestyy ennen joulua, täällä on yksi varma ostaja.

Kaikkea hyvää Sinulle Amadeus !

Anne-Li Ti 22.9.2009, klo 19.55

Ihana Amppu! :)

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 17.39

Olipa ihana kuulla Amadeuksen haastattelu. Kiitos siitä.
Olet ihana taiteilija ja laulusi tulkinnat koskettavat.
Pikaista parantumista Sinulle toivon ja kaikkea hyvää. Varjelusta matkoihin.
Meitä on paljon jotka rakastamme Sinua ja iloitsemme Sinusta.

tuovi Ti 22.9.2009, klo 17.31

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä