Matti ja Teppo - veljekset

Matti ja Teppo - veljekset

Estradilla - To 21.4.2011, klo 12.50

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

154
tykkää tästä

Seppo kertoo, että jo lapsuudessa heillä kaikilla kolmella veljellä oli valtavan kova esilletulon tarve ja musiikki antoi siihen välineen. ”Alle kouluiäisenä iltakeikoilla iltauninen Teppo herätettiin laulamaan, mutta herättyään esitys sujui kuin rasvattu”, muistelee Seppo. ”Se kuvastaa sitä esiintymisen paloa, jota meillä oli jo pienenä – sen ajan Tenavatähtiä”, Seppo naurahtaa.

YLE TV2 tarjoaa tuhdin kattauksen Mattia ja Teppoa. Turkulaisveljesten 40-vuotisjuhlakonsertin uusinnan jälkeen nähdään tuore henkilökuva Matista ja Teposta. Ohjelmassa käydään läpi suosikkilaulajien reilun neljänkymmenen vuoden ura lapsuuden maisemista tanssi- ja konserttilavoille.

 

* Estradilla: Matti ja Teppo, YLE TV2  sunnuntaina 24.4.2011 klo 13.35
* Matti ja Teppo - veljekset, YLE TV2 sunnuntaina 24.4.2011 klo 14.50

Lisää artisteista:Matti ja Teppo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (3)

Joulukonserttia jään odottamaan jospa sellaisen tekisitte :) Ja tietenkin että me kaikki sen aikanaan Tv:ssä näkisimme !

Anonyymi Su 24.4.2011, klo 15.01

Kiitos taas pojat ihanasta musiikistanne,kyllähän teitä mielellään kuuntelee,lisää konsertteja onhan teillä monen konsertin verran ihania kappaleita :))

Anonyymi Su 24.4.2011, klo 13.54

Kerrassaan mahtavaa,ovat olleet mun suosikkeja Kissankullasta lähtien,heitä on ilo kuunnella ja katsella,osaavat tehdä musiikkia mistä suuri yleisö pitää :)

Anonyymi To 21.4.2011, klo 13.45

Uusimmat

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä