Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Ajankohtaista - Ti 22.9.2009, klo 13.56

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2190
tykkää tästä

Amadeus oli viikonloppuna keikalla Lapissa. keikat menivät hyvin ja mukavia ihmisiä tuli taas tavattua. Jo viime viikolla ensioireita osoittanut flunssa tosin haittasi ja toistuvien ääniongelmien syyksi on nyt selvinnyt ahdas poskiontelo. Tällä viikolla Amadeus on joutunut perumaan arkikeikat, mutta viikonloppuna olisi tarkoitus taas nousta lavalle.

Amadeus kertoo myös millainen tausta on hänen ristimänimillään. - Toimittajakin teki kotiläksynsä: vastaus on ”Jumalan rakastama”.

 

Airi S. haastattelee.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2954)

Hei.

Muutamaankin otteeseen olen pyytänyt pysymään asiallisuudessa kommenteissa tällä palstalla. Mainittavaa parannusta ei muutamaa päivää pitemmäksi aikaa ole tullut, joten mielestäni on aika sulkea tämä keskusteluketju.

Rauhallista talven jatkoa.

sari_yle To 19.1.2012, klo 10.42

Kun muitakin nuoria artisteja on haukuttu,niin sallittakoon se myös Amadeukselle näin Hänen omalla juttupalstallaan..
Miksi pitää aloittaa minkään sortin negatiivisuus ja vähättely tästä tulevasta konsertista? Millä tapaa se ei ole hyvä asia? Miksi juuri kun on asiat menossa eteenpäin,pitää lyödä faneja sormille? Onko se joltain pois,jos jotkut Ampun puolesta iloitsevat17?
Ampun palsta ei ole mitään pakkopullaa.
Tiedän monia,kuten muutkin Ampun palstalla käyvät,että täältä on lähtenyt moni fani pois juuri teidän ei Amppua fanittajien takia. Viime kesänä täällä oli pari miestäkin,jotka päättivät lähteä ikävien ei fanien takia pois ja ainakin kaksi vanhempaa naisfania katsoi parhaaksi lähteä ilkeämielisten ei fanien takia. Edelleenkin ei mene minun pirtaan,miksi,miksi,miksi tulla tänne,jos ei tykkää???

Anonyymi To 19.1.2012, klo 10.41

Ylen Satumaa ei onneksi ole samantasoinen kaatopaikka kuin keltaisen lehdistön palstat.

Anonyymi To 19.1.2012, klo 10.34

Jaa Amppua kohtaan ilkeitä hyökkäyksiä ? amadeustahan on käsitelty suorastaan silkkijhansikkain kun vertaa joihinkin muihin nuioriin artisteihin ( Anna Abreuhun, Antti Tuiskuun, Laura Voutilaiseen hänen uransa alussa jne, jne....) Näitä laulajia on arvosteltu mm. netissä aivan valtavasti. Ja todella ilkeästi on arvosteltu ulkonäköä, laulamista. persoonaa, jopa aivan henkilökohtaisia asioita ilman mitään yksityisyyden suojaa, ja-kunnioitusta. Samaa touhua harrastaa myös lööppilehdistö.

Amadeuksen laulamista on jotkut arvostelleet negatiivisesti täällä Satumaan sivuilla. Missään muissa keskustelupalstoilla en ole huomannut hänestä kirjoitettavan yhtään mitään. Eihän edes lehdistö tänäpäivänä kirjoittele Amadeuksesta mitään ( ei pahaa, muttei hyvääkään). Kerran hän oli negatiivisessa mielessä lööpissä uransa alussa ylinopeudesta, mutta niin sitä on kirjoiteltu yhden jos toisenkin artistin ( myös nuorten artistien) ajamista ylinopeuksista lööpeissä joten miksei sitten Amadeuksen ylinopeudesta olisi saanut kirjoittaa ?

Jokainen pitkänlinjan artistimmekin on nuorena kokenut vastustamista ja myös paljon haukkumista ja negatiivista arvostelua. Sinnikkäästi he silti ovat työtään ihmisten viihdyttämiseksi ja arjen ilostuttamiseksi jatkaneet vaikka yhä edeelleen saavat osakseen myös haukkumista, arvostelua, ilkeilyä ja mustamaalaamista. Lehdistökin oikein kieli vyön alla odottaa ,että koska joku heistä tekisi jonkun mokan ,että saisi taas mehevät lööppijuorut aikaiseksi.

Miettikää sitä ennenkuin alatte jauhamaan täällä jotain soopaa että Amadeus saa hirvittävästi ilkeilyä osakseen.

voi ei ! To 19.1.2012, klo 10.29

Tää on nähty NIIN monta kertaa ennekin. Aina kun tulee kivoja uutisia Ampusta, niin samalla hetkellä alkaa ankara myllytys niiltä, jotka kokevat Ampun laulutaidot uhaksi jollekin muulle. Hänessä on todella jotain erityistä, mikä ei jätä kylmäksi ketään. Ja pahimmat arvostelijat vasta koukussa ovatkin.

Anonyymi To 19.1.2012, klo 10.24

"Siis nämä ylilyönnit Ampun fanittamisessa ja toisten laulajien halveeraamisessa ylimieliseen, vähättelevään ja ilkeään tyyliin: suomessa ei ole kuin yksi laulaja ja se on Amppu. "

Joo,eiks olekin omituista??? Ampun palstalla kehdataan kehua AMPPUA!!! Noloa! Ei saa fanittaa yhtä huomioimatta muita ja erityisesti tänne syystä tai toisesta tai jopa vahingossa eksyneitä toisten artistien faneja. Heille saattaa tulla paha mieli,kun vahingossa joutuvat lukemaan näitä suitsutuksia. Ei,ei,pois sellainen Ampun fanituspalstalta! Tehkäämme näin: Jos teille kaikille tänne joutuneille ei-Amppu faneille sopii,niin minä nyt hiukan vain tuulettaisin Ampun esiintymistä ja tuota pikkuriikkistä levyä joka on tulossa,sopiiko teille varmasti? Hip Hei Amppu! Olet paras,tai melkein paras,mutta et kuitenkaan niin hyvä kuin muiden fanien lempilaulajat. Hip Hei myös kaikki Suomen laulajat!
Ehkä näin emme loukkaa muiden tunteita. Mukavaa päivää kaikille Suomen laulajien faneille ja himpun verran myös Ampun faneille!

Anonyymi To 19.1.2012, klo 10.23

22:31, 9:01, 9:29 kiitos hienoista kommenteista, olen samaa mieltä. Ikävä huomata, että Ampun tosihikilikikiihkofanit ovat saaneet sen aikaan, että Ampun faneja poistuu näiltä sivuilta tai ovat lopettaneet/lopettavat kokonaan Ampun fanittamisen.

Anonyymi To 19.1.2012, klo 10.21

09.01 By the way...en missään ole nähnyt niin ilkeitä hyökkäyksiä niin nuorta laulajaa kohtaan kuin Amppu! Miten voit syyttää ketään Ampun fania toisten palstoilla haukkumisesta?? Faktat pöytään! Kopioi ja tuo tänne ja sitten heittele syytöksiä.
Tulee mieleen Ampun isän laulama laulu Miksi ovet ei aukene meille? tästä ajojahdista Amppua kohtaan.

Anonyymi To 19.1.2012, klo 09.57

meitsi – To 19.1.2012, klo 09.29 Oikein!! Niin, turha täällä on muka liputtaa muutaman minuutin esiintymisestä jonka Amppu sai jonkun vähäpätöisen konserttiin äänestyksen myötä! Aivan oikeutetusti palautit Ampun fanit maan pinnalle! Mitä iloita noin turhasta. Kiitos kaikille realisteille! Jätän sinun takiasi,meitsi nyt teitsit täällä ja siirryn fanittamaan Ruonansuun kultakurkkua! Kiitti,mulle riitti!

Anonyymi To 19.1.2012, klo 09.48

09.01 Juu eihän lapsiperheellisellä ja työssä käyvällä ole mitään muuta kuin odottaa Ampun konserttia!! Justiinsa! Aikaa kun on käsillä niin perhanasti! :/
Uskottele itsellesi niin. Helpottiko?
Terveisin:myöskin perheellinen työssa käyvä joka odottaa Ampun keikkoja ja pääsevänsä niihin joskus!!

Anonyymi To 19.1.2012, klo 09.42

Kyllä nimenomaan Amadeuksen fanit ovat syypäänä siihen miksi olen menettänyt makuni Amadeukseen vaikka hänestä silloin pidinkin ennenkuin kuin hän tangokruunun sai. Sen jälkeen Ampun tykkäämiseni on mennyt yhtä alamäkeä. Syynä siihen hänet yltiöfaninsa jotka eivät siedä pienintäkään kritiikinpoikasta Ampusta. heti jos sanoo jotain missä olisi kehitettävää tai mihin ei ollut tyytyväinen Ampun esiintymisessä niin on se heidän mielestään ilkkumista ja laulajan lyttyynlyömistä. Yhtään poikkipuolista sanaa ei saisi sanoa vaan ylistää maasta taivaaseen silmät kiiluen tajuamatta aina täysin itsekkään mitä kirjoittaa.
ja vaikka Amadeuksen laulamista ei saisi tipanvertaa arvostella ovat nämä amadeuksen fanit kuitenkin itse kärkkäästi haukkumassa jos jotain muuta laulajaa uskaltaa kehaista. Kyllä se laulaja haukkuryöpyn niskaansa. Ihan niinkuin tämä Ampun fanitus olisi joku kiihkomielinen uskonto josta ei saisi poiketa eikä palvonnankohdetta milläänlailla arvostella.
Siis nämä ylilyönnit Ampun fanittamisessa ja toisten laulajien halveeraamisessa ylimieliseen, vähättelevään ja ilkeään tyyliin: suomessa ei ole kuin yksi laulaja ja se on Amppu. Kukaan muu ei ole mitään. Ovat meikäläisen saaneet meikäläisen kuuntelemaan ihan muita laulajia kuin Amadeusta. Samalla on tullut huomattua miten mahtavia laulajia meillä täällä suomessa oikeasti onkaan.

meitsi To 19.1.2012, klo 09.29

6.08 Kovin syvät analyysit teet tänne kirjoittajista ja heidän läheisistään. Onko tuo sitä rakentavaa kritiikkiä. Sorrut itse siihen, mistä muita moitit.

Millään muilla sivuilla en ole nähnyt vastaavanlaisia nimittelyjä ja herjauksia muita kirjoittajia kohtaan, kuin tiettyt Ampun fanit ovat tehneet.

Mitä kertoo ihmisestä teksti, jossa sanotaa "On jotain odotettavaa", kun on tiedossa Ampun konsertti. Ei elämässä ole hänelläkään paljon sisältöä.

Monet niistä, jotka täällä nyt hurskastelevat, käyvät muilla sivuilla kirjoittamassa ilkeyksiä.

Arvaa oma tilasi, anna arvo toisillekin.

Anonyymi To 19.1.2012, klo 09.01

klo 22.31 Ellei ole seurannut näitä palstoja 2,5 vuoden aikana, ei tiedä kokonaisuudesta mitään. Ilkkumista on tosiaan tapahtunut, mutta ihan toiseen suuntaan. Päivääkään ei ole mennyt ettei Amadeuksen fanien iloa ole pyritty sabotoimaan. Ja sabotöörille on riemun päivä, kun joku julistautuu entiseksi faniksi.

Anonyymi To 19.1.2012, klo 08.56

KIITOS KOMMENTOIJA 6.08<3 <3

Mukavaa työpäivää<3 <3

ippa To 19.1.2012, klo 08.33

Hyvää päivää sinullekin 6.08 ja kaikille muille Ampun faneille. Olen täysin samaa mieltä kanssasi ja pahoilla mielin lueskelen näitä viimeaikaisia kirjoituksia. Ikäviä ihmisiä, ei voi muuta sanoa. Kysymyksessä ei ole ns. rakentava kritiikki tai muuten asiallinen arvostelu, vaan ihan jotain muuta. Surullista.

Anonyymi To 19.1.2012, klo 08.18

Vielä ennen töihin lähtöä on pakko laittaa tänne oma mielipiteeni.

Mikä siinä on,että takuu varmuudella samat kuviot toistuu aina muodossa,että joku / jotkut tulevat tänne ajatuksena pilata Ampun fanien iloa typerillä ja riitaa haastavilla kommenteilla? KUN AMPUSTA KUULUU ILOISIA JA HYVIÄ UUTISIA!!!

Näistä ihmisistä tulee yksi ainoa asia mieleen: sääli heidän läheisiä kohtaan.

Mikä ajaa ilonpilaajan tällaiseen touhuun? Masokismi? Ilkeys? Syvemmät ongelmat?

Tämä juttu kertoo Ampusta,jos ette ole huomanneet. Tänne EI ole pakko tulla. Eikä kannata kirjoitella,että tänne saa muutkin tulla.
Kysymyshän on,että MIKSI on tarve tulla,jos ei kiinnosta, ei ole MITÄÄN hyvää sanottavaa kun muut iloitsee Ampun saavutuksista.
Väistämättä tässä sivullinen alkaa miettiä sellaisten ihmisten pakkomielteistä ja pahan suopuudesta ja mistä ne mahtaa nousta?

No,meitä on moneksi ja joillakin energia kuluu muiden ilon kadehtimiseen. Yksinäisyys ei ole todellakaan ilo,mutta ei tuolla asenteella saa ystäviä!

Amppua tullaan kuulemaan ja katselemaan kesällä mieheni ja muksujen kanssa ihan Seinäjoelle asti. Onpa jotain kivaa,mitä odottaa! Sitä ette te pahan ilman linnutkaan saa meidän perheeltä pois.
Hyvää päivää Ampun faneille!

Anonyymi To 19.1.2012, klo 06.08

Voi kun Amppu saisi rakentaa uraa ilman näitä ilkkujafaneja tms. Mietintämyssy päähän heille ja Ampulle intoa työhön!!!

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 23.43

ymmärrän hyvin sua 22:31 et varmasti ole ainoa !

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 23.34

19.32. Sinulta näyttää pallo jo lähteneen.

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 22.33

YSTÄVÄT JA VIHAMIEHET!!!!!

OLETAN,ETTÄ OLETTE KAIKKI AIKUISIA!!!!!

EI VAIN SILTÄ VAIKUTA,KUN LUKEE TÄMÄN PÄIVÄN KOMMENTTEJA!!!!

LAPSET RIITELEVÄT SAMASTA LAPIOSTA!!!!

Halvat huvit totta tosiaan!!!!

ippa Ke 18.1.2012, klo 22.32

Ilkkujille sanon, että muistakaapas vain Ampun vastaukset kuuluttajalle konsertin lopussa. Amppu vastasi juontajan kahteen asialliseen kysymykseen vain pulisemalla.

Minulle sopii vallan hyvin nuo esiintyjät tuossa konsertissa. Voin vallan mainiosti katsoa konsertin sitten, kun se tulee televisiosta. Tangomarkkinoilla en ole koskaan ollut paikanpällä.Katson kyllä kaiken, mikä tulee televisiosta.

Olen yhden ainoan kerran äänestänyt tangomarkkinoiden suoran lähetyksen yhteydessä ja silloin äänestin Amppua. Mutta heti kruunauksen yhteydessä Ampun sana absolutisti, joka ei ollut totta, kalskahti pahalta. Fanitin Amppua kuitenkin sata lasissa koko tangokuninkuusvuodon aja ja kävin katsomassa keikkakalenteria jatkuvasti ja olin tyytyväinen kun keikkoja oli. Siksi olin täysin ymmälläni, kun keikat loppuivat kuin seinään kuninkuusvuoden päätyessä. Olen käynyt monessa konsertissa, jossa Amppu on ollut solistina. Mutta te hyvät nyt ilkkuvat Ampun fanit olette saaneet sen aikaiseksi, että fanitus on päättynyt.

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 22.31

justiinsa juu......Kylläpä tuo äänestys toi tälle palstalle,kateellisia,sivistymättömiä,epäasiallisia kommentteja.Turha on alkaa Amadeusta ja hänen faneja nimittelemään,se osoittaa vaan kirjoittajan huonot käytöstavat.

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 22.03

Justiinsa juu,se on jetsulleen 13:41 !

Ei hätiä mitiä... Tangokadulla tapahtuu,siellä monipuolista tarjontaa >3

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 21.42

19.09 Vai että pilkka! Puristaako sinulla hilkka? Onko nyrjähtänyt nilkka? Vai onko tässä nyreys silkka? Otapa konjakkia tilkka. Sitten löystyy se kireä hilkka.

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 19.42

Heh heh! Yksi pääsky ei tee kesää,mutta kesä tulee kumminkin!

Uskomattoman koville on jollekin ottanut,että Amppu esiintyy.
Olisko avun hankinta paikallaan? Saattaa lähteä pallo käsistä muutoin.

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 19.32

Mitä "mahalaskuja"silloin on tullut? Olin tuossa konsertissa ja kaikki sujui vallan hienosti.
Hienot esiintyjät ,hieno konsertti:):)

IHMETTELEVÄ Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 19.31

miksi tulisi?
miksi tulisi? ;)

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 19.25

Ettei vaan tulisi samanlaista mahalaskua kuin 2010 Heikki Hietamiehen kunniaksi järjestetyn konsertin lopuksi tuli.

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 19.15

Ettei vaan tulisi samanlaista mahalaskua kuin 2010 Heikki Hietamiehen kunniaksi järjestetyn konsertin lopuksi tuli.

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 19.15

Ei yksi pääsky kesää tee. Ilkkumiset pois. Pilkka sattuu omaan nilkkaan.

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 19.09

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä