Rock-iskelmän tulkitsija Jorma Kääriäinen herkistyi kyyneliin

Rock-iskelmän tulkitsija Jorma Kääriäinen herkistyi kyyneliin

Estradilla - To 16.9.2010, klo 13.31 - Toimittaja: Susanna Kuhanen

Kääriäinen tunteikkaanaKääriäinen tunteikkaana

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

503
tykkää tästä

”Veret seisauttava rocktulkitsija, joka toisaalta kykenee herkkiin balladeihin” on Esa Pulliainen kuvaillut etsiessään aikoinaan laulusolistia Agentsille.

Valkea Ruusu – konserttitaltioinnissa kuultiin Jorman esittämänä ”Mä elän vieläkin”, jonka vuonna 2000 levytetyssä versiossa laulavat myös Pate Mustajärvi, Harri Marstio ja Topi Sorsakoski. Kysyimme Jormalta, mikä sai hänet liikuttumaan esittäessään kappaletta?

Valkea Ruusu -konserttitaltiointi nähdään YLE TV2:ssa Estradilla- ohjelmasarjassa lauantaina 25.9. kello 19.10–20.20.

Lisää artisteista:Jorma Kääriäinen

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (6)

Nämä eturivin starat on nähty jo moneen kertaan joten uudempaa tuoantoa kaipaisin vaikkapa kuninkaallisista ja niitähän riittää !

Anonyymi Su 26.9.2010, klo 11.01

Orkesterissa on kyllä valtava määrä soittajia, että eikös vähemmällä tulla toimeen. Valkea ruusu 2010 lauantaina en kyllä erikoisemmin pitänyt. Olisin kaivannut vähän erilaisia esiintyjiä, kuinka kauan televisiossa vielä esiintyy Riku Niemi orkestereineen ja solistina Jorma Kääriäinen olen nähnyt niitä jo tällä erää tarpeeksi.

Anonyymi Su 26.9.2010, klo 09.35

Oli suorastaan komeaa saada kokonaista kolme laulajaa samaan konserttiin. Tunnistin muutaman kipaleen hyvin, teki mieli laulaa mukana.

Atro Niiniluoto La 25.9.2010, klo 19.50

kiitos ihanasta konsertista!riku niemen orkesteri parasta suomessa ja jorma kääriäinen paras laulaja, aivan ihana.

Aksu La 25.9.2010, klo 19.46

Kiitos Veli-Matti huomiosta ja lisäyksestä. Kyseessä todellakin on upea konsertti, jossa loistavan Riku Niemi Orchestran edessä kuullaan kolmea hyvin erilaista solistia ja samalla yksiä Suomen huippuista: Jorma Kääriäinen, Annika Eklund ja Mikael Konttinen. Tuon tähtiluokan esiintyjiä on ilo kuunnella. Nautinnollisia konserttihetkiä!

jp_yle Pe 24.9.2010, klo 11.48

Muistaakseni tässä konsertissa oli pari nuorempaa loistavaa artistia myös, eli Annika Eklund ja Mikael Konttinen joita ei missään tapauksessa pidä unohtaa... :-) Kiitos heille upeasta konsertista.

Veli-Matti To 23.9.2010, klo 20.59

Uusimmat

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä