Eturivin artistit antavat oman panoksensa joulupatakeräykseen

Eturivin artistit antavat oman panoksensa joulupatakeräykseen

Estradilla - To 17.12.2009, klo 10.56

1193
tykkää tästä

Estradilla: Muistojen kultaamat joulut
- Pelastusarmeijan joulupatakonsertti TV2 24.12. 2010 klo 19.05

Muistojen kultaamat joulutMuistojen kultaamat joulut

Suomen Pelastusarmeija täytti 120 vuotta ja sen kunniaksi Katri Helena, Arja Koriseva ja Tomi Metsäketo lauloivat kaikkien tuntemia joululauluja Vantaan Martinus-salissa taltioidussa Pelastusarmeijan joulupatakonsertissa jouluaattona TV2:ssa 24.12.2009 klo 19.05.  Näiden eturivin artistien panos joulupatakeräykseen on tämä valloittava jouluntunnelmaa koteihin luova musiikkinautinto. Konsertin orkesterina on Vantaan Viihdeorkesterin Ensemble-kokoonpano jonka kapellimestarina nähdään Jari Puhakka.  Konsertin myötä jokainen voi itsekin auttaa vähävaraisia soittamalla lahjoitusnumeroihin.


Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (4)

En ehtinyt aattona osallistua keräykseen, mutta jotain oli sekin, että katsoin konsertin alusta loppuun. Ennen ei liene nähty yhdessä tuota kolmikkoa.

Atro Ma 28.12.2009, klo 12.38

Kiitos mahtavat artistit konsertista !

Anonyymi Pe 25.12.2009, klo 12.42

Hienoa Katri,Arja ja Tomi,kaunis osoitus teiltä,hyvän asian puolesta,olette ihania !

Anonyymi To 17.12.2009, klo 21.08

Onhan meillä tarjontaa musiikin suhteen,ei voi valittaa, jokaiselle jotakin !Suuri kiitos kuuluu Ylelle !!

Anonyymi To 17.12.2009, klo 20.18

Uusimmat

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä