Amadeus osallistuu Suomen euroviisukarsintaan

Amadeus osallistuu Suomen euroviisukarsintaan

Ajankohtaista - Ti 29.9.2009, klo 13.13

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
659
tykkää tästä

Keskiviikkona julkistetaan Suomen euroviisukarsintaan osallistuvat kutsuartistit. Amadeus vahvistaa olevansa mukana tässä joukossa. Amadeus kertoo laittavansa kaiken peliin myös euroviisujen suhteen, vaikka suuri osuus tulee olemaan myös sillä millainen kilpailukappaleesta tulee.

Amadeus kävi viime viikolla poliisikuulusteluissa taannoisen kaahailunsa tiimoilta. Lähipäivinä ratkeaa milloin Amadeus saa ajokorttinsa takaisin. Uusi auto on Amadeukselle kuitenkin jo tulossa, toivoa vain sopii, että tyttöystävän inssiajo onnistuu ja hän pääsee hyppäämään Amadeuksen Mersun rattiin.

Airi S. haastattelee.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (3280)

klo 11.28 Säälittävää! Kun Ampulla pyyhkii nyt 1.4.2012 niin hyvin ja asiat kondiksessa niin tää yksi alkaa hätäpäissään kaivelemaan arkistoja taas kerran josko jotain löytyis! Kyllä on pelko suuri,että Amppu ampaisee uuteen kukoistukseen vai onko tää nyt sitten se malli esimerkki mistä Kansan Tapsa osuvasti kirjoitti?

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.41

ei veikkosen tule riitaa Miina hyvä jos vaan ei vääristellä toisten kirjoituksia ;o

11:27 en väitä että Airi väärässä olis,mutta kyllä myös nuoret levyjä ostaa ,hyvä esimerkki tällä hetkellä Robin ;o

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.39

klo 11.28 Ehkä hän ei ole ilmoittanut levyn peruuntumisesta siksi, että asia on edelleen levällään, ja mitään päätöksiä suuntaan tai toiseen ei ole tehty.
Et ilmeisesti ole kovin hyvin selvillä musiikkibisneksestä.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.33

Mie oon sitä mieltä täst asiast,et"joka vanhoja muistelee sitä tikulla silmään"
Tää Amadeuksen mollaus kampanja menee ihan hukkaan,mie tykkään hänest aina vaan enemmin ja enemmin.Tuollaset jonninjoutavat höpinät ei sitä muuks muuta.Hää on nii ihana ja nii hyvä laulaja ettei oo monta täs maas..

yks likka vaan Su 1.4.2012, klo 10.30

11:07 ei tartte mennä mihinkään blokiin kyseleen,kun mustaa valkoisella löytyy blogeista (myös sulle ) ;DD
2.8 2010
4.7 2010

Turha syytellä valehtelusta,raukkis,vastaamaan teoista Ampulle ym !
Muistakaa vaan kuinka iloinen Amppu oli tulossa olevasta uudesta levystä,mutta se kariutui,eipä Amppu maininnut missään miksi näin kävi,sitä vaan odotettiiiin,,, ,,nolisko ollut iso asia kertoa ettei levyä tule,et näin tällä kertaa !

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.28

Lainaan suoraan vähän Ylen Airia tässä:

....." Eli levyjä ostavat pääasiassa keski-ikäiset ja vanhemmat. Rankasti yleistäen tämä on peruste miksi levy-yhtiöt tekevät iskelmää kuin liukuhihnalta, vaikka biisien taso ei ole hääppöinen."

Hyvä että Amppu ei suolla levyjä kuin liukuhihnalta vaan panostaa ajan kanssa taatakseen korkean tason levyilleen. Kuten Kapellimestari Riku Niemi sanoi Huomenta Suomi-ohjelmassa,Amppu on ottanut laulutunteja ja ollut studiolla vähemmän keikkailun ajanjaksolla. Amppu teki myös keikkaa silloin tällöin eikä ne keikat onnistu harjoituksitta.
On erittäin pahansuopaa väittää että Amppu ei olisi tehnyt juuri mitään näinä parina vuotena.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.27

Olisko nää asiat jo aikansa eläneitä.Amadeus on kääntänyt uuden lehden urallaan,keskittyy uuden levyn tekoon Rikun kanssa.Ile Vainio tehköön levyjä niitten kanssa jotka häntä miellyttää.
Yhteistyö ei vain kaikkien kanssa aina onnistu,senhän jokainen varmasti tietää.
Minusta tää menneitten vatvominen ei saa kuin riitaa aikaiseksi.
Minä odotan Amadeuksen ja Rikun yhteistyön tuloksia suurella mielenkiinnolla:):)

Iloista Palmusunnuntaita ja Aprillipäivää
kaikille!!

ps.Amppu kalenterin,huhtikuun kuvana upea kitaristi<3<3

miina Su 1.4.2012, klo 10.18

10.24 ei kannata paisutella asioita,tai kirjoittaa sellaista mikä ei pidä paikkaansa !!

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.12

10.52! Onneksi jollain on vielä muisti tallella! ;) Näin se asia oli. Toista levyä on saatu odottaa......! Amppu lupasi toisen levyn, tangolevyn, joululevyn ja ties mitä. Kuten sanottu, totta se kommenti veuhkuudesta, anteeksi vaan.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.10

klo 11.01 Ehkä ei ilmoittanut siksi, että ei tiennyt jääneensä 1,5 vuoden keikkatauolle. Artistille jokainen aamu voi tuoda mahdollisuuden johonkin uuteen. Kuten lopulta kävi Riku Niemen kanssa. Musiikkibisneksessä pallotellaan erilaisia yhteistyökuvioita ja ideoita, eivätkä kaikki aina toteudu. Jos jostain Amppua voisi syyttää, niin siitä että on uskonut kaikki puheet tosiksi, ja siitä, että on ollut innoissaan ja kertonut niistä. Näin käy helposti, kun on nuoresta ihmisestä kyse.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.09

Nyt täällä olis virpojalla töitä virvottaa oikein kunnon risulla.:(

10.54, jos Amppu silloin katsoi, ettei ollutkaan vielä valmis uuden levyn tekoon ja epäilen, (siis ihan omat ajatelmat) ettei ollut varma millaisen levyn haluaa, tango vai ihan jotain muuta.
Näin jälestäpäin ajateltuna hänen ratkaisu oli oikea.:)

A. Su 1.4.2012, klo 10.05

10.54 jus noin !

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.04

Yleensä artistit kertovat jäävänsä tauolle ja syyn, miksi. Amadeus kertoi jälkeenpäin olleensa 1,5 v tauolla ja tehneensä jotain. Vähän hankala seurata ja fanittaa, vaikka haluaisi. Miten tuohon pitäisi suhtautua???

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 10.01

Kyse on seuraavasta levystä, joka ei onnistunut Vainion kanssa. Piti olla tangolevy jo silloin.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.54

heips 09.57 ei täällä valehdella...Ampun eka levy 2010 Tammikuussa !

Käykää nyt ihmeessä lukemassa vanhempi blogeja,mitä Amppu kirjoittaa uudesta levyn-teosta Vainion kanssa 2010 !

Ps,lupasi tehdä Joululevyn ja muuta ihanaa musiikkia,oli silloin vielä Ilen tallissa ja uutta tuotantoa piti tulla !

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.52

10.07 Sinä kyselit,etköhän ole ihan yksikössä,toivottavasti.Käytät usein tuota monikko muotoa jutuissasi,oletat kai että jotkut on kanssasi samaa mieltä.Tuo välimerkkien käyttö sekä kirjoitus virheet paljastaa kyllä"vanhan tutun".Kuten sanottu mikset esitä Amadeuksen Kotisivuilla näitä "meidän kysymyksiä"??!!

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.48

klo 10.01 Tulipa hyvinkin! Siinä joku taas levitti väärää tietoa julkisella palstalla...hmmmm! Näitä on nyt jo koko tukku...

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.27

klo 10.07 Sinä et kommentoi Ampun blogissa,koska siellä joutuisit vastuuseen jutuistasi ja tekemisiin suoraan Ampun kanssa- raukkista hommaa!
Ehkä täälläkin se raja tulee sinulle vielä vastaan..

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.24

En ihmettele kun täällä jopa Amadeuksen käytös tapoja arvostellaan.Nykyäänhän yleisin sivistyssana varsinkin nuorison keskuudessa on V:llä alkava,kuka ei sitä käytä on kummallinen.Minun korville on mieluisaa kuulla,että joku nuori taitaa hyvät tavat.
Kyllä hyvät tavat lähtevät kotikasvatuksesta,jos ei niitä ole vanhemmilla,ei voi olla jälkikasvullakaan.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.22

klo 10.07 kun lukee näitä kommenttejasi eilen illalla täällä,niin etkö vois mennä Ampun palstalle blogiin kirjoittelemaan samoja juttuja? Siellä Amppu lukee ne sadan prosentin varmuudella,vai eikö sinussa ole sen vertaa naista,että kommentoisit juttujasi suoraan artistin sivulla?? Kun on noin hirveän paljon kysyttävää ja sanottavaa sinulla vai onko ne tarkoitettukin vain meille faneille koska satut olemaan riitaisa luonne?

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.19

Kyllä täällä mesoaa jälleen tuo nimim.jatkuvasti vaihtava (kuuluisuus läheisineen)joka palstalla eri nimim/anonyymi,kateus Amppua kohtaan on nyt niin suuri,arvasin,että näin tulee käymään.Kun Amado Mio kajahtaa ilmoille,siinä kalpenee sellainen kunkku,jolla ääni on kuin kellarin idulla. Mitä herra nähköön teemme artistilla,joka ei ikään kuin pysty tempaisemaan kuulijaa mukaansa hienoon tunnelmaan, siinä ei yhtään auta,vaikka kuin olis ahkera ja perheensä elättää. Mutta Amadeuksella on tuokin lahja,Hän lumoaa kuulijansa jo ensi kiekaisullaan, tuo onkin artistille erittäin tärkeä ominaisuus.Kyllä kansa tietää,kun äänesti Ampun tuohon suurkonserttiinkin!
Syytökset Amppua kohtaan on taas niin törkeitä. Loistava artisti Tapani Kansa on niin oikeassa!
Meillä ei ole oikeutta puuttua kenenkään laulajan yksityiselämään tai persoonaan,ainoastaan esityksiinsä. Mitä olen tv.stä nähnyt,lukenut konserteissa kävijöiden kommentteja, Amadeus on hoitanut hyvin esiintymiset.
Tuo Amado Miokin soi tiuhaan tahtiin H&P-kanavalla,eilenkin taas,kiva kun toivotaan! Amppu on ahkeroinut ja nyt saamme nauttia työn hedelmistä.
A-K H.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.16

eihän täällä kukaan tiennyt ? mitä Amppu puuhasi tuon tauon aikana,kyseltiin keikoista ym,mutta ei saatu vastausta,jos Amppu olis kertonut esim miksi ei ole tanssikeikkoja olis asia ollut ok !

Ps,eiköhän muutkin artistit huomioi yleisönsä,ei Ampu poikkeus oo !

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.07

Tosiaan Amadeuksen ja Vainion yhteinen levy tuli myyntiin tammikuun
loppupuolella 2010.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 09.01

01.00 Kummallinen kommentti,minun tietojen mukaan juuri reilu kaks vuotta sitten tuli Ampun ja Ile Vainion yhteistyössä tehty levy.Mistähän tässä nyt on kysymys?Loput väittämäsi sitten onkin ihan naurettavia,kannattaisi seurata asioita jos tänne kirjoittaa,että ainakin totuudessa pysyisi.Suoranainen valehtelu ei kuulu yleiselle palstalle.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 08.57

Jokainen saa itse päättää omista tekemisistään. Amadeus on mielestäni
ihan OK. Uutta levyä odotellessa, toivonkin, että Hän saisi tehdä työtä
rauhassa.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 08.43

MUKAVAA APRILLIPÄIVÄÄ !!!!
Ilmeisesti suurinosa kommenteista on aprillipilaa!!!!

p.s Ampun työt ja tekemiset ovat hänen ikiomia päätöksiä.KAIKKI TYÖ EI OLE YLEISÖLLE ESITELTÄVÄÄ!!!

SIIRRYTÄÄN YKSINKERTAISEEN PÄIVÄJÄRJESTYKSEEN!!!

PLEASE!!!!
Iloista palmusunnuntaita<3 <3

ippa Su 1.4.2012, klo 08.40

Kunnianloukkaus jutut ovat aina överiksi menneitä juttuja.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 07.18

Täällä menee niin sanotusti överiksi nyt puolin ja toisin. Jäitä hatuun.

Syitä löytyy niin sysissä kuin sepissäkin.

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 07.15

Minusta täällä hyökätään Amadeuksen henkilönä liikaa. Jopa syytöksiä hänen puolentoista vuoden tauosta josta kuultiin ja luettiin haastatteluissa ettei ollut lepoa ja makoilua. Oliskohan aihetta tarkastella näitä perättömiä syytöksiä vähän lähemmin? Eihän ihmisestä saa väärää tietoa ja perättömiä juttuja kirjoitella julkisilla paikoilla. Eikö siitä ole oma lakinsa? Pitäisköhän ottaa selvää...

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 06.54

Hävetkää jotka viitsitte sanoa että ei tehnyt mitään puolitoista vuotta jos toinen opiskelee ja käy studiossa kuten Riku Niemi kertoi myös! Ja vanhempien teitittely kuuluu hyviin tapoihin ja euroopassa vielä käytetään. Tuo nälväisy romanikulttuurista vois olla ilmoituksen aihe..täällä on taas pari... Enpä viitsi nimitellä kuin mielessänu. Kyllä Tapanu Kansa oli oikeassa! Kateellisia epäluuloisia rasisteja Suomessa on liikaa!!

Anonyymi Su 1.4.2012, klo 06.32

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä