Amadeus osallistuu Suomen euroviisukarsintaan

Amadeus osallistuu Suomen euroviisukarsintaan

Ajankohtaista - Ti 29.9.2009, klo 13.13

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
659
tykkää tästä

Keskiviikkona julkistetaan Suomen euroviisukarsintaan osallistuvat kutsuartistit. Amadeus vahvistaa olevansa mukana tässä joukossa. Amadeus kertoo laittavansa kaiken peliin myös euroviisujen suhteen, vaikka suuri osuus tulee olemaan myös sillä millainen kilpailukappaleesta tulee.

Amadeus kävi viime viikolla poliisikuulusteluissa taannoisen kaahailunsa tiimoilta. Lähipäivinä ratkeaa milloin Amadeus saa ajokorttinsa takaisin. Uusi auto on Amadeukselle kuitenkin jo tulossa, toivoa vain sopii, että tyttöystävän inssiajo onnistuu ja hän pääsee hyppäämään Amadeuksen Mersun rattiin.

Airi S. haastattelee.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (3280)

Täällä ei voi fanittaa kuin yhdellä tavalla. Tämä on kuin diktatuurivaltiossa, jossa on vain yksi mielipide. Kaikki mitä Amppu tekee on hirveän hienoa ja suurta, jos sen tekee joku muu, on se kakkosluokan juttu.

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 18.41

Tiedetään ja muistetaan tuo v. 2009 kunkunvalinta, mikä oli jo(i)llekin liian kova pala, kun oma miessuosikki ei voittanut. Sitä vaan en ymmärrä, miksei siinäkin voi ajatella, että aika aikaa kutakin. Pohinasta kuin pohinasta riittäisi muutaman viikon tappelut ja tölvimiset. Jospa neljäs vuosi tois jo uudemmat kujeet Satumaahankin ja voitais keskittyä lähinnä Ampun fanittamiseen ja arvioimiseen! ;) Terv. KT

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 18.02

Kommentoija 17.04,olet oikeassa ,motiivi on tullut harvinaisen selväksi meille kaikille Satumaassa pikään seilanneille! t.15,57

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 17.07

Tämä klo.15.13 päätti jo heti heinäkuussa 2009 ettei tykkää Ampusta,kun Amppu meni ja nappasi voiton HÄNEN suosikin nenän edestä ja vielä ensi kertalaisena ja nuorena poikana! Siitä alkoi tämä hirmuinen ajojajahti ja katkeruus mikä jatkuu ja jatkuu.... Se,että Riku Niemi Maikkarin Huomenta Suomessa sanoi,että Amppu pisti silmään jo karsinnoissa LAULAJANA(hänen,kommentoijan, suosikki oli mukana muttei voittanut eikä Riku Niemi häntä noteerannut),oli niitti myös Riku Niemen arkkuun.Nyt hänkään ei ole kapellimestari eikä mikään! Tapani Kansa on harvinaisen oikeassa! Suomalainen on ja osaa olla kateellinen että epäluuloinen!! Tämä kommentoija klo.15.13 on mitä parhain esimerkki Tapsan kommentista!

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 16.04

15.13 Ei ole kukaan sanonut ettei saa täällä vierailla,mutta saa kai ihmetellä ,ketä kiinnostaa tuo alati "en tykkää"hokeminen.
Ja se nyt tosi ja varma,että tänne kirjoittavat ei käy muiden sivuilla jatkuvasti hokemassa "en tykkää".

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 15.40

Minä ainakin olen niin iloinen ja onnellinen Ampun työkuvioista,ettei sitä iloa mikään himmennä,vaikka"ei tykkääjät"epätoivoisesti yrittääkin.
Amppu on vaan niin hyvä,parempi,paras<3<3

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 15.29

No niin,tässä sitä taas ollaan ei voi olla hiljaa,kun tuo Amppunen on taas ponnahtanut pinnalle monessa mielessä.Niiiin tuo ulkonäkö, Ippa on oikeassa,mutta sitä ei voi kieltää, etteikö komea ulkomuoto olisi plussaa artistille. Siitä ei kuitenkaan ole hyötyä,jos on leuhka ylimielinen,omaa itseään täynnä,sellainen on luotaan työntävää. Amadeuksessa on kuitenkin se ihailtava piirre,että hänessä ei ole näitä inhottavia piirteitä havaittavissa,päinvastoin. Hän ei ole ilkeä ihminen,sen kuvan olen Hänestä saanut,luulen olevani aikalailla oikeassa,jos ymärrän vähääkään kehonkieltä. Ja juuri tuollakin piirteellään Hän hurmaa,siinäkin yksi syy miksi väki näillä sivuilla niin viihtyy.
Pitää vielä mainita,että olen aina sanonut,että Paul Newman on maailman komein mies,mutta niin siinä vain kävi,että nuori tangokuningas Kannelmäestä vei tuonkin tittelin. Ampulle on kyllä luoja antanut hieman liikaa,luulenpa kuitenkin,että Hän on viisas mies ja jatkaa kuten tähänkin asti omana mukavan oloisena miehenä,niin kyllä kansan suosio on taattu.
Onhan täällä nyt orkesteritkin joutuneet suurennuslasin alle,olen siinä onnellisessa asemassa,että RNO.on ollut minulle aina ykkönen,niin kauan kuin on ollut olemassa,samoin pidän Fantasiasta (varsinkin juhlakokoonpanossa),ei siinä mieltänsä tarvitse muuttaa solistin mukaan.
Tulihan tätä taas.....meillä Amppu-faneilla on mukavaa,kun Ampulla pyyhkii hyvin..............A-K H.

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 14.57

Hiukan muistutusta Tapani Kansan hienosta analyysistä meistä suomalaisista.. "Kateellisia, epäluuloisia, juoppoja"
Tapani Kansa ei muutenkaan säästele sanojaan, kun hän arvioi suomalaisia ihmisiä lehden haastattelussa.
Kansan mukaan Suomi on "epäluuloinen, kateellinen ja juopotteluun taipuvainen maa, jolle voi käydä huonosti", elleivät tavat pian muutu.
Kansan mielestä surullisen suuri osa suomalaisista on myös rasistisia ja ennakkoluuloisia.
- Isotellaan, vaikkei itse saada aikaan yhtään mitään. Noita mutakuonopuheita kuunnellessa mietin aina, onko käyty kouluja. Vai mennäänkö vain yhteiskunnan siivellä ja uhotaan?, hän tilittää.

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 14.36

klo 15.13 on kivaa lukaista näitä vaikkapa SINUN kommentteja taaksepäin aina tuolta lokakuulta asti. Kovin hehkutit Riku Niemen orkkaa että Suomen parhaita... ;)) Näin muuttuu mieli ja kieli... syyn tiedämmekin. ;);)

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 14.32

klo 15.13 Juu täällä on arvosteltu,mutta Amppu fanit ovat niin fiksuja etteivät mene sitä muiden sivuille niitä kirjoittamaan. Toisin kuin eräät!

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 14.29

hei 14.31 täällä kyllä saa vierailla kuka haluaa ja kertoa mielipiteitään,kerrankos on täälläkin arvosteltu muitakin artisteja :(

Tottahan Niemen Orkasta voi keskustella onhan se nyt ajankohtainen,on meillä kuitenkin Orkestereita jotka on suositumpia kuin RNO !
Amppu tekee nyt yhteistyötä Niemen kanssa,niinkuin moni muukin tällä hetkellä,kuka artisti on sitten seuraavana !

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 14.13

klo 12.48 Täällähän kaikki kehui RNO:ta kunnes Niemi meni ja ilmoitti että levyn tekee Ampun kanssa. Siihen loppui joiltakin se tykkääminen ja kehuminen kuin seinään ja tuli ihan uusi ääni kelloon,jota kuullaan täällä edelleenkin!

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 13.53

klo 09.42 Ulkonäköön puuttumisesta oli kyse. Eiks sen arvostelu ole typerää ja moukkamaista hommaa? Näkö on kuin Luoja luo ja tavat niin kuin itse pitää,sanoo sananlasku.

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 13.45

11.00,12.48 Koskahan Ampun fanit täällä on arvostellu jonkun muun bändiä, tai yleensäkään käyneet toisten kuninkaallisten sivuilla "Ei tykkäämässä"?
Olen joskus lueskellut muitakin palstoja,kyllä tää ilmiö on Ampun palstoilla,ei muualla.
Kertokaa vihdoinkin,mikä on se vetovoima tänne kertomaan "en tykkää"."Eihän täällä saa Amppua arvostella" on niin kulunut fraasi,että ei kelpaa vastaukseksi.
Omana mielipiteenä totean,jos esim.naapuri tai työkaveri ym.kanssaihminen ei miellytä,ei mulla ole kyllä tarvetta sitä hänelle päin naamaa laukomaan mennä.
Kun ei tykkää niin ei,kannattaa mennä sinne kenestä tykkää.
Ei luulis olevan vaikeaa tajuta ja antaa niiden rauhassa hehkuttaa ketkä haluaa.

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 13.31

02.24 Paula Koivuniemi ja Kari Tapio olivat solisteina. He täyttivät ja Paula täyttää vieläkin koserrttisalit orkesterista huolimatta.

Riku Niemen orkesteri on varsin hyvä, sitä en keillä, mutta ei yksin mikään kassamagneetti.

Jos orkesteri olisi vaikkapa jonkun muun kunkun takana, tällä palstalla olisi vallan toinnen ääni kellossa.

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 11.48

”Kukkakeppi-Amppu” se aikoinaan äänellään sydämet meiltä vei, se on selvä, ja ääni on ykkönen mutta kyllä ne muhkurat käsivarressa ja rinta rottingilla on hyvä lisuke ja todella kunto on parempi.:):)
Kovaa reenaamista vaan Amppu.:):)

A. Pe 30.3.2012, klo 11.31

Hei! Olen seilannut Ampun ja muittenkin Satumaa-sivuilla siitä lähtien, kun ne lasetettiin huhtikuussa kolme vuotta sitten. Olen huomannut, että monissa aihepiireissä pätee "aika aikaa kutakin" -systeemi. Amppu kertoi itse lihastensa kasvattamisesta kilomäärineen päivineen. Nyt puhutaan siitä intensiivisesti muutAMA viikko ja kohta taas tulee joku muu ajankohtainen aihe. Ei tulisi mieleen Satumaa-aikuisten oikeestikaan, että lihakset menisivät lauluäänen edelle, mutta täytyy sanoa, että Ampun ryhti oli parantunut ja ehkä äänikin tulee entistä paremmin, kun lihaksisto kunnossa. Amppunen näytti törkeen komeelta Jkylän konsertissa ja olisi saanut varoa, jos minulla olisi taas ollut "se mittanauha" mukana. Onneksi ei oltu Maria-ohjelmassa, jos muistatte, kuinka Amppu itse koetutti pakaralihaksiaan jne. jne. Nyt en enää uskalla jatkaa...KT

P.s. Seuraavaksi on kiva odottaa levyä, keikkoja ja konsertteja, joihin toivon koko sydämestäni jokaisen pääsevän ja usein!!!

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 10.58

Muista kyllä saa sanoa/kirjoittaa negatiivistä,mutta eihän Ampusta tietenkään ;D

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 10.00

Vielä tässä sanon sinulle joka haluat niin innokkaasti aina Ampusta hakea jotain nekatiivistä sen kun haet ja kirjoitat jos kerta siitä saat niin hyvän mielen itsellesi ja haluat aina olla vastarannan kiiski.:(

A. Pe 30.3.2012, klo 09.52

Esimerkiksi Idols-kisa on kisa jossa on suuresti esillä on ulkomuoto, tuomarit arvostele vaatetuksen aika tarkkaan ja katse käy päästä jalkoihin, joka lähetyksessä mainitaan miellyttääkö ulkonäkö vai ei.
Esim. sitä Ruotsin- Suomalaista, (nimi nyt unohtui), vaatetuksesta tuomarit arvosteli aika rumasti.:(

A. Pe 30.3.2012, klo 09.44

09:45 ja voi vapaasti myös sanoa jos ei tykkää,niin ettei kommenttiin heti puututtais negatiivisesti !
....mainitsit ettei keikkabändiä kummempi,onhan niitä monentasoisia,Fantasia,Finlanders,Souvarit,taitavat olla kuitenkin Tanssilavojen kysytyimpiä,mutta on toki muitakin !

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 09.13

Ei mitään uutta,että asioita vääristellään.Ei täällä kukaan,koskaan ole väittänytkään etteikö ääni olisi laulajan tärkein ominaisuus.
On todettu,että Ampussa on myös ulkonäkö kohdallaan eli komea nuorimies.
Onko siinä jotain ennenkuulumattoman kummallista,jos tykkää siitä että mies on myös silmänruokaa.
Vaikkakin jos vaikka millainen komistus olisi,mutta ei osaisi laulaa en lähtisi matkojen päähän katsomaan/kuulemaan.
Tää nyt on sitä "pilkunviilausta",ollaan suvaisevaisia eikä aina etsitä jotain nipotuksen aiheita.
Tuosta RNO.n ammattitaidosta/suosiostakin täällä "musiikin asiantuntijat"esittää mielipiteitään sanoisin,hyvin mielenkiintoista.Käykääpä huvikseen lukemassa Ampun seuraajan fanien kommentteja,kyllä sekin aikalailla pelkkää hehkutusta on.Bändikin saa ylistystä,vaikkei ole tavallista keikkabändiä kummempi.Fanit tykkää ja hehkuttaa omia suosikkejaan,mikä kaikille suotakoon.
Outo ilmiö on se tarve ilmoittaa että en tykkää,ehkä siitäkin saa sisältöä elämään. Kyllä meillä Amppu faneilla on oikeus hehkuttaa täällä Ampun sivulla,ihan niin paljon kun ikinä halutaan.Jos ei joitain miellytä ei voi mitään.

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 08.45

07:57 pitäiskö näitä Amppua koskevia juttuja kirjoitella sitten muiden artistien sivulle ?! kun täällä ei saa kohta mistään mainita !

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 08.42

Summa summarum: Amadeus on hyvä ihminen jolla on kaunis ja toiset huomioon ottava käytös.

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 07.07

Ippa on oikeassa tuossa ulkonäköasiassa. Ei laulajan tarvitse olla komea eikä kaunis. Muut avut ovat paljon tärkeämpiä.

Niinhän se Veikko Lavikin laullussaan toteaa, että :"Jos katsot kauneuteen/komeuteen etkä hyvyyteen sult´monta ystävyyttä jääkin pois...."

Pe 30.3.2012, klo 07.02

"Lihakset eivät tee miehestä miestä. Nenän mallillakaan ei ole väliä. Joten niitäkään minulla ei ole ollut aihetta ylistää. Ennemminkin arvosta harmaiden aivosolujen kehittämistä sekä rehtiyttä."

Eivät todellakaan! Voitko kuvitella että kun täällä fanit iloitsivat Ampun uutisista,katsoi joku "välkky" asiakseen tulla heittämään väliin kommenttia Ampun nenästä ja lihaksista! Siitä alkoi sitten nenä-lihasjutut. Mikä ettei sitä omaansa puolustaisi eli fanit Amppua!

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 06.57

- Vuoden iskelmäalbumi: Kädenjälki - Jorma Kääriäinen & Riku Niemi Orchestra
Vähättelijöitä taas kerran riittää! Tämä on sitä Tapani Kansan mainitsemaa epäluuloa ja kateellisuutta lahjakkuutta kohtaan,jonka suomalaiset osaavat erittäin hyvin!

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 01.31

"Riku Niemi Orchestra esiintyy erityisesti Jorma Kääräisen kanssa. Viime vuoden keväänä orkesteri oli mukana Suomen kaikkien aikojen suosituimmaksi nousseella viihdekiertueella eli Vihdoinkin!-kiertueella yhdessä Kääriäisen, Paula Koivuniemen ja Kari Tapion kanssa. Orkesterin solisteina on nähty sen historian aikana laaja läpileikkaus Suomen iskelmä-, viihde- ja jazzmusiikin nimekkäimpiä taiteilijoita. Orkesteri sai viime vuonna esiintymisissään yli 120 000 kuulijaa."
Tämä pari vuotta sitten. Aika suosittu orkka.

Anonyymi Pe 30.3.2012, klo 01.24

Kyseinen Marko on ollut kisassa mukana silloin kuin Henri Stenroth voitti ;)

Anonyymi To 29.3.2012, klo 23.19

Onkohan Marko Lundberg sukua Ampulle,on mukana kisassa !

Anonyymi To 29.3.2012, klo 23.09

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä